Tears - Kapitel 29

Tidigare kapitel 28
- Ok only because it's you. Han log med sitt charmiga leende. Harry böjde sig fram och gav mig en puss på kinden.
- Godnight beautiful sleep thight, dream sweet dreams!.... oh and don’t forget… our date tomorrow.
- OH… thanks that you telling me this now…. Han log och sedan så gick han sin väg.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lexy hade precis kommit hem från dejten med Liam. Hon berättade om dagen, riktigt lyckad dejt! Jag är så glad för hennes skull. Vi satt uppe länge och pratade igenom vad som hade hänt idag mellan mig och Linus, vad vi trodde harry och jag ska göra imogron och Lexys och Liams dejt. Dem kysstes men hon visste inte om dem är något mer än bara vänner. Jag såg hur mycket Lexy gillade Liam och jag känner på mig att dem kommer att bli tillsammans lite längre fram. Det måste dem bli! Annars så kommer jag att springa backom Liam och slå honom med en stekpanna i huvudet! Ok Emma, det var nog lite för mycket men det är bara så jobbigt att se två personer som passar perfekt för varandra inte blir ett par. Tillslut så sa vi god natt till varandra och snart var det dags att gå på en dejt med Harry.

Jag vaknade av att jag ramlade ner från sängen. Jag slog i höften, det kommer säkert att bli ett blåmärke. Ingen Lexy syntes till, vart har hon tagit vägen? Toalett dörren öppnades och där klev hon ut ur badrummet.
- Varför ligger du på golvet? Hon stannade upp och kollade frågandes på mig.
- Golvet ville ha en kram… sa jag medans jag ställde mig upp.
- Mhmm.. hon började att små skatta åt mig. Lexy plockade fram en vit klänning.
- Detta ska du ha på dig idag. Jag tog på mig kläninngen, tittade mig själv i spegeln. Snyggt. Idag så fick Lexy göra mig i årdning, hon tycker att det är jätteroligt. Jag bad henne att inte sminka mig så mycket, helst bara lite maskara. Jag vill se naturlig ut, inte som en docka. Hon plattade mitt hår och done! Klockan hade nu blivit 12:00 men inget sms från Harry.

Jag och Lexy hade nu tittat på två stycken romantiska filmer, helt plötsligt så knackar det på dörren.
- Jag öppnar sa jag medans jag hoppade upp från sängen. Förvånat så var det ingen utanför. Jag kollade från höger till vänster men ingen var där. Var detta ett skämt eller? Efter jag hade stängt dörren och var på väg mot sängen igen så ringde det på dörren igen. Denna gången så sprang jag dit. Snabbt drog jag upp dörren men ingen var där.. vad är detta? Jag insåg att det fans en liten lapp framför mina fötter. Jag böjde mig ner och tog upp den, mina läppar formades till ett leende. Vet inte riktigt vem det var ifrån för det stod inte något namn men jag hade en stark känsla att det var ifrån honom. Jag gick snabbt in och drog på mig mina converse och sa hejdå till Lexy. Mitt leende förrsvann inte, jag gick runt hörnet och hittade en till lapp. Snabbt öppnade jag den och där stod det.
’’ Keep following me! xx’’ Jag tittade mig omkring, vid en bänk lite längre bort så såg jag en vit lapp. Mitt hjärta slog väldigt snabbt, tänk om det inte är han… tänk om det är en gammal gubbe som jag kommer fram till. För många känslor på samma gång. Jag kom fram till bänken och läste på lappen.
’’ Almost there! xx’’ Jag himlade med ögonen och pustade ut. Det var mycket folk ute nu så det var svårt att hitta nästa lappen. Den satt fast tejpad på en lyckstolpe.
’’ Just follow this little path beautiful, then you’ll see xx’’ Jag tittade in mot skogen, där var det en liten stig som gick någonstans.. Jag tvekade ett tag men det det var något i mig som sa att jag verkligen borde fortsätta men en annan del sa att jag skulle dö om jag fortsatte.. Utan att tänka på det så hade jag redan börjat gå framåt. Det var lite mörkt inne i skogen, träden skymde solens strålar. Inga fåglar kvittrade det var tyst, lite för tyst. Allt jag såg var träd och inget annat, inte så konstigt jag är inne i skogen men detta kändes som en skräk film. Nu får jag sluta tänka på det och istället skynda mig. Stigen tog slut och framför mig så fanns det en sjö. Inte min sjö med det lilla vattenfallet utan en helt ny sjö, har aldrig varit här innan. Lite längre bort ser jag en röd filt och en picknick korg. Nyfiket gick jag dit bort och insåg att det låg ännu en lapp.
’’ Great Emma, you made it! So have a good picnic! ’’ Jag blev förvånad. VA? Är han inte här? Jag tittade mig om kring och ser inte en person i sikte.
- YOU KIDDING WITH ME RIGHT?! Jag slängde mig ner på gräset och tittade upp mot den klarblåa himlen.
- Yes i do. Jag vänder mig om och ser Harry komma emot mig. vilken lättnad, trode att jag skulle förbli här helt ensam ett tag. Han log stort och jag såg på honom att han höll tillbaka sitt skratt. Han satte sig bredvid mig och gav mig en lång hård kram.
- Did you really think that i would leave you alone? Here? Haha come on Emma!
- You never know Harry!  
Han puttade lätt till mig på armen, antagligen för att han tyckte att det lät dumt. Harry började plocka fram sakerna som låg inuti picknick korgen. En massa jordgubbar!
- OH, I LOOVE STRAWBERRIES! How did you know that? Sa jag sammtidigt som jag stoppade två stycken jordgubbar i munnen. Han började skratta åt mig, vilket jag inte förstod varför.. jordgubbar är skit gott!
- A little bird whispered.. Han kollade min in i ögonen och log med sitt chrmiga leende. Själv så försökta jag att le tillbaka men det var lite svårt när munnen var full med jordgubbar. Han tog fram vanilj sås och strössel som tillbehör. Som sagt jag är helt galen i jordgubbar, harry försökte ha en konversation men jag var för fullt upp med att äta. Det ända jag sa mmm och nickade tillsvars. Efter ett tag så insåg jag att det inte var så mycket kvar, harry hade knappt rört dem. Herregud han måste tro att jag är ett jordgubbsmonster! Jag la mig ner på rygg och pustade ut.
- What is it Emma? Harry la sig bredvid mig och jag såg i ögonvrån att han kollade på mig.
- Im sorry for eating up all of your strawberries…
- Emma, this is for you. I dont care if you eat up all of the strawberries, its not a big deal. Han satte sig upp och tog tag i någon. Jag såg att han höll i ännu en jorgubbe, han höll den åvanför min mun.
- Open your mouth.
- No… Han gav mig en menade blick.
- Open your mouth… now! Or i will…
- You will what? Jag log mot honom och han himlade med ögonen.
- Ok then! Han pressade jordgubben mot mina läppar. Jag kännde hur saften från jordgubben började rinna ner från munnen ner mot käkbenet och ner mot halsen. Han började att fnissa som en liten tjej, hur roligt kan det vara egentligen? Jag ställde mig upp och tittade sur på honom.
- Heh… han höjde sina ögonbryn och satte sina händer för munnen.
- You know that payback's a bitch…
- Yes I know unfortunately… Han ställde sig upp och började att gå ner mig sjön. Hur kan en kille vara så… underbar? Hans breda axlar, jag smälter inombords. Lockarna gjorde honom bara så… perfekt. Jag vet att ingen är perfekt men Harry, han är perfekt i mina ögon. Han vände sig om och log sådär charmigt mot mig.
- Are you coming?
- What? Jag tittade förvånat på honom. Harry var ute i vattnet, det gick upp till vaderna på honom.
- Are you coming, to me? Out here in the water? Han viftade med sina armar för att visa att jag skulle komma dit. Jag började gå mot honom. Jag doppade i foten, iskallt vatten var det!
- But it's cold!
- If you come over here i will make it hotter for you. Han sträckte ut sina armar för att jag skulle komma in i hans famn. Inte en sekund tvekade jag utan jag sprang ut til honom. Vattnet flög åt alla möjliga håll, det kom även på Harry. Jag kom in i hans famn och han kramade om mig hårt. Han doft kunde jag inte få nog av, jag kände hur värmen gick in i kroppen. Konstigt, det har aldrig hänt förrut. Det är väll inte normalt, att en enkel kram ger ut så mycket värme. Han lutade sitt huvud mot mitt, jag vill stoppa tiden just nu eller är det bara fel? Jag vill vara i hans famn.. det konstigt.. men på ett bra sätt. Harry tog tag om båda mina händer och så fick vi ögon kontakt. Detta var ett perfekt tillfälle att kyssas men jag kan inte. Jag vek mig undan, åh EMMA!
Harry tittade bort, han såg tom ut.
- did you see the interviu? FAN!
- Shit, sorry i forgot harry.
- It's ok, but i have to ask you… do you like someone? Han tittade mig rakt in i ögonen.
- Ehh... yeah.. I do. Detta var riktigt obekvämt. Jag gillar ju honom… Eller gör jag det?
Han släppte taget om mina händer och började att gå upp mot land igen medans han tittade ner mot vattnet.
Bra jobbat Emma, vad ska jag ta mig till nu då….
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kapitel 29, ÄNTLIGEN!! Förlåt.. jag slutade riktigt sent idag... och jag skulle tydligen gå ut med familjen ett litet tag. Men nu så! Jag ville inte skriva mer för att göra det lite mer spännande. Kommentera nu, vad tycker ni då? :)    

Viktigt, Uppdatering

FÖRLÅT! Förlåt för den usla uppdateringen!
Jag har kommit hem från Italien och gymnasiet har precis börjat inklusive alla mina träningar. Det är så här att jag kommer att priuritera Skolan, träningen och jobbet först men jag kommer definitivt INTE sluta med bloggen! Jag har inte riktigt haft tid med att skriva ett nytt kapitel denna veckan men nu så är jag nästan klar med kapitel 29! Den kommer antagligen ut i kväll eller imorgon, det beror på om jag har hunnit klart med kapitlet innan kvällen. Ännu en gång, Förlåt.. ska bättra mig, I Promise! 

Tears - Kapitel 28

Tidigare kapitel 27
Jag öppnade dörren och gick in, låste efter mig och sedan började jag att skrika. Emma som låg på sängen flög upp och kollade oroat på mig. Jag sjönk ner mot väggen och allting kändes så bra. Tills Emma nämnde någon vid namn Linus, hon såg inte så speciellt glad ut...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tidigare samma dag, Emmas Perspektiv
Jag hade precis vaknat och Lexy är nu på väg ut för att träffa Liam. Hon var riktigt vacker, ändå var det bara en enkel vit klänning och en söt liten väst till som hon hade på sig. Precis innan hon gick så sa jag lite ironiskt
- Gör inte något duuuumt nu. Båda av oss började att skratta sen var hon borta. Jaha, vad ska jag hitta på idag då? Jag satte på radion med högsta volym och sedan gick jag snabbt in i duschen. Låten ’Whats make you beautiful’ började att spelas så klart. Även om jag inte kunde texten så kunde jag melodin. När Harrys solo kom så kunde jag inte låta bli att le, kanske kan jag vara med honom idag. Jag stängde av duschen, virade en handduk runt kroppen och började att gå mot garderoben. Det fick bli ett par shorts med en pösig tröja med ett par svarta solglasögon. Jag hade hittat en longboard, fick lust att gå ut och åka lite. Efter 10 minuter så var jag klar, jag tog longboarden under armen och började gå mot parken som är 15 minuter härifrån. Halvvägs dit så plingade min mobil till, det var från Harry.
’’ Goodmorning Beautiful, what are you doing to day? Xx’’
’’ Morning Harry, actually… nothing. Im on my way to the park right now maybe you want to join? :) xx’’ Ja la ner mobilen i fickan och så började jag att åka runt. Efter fem minuter så vibrerade min mobil till.
’’ No morning handsome, morning cutie or just something nice? Haha i’m just kidding with you :) Sure, I will be there in about 20 minutes, see you later :)xx’’
Fjärilarna i magen började att flyga runt igen…. Snart får jag flipp på dem! Jag stoppade ner min mobil i fickan, med ett stort leende så började jag att åka runt igen. Trodde aldrig att jag skulle säga detta men jag är faktiskt riktigt duktig på att åka longboard. Med väntan på att Harry skulle komma kändes som evigheter. Jag åkte runt i hela parken tills jag ser ett par killar, inte vilka killar som helst utan Linus och hans kompisar. Med solglasögonen nere och nu när jag åker runt så hoppades jag på att ingen av dem skulle känna igen mig. Dem får inte se mig, vem vet vad som skulle hända då. Jag glömde bort att Harry skulle komma, fjärilarna i magen försvann och oron började att stiga. Min puls slog mycket snabbare än vad den brukar göra. Alla minnen med Linus började att komma tillbaka, detta fick inte hända. Jag vill inte visa mig svag inför dem, kan dem inte bara gå här ifrån. Helt plötsligt så ramlade jag. Utan att se mig för så råkade jag åka över en större sten. Mina handflator gled längst den asfalterade vägen vilket mina knän också gjorde, solglasögonen föll av och longboarden fortsatte att åka vidare en liten bit. Jag vände blicken sakta upp mot Linus håll, great nu har dem sätt mig. Linus pekade mot mig och resten av killarna började att skratta. Jag låg kvar mot marken och insåg att dem var påväg mot mitt håll. Varför ska jag vara så klumpig för? Dem kom närmre och närmre, bra Emma!  Det gjorde ont i kroppen så jag låg kvar ett litet tag men när jag väll var påväg att ställa mig upp så kände jag att någon lägger all sin tyngd mot min rygg, jag kunde inte ställa mig upp.
- Men men men, vem har vi här då? Jag vänder blicken upp och ser att det är linus som trycker ner sin fot på min rygg. Resten av killarna bildade en cirkel runt om oss. Nu fick det vara nog, ingen skulle trycka ner mig mer. Ingen ska kunna gå på mig utan att jag ger motstånd tillbacka. Jag orkar inte med detta längre, jag har precis börjat om och från och med nu så ska jag, Emma Holley göra upp detta. En gång för alla.
- Flytta på dig! Jag rullade åt sidan och Linus tappade balansen med foten som hade tryckt ner mig. Det slutade med att han slängde sig över mig. Jag låg på rygg och han låg över mig, med hårda tag runt mina handleder och med hela sin tyngd över mig så pressade han ner mig mot marken. Japp, nu var jag definitivt körd.
- Släpp mig då! Jag sparkade och försökte komma ur hans grepp men det var lön löst.
- Varför ska jag låta dig gå när jag hitta på något roligt med dig? Linus gav mig ett snuskigt leende. Hans kompisar skrattade och de mumlade om något som jag inte riktigt hörde. Vad ska jag ta mig till nu då? Då slog det mig, dem kanske slutar om jag säger att min ''pojkvän'' är på väg hit.
- Min pojkvän är snart här så… Linus avbröt mig.
- Borde jag bli rädd? Komigen Emma, tror du verkligen att jag går på med att du har en pojkvän? Seriöst, vem skulle vilja bli tillsammans med dig?
- Du var ju det… Jag gav honom ett hånfullt leende. Ilskan i hans ögon lös, jag såg riktigt hur han ville slå mig. Killarna omkring oss oo:ade och jag himlade med ögonen. Anton, en av killarna som stod runt oss böjde sig ner på huk, han tog sin högra hand och greppade tag om min käke och drog den mot hans håll.
- Emma… Är det din pojkvän som sitter på den bänken där borta? Han pekade bakom sig och resten av killarna flytade på sig. Jag såg en kille med lockigt hår som satt vid en bänk och bredvid honom så fanns det en liten nalle björn. Han tittade runt om kring parken, han letade antagligen efter mig. Killarna hade stått i vägen annars så hade harry kommit fram och hjälpt mig. Jag skulle precis roppa på honom men Linus la sin hand åvanför min mun så att jag inte kunde säga något.
- Vi kan göra detta riktigt, riktigt intressant. Sa Anton och blinkade åt mig. Killarna stod fortfarande ivägen och jag kunde inte röra på mig eller säga något för den delen heller. Dem ställde sig på rad mellan mig och harry, Linus och anton lyfte upp mig. Dem hade båda starka grepp runt om mig. Dem drog bort mig till mitten av parken, där fanns det ett stort ek träd. Linus tryckte upp mig mot barken och han kollade rakt in i mina ögon. Hur kunde jag ha varit tillsammans med denna idioten? Linus som fick mig att skratta, le och må bra. Han som hade bettyt så mycket för mig. Kärleken är blind, det är bara så. Harry hade inte sätt oss, men snart kommer resten av killarna skaffa hans uppmärksamhet. Linus tryckte sina läppar mot mina, anton och dem andra killarna böjade att applodera. Jag sneglade blicken mot Harrys håll, han hade sätt oss. VARFÖR HÄNDER DETTA ALLTID MIG? Harry såg inte glad ut, han ställde sig upp och var precis på väg att lämna oss. Jag ville inte detta, jag orkar inte mer! Jag puttade iväg Linus utan att han var beredd på det.
- HARRY HELP ME! Skrek jag medans linus hade slängt sig över mig. Han låg nu över mig och hade spottade mig i ansiktet.
- SCHHH! Vafan håller du på med!
- GO AWAY FROM ME! Skrek jag igen, jag ville att harry skulle höra mig.
- Varför skriker du på engelska för?! Jag splattrade med benen och försökte putta bort Linus men det gick inte, han var för tung.
- Hey, let her go! Harry kom springandes mot oss.
- What are you gonig to do about it? Huh? Sa anton medans han gick sakta emot harry. Jag fick ögonkontakt med Harry och jag såg att han hade glansiga ögon.
- Leve her alone! Harry kollade argt på Anton. Det såg ganska roligt ut efter som Harry var ett huvud längre än Anton så om jag hade varit i antons läge så hade jag skitit ner mig. Harry gav honom en mördarblick. Anton backade inte undan utan han tog ett steg närmre. Linus tryckte sina läppar mot mina igen, han tog sin högra hand och tog tag om min höft. Snabbt puttade bort honom, jag ställde mig upp och började att springa till Harry. Ingen utav dem andra killarna han få tag om mig. Ja tog tag om Harrys hand och vi började att springa. Vi sprang bort från killarna, dem hade inte en tillräckligt bra kondition för att komma ikapp oss så dem la av. Harry var andfådd när vi hade kommit till vårat lilla ställe, vid sjön. Han la sig ner på rygg och andades riktigt djupt. När han hade fått tillbaka sin andnings rythm så slängde jag mig över honom.
- Wohohoow, take it easy! Sa han och kramade om mig.
- I hate this harry, why are they doing this to me? Jag pustade ut och harry smekte min kind lite försiktikt.
- I don’t Know Emma… But who doesn’t want to kiss a beautiful girl? Han fortsatte att smeka min kind. Jag svarade inte utan jag bara låg över harry och kramade om honom. Vinden blåser och några blad från träden faller ner mot marken.
- Harry can you follow me home? Jag vänder blicken upp och får ögonkontakt med honom.
- Sure.

Ingens perspektiv.
Harry och Emma hade gått hem och de hade pratat ut genom vad som hade hänt. Emma pratade ut om sina känslor hur hon mår phsikist genom allting som hon har gått igenom. Harry hade lyssnat på henne och försökt att trösta henne. Klockan blev tillslut sex och Båda av dem blev hungriga så dem beställde pizza. Dem satte på en film och de åt sammtidigt under filmens gång. Det slutade med att emma hade somnat på harrys bröstkorg och harry hade somnat med munen öppen. Harrys mobil började att ringa, Louis undrade var han höll hus. Klockan hade blivit tolv och Harry var tvungen att lämna Emma för att dem skulle ha en tidigt intevju imorgon.

Emmans Perspktiv.
Harry skulle ha en tidig intervju imorgon så han var tvungen att gå. Båda av oss hade somnat så det kanske var lika bra. Harry skulle precis stänga dörren men han säger
- You will look at our interview tomorrow right?
- That means… i have to get up early…?
- Haha yeah. Jag satte händerna på mina höfter och började att fundera.
- Ok only because it's you. Han log med sitt charmiga leende. Harry böjde sig fram och gav mig en puss på kinden.
- Godnight beautiful sleep thight, dream sweet dreams!.... oh and don’t forget… our date tomorrow.
- OH… thanks that you telling me this now…. Han log och sedan så gick han sin väg. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Så nu får ni kapitel 28! Förlåt men jag har varit ute hela dagarna så jag har inte hunnit skriva. Jag åker hem till sverige imorgon eller rättare sagt senare ikväll. Ska upp tididgt så jag vet inte om jag orkar att skriva ett kapitel imorgon, ska försöka, I promise! Men nu så är allting färdigt packat för mig så äntligen kunde jag få skriva detta kapitlet! 

Vad tycker ni? give me some feedback :)


Tears - Kapitel 27

Tidigare kapitel 26
När killarna kom till sitt hotell så gick alla upp till sina rum. Både Harry och Liam kunde inte sluta le efter vad som hade hänt ikväll, Liam ska på en dejt med Lexy imorgon men Harry funderade fortfarande på vad han ska ta med Emma någonstans.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lexys perspektiv
Jag vaknade av ett ryck, hur mycket är klockan egentligen.. Jag kollade på digital klockan som låg på skriv bordet, 08:00… Emma låg och sov som en gris bredvid mig. Ljuset lös starkt igenom fönstret så jag kunde inte somna om, hur mycket jag än vred och vände mig så gick det inte. Istället så gick jag upp och tog en kall dusch, det är lika bra att göra sig i ordning inför dejten med Liam. Jag har ingen aning när vi ska träffas eller vad vi ska göra. När jag hade duschat klart så virade jag in mig i en handduk och så gick jag mot min garderob för att välja en outfit. Det fick bli en enkel vit klänning med en liten söt väst. Jag lockade mitt hår lite lätt och drog några snabba drag med maskaran. Emma låg och sov fortfarande och klockan hade nu blivit 09:30. Min mobil plingade till, ett sms från Liam. Mina läppar formades till ett leende, blir alltid lika glad när jag ser Liams namn på skärmen.
’’ Hey sweetheart i'm awake now, text me when you’re ready to go! :) xx ’’
’’ I'm ready to go! Where we going? :) xx’’
Denna gången så tog det längre tid för honom att svara, min mobil plingade till och det stod
’’ Already? I just got up haha :) I’ll pick you up about on hour, if it's ok with you? Xx’’
’’ Yeah i woke up early to day, it usually never happen to me… Anyway one hour sounds great to me! See you later then xx’’
’’ Yes we do! Xx’’
Vart vi skulle hade jag inte den blekaste aning men jag ser fram mot det. Tänk att jag hade träffat Liam på en av mina kompisars fest.. hur kommer det sig att Liam gick på den festen när han kan gå ut på vilken nattklubb han vill? I och för sig så kom det på nyheterna, den festen  blev en riktigt succe. Det kom människor som inte ens gick på våran skola. Av alla tjejer som fans där inne så gick han just fram till mig och började att dansa med mig, mig… MED MIG! Vi gick därifrån och ja, jag var inte nykter precis. Hans läppar såg så goda ut, dumt gjort av mig så började jag att kyssa honom. Konstigt nog så bad han mig inte att sluta, utan han mer eller mindre.. besvarade kyssen. Jag kommer ihåg hur mina läppar brändes, jag fick inte nog utav honom. Jag ville ha mer. Våra läppar var som magneter, svårt att släppa den andra. Som tur var så gjorde vi aldrig något mer än så, det hade bara varit pinsamt. Jag kommer också ihåg att vi bytte ut våra nummer och dagen efter så träffades vi för att prata igenom allt. När jag väll träffade honom igen så var han mycket snyggare än vad jag mindes från festen + att jag insåg att det var Liam Payne. Jag vet mycket väll vem han var, Liam var tillsammans med en tjej Danielle och då sjönk jag ihop som en potatis säck. Hur kan jag vara så dum och varför är han otrogen mot henne, Danielle är helt underbar i alla fall vad jag har fått höra. När vi hade hälsat på varandra den dagen så tog han med mig till Espresso house, där satt vi i flera timmar och bara pratade. Jag tog upp det med Danielle men han var tydligen singel, SCORE! Tillbaka till verkligheten, idag så är det min och Liams dag och inget, inget kan förstöra detta.

En timma senare
Emma hade precis vaknat upp och jag skulle precis lämna huset innan hon säger
- Hitta inte på något duuuumt nu.. Hon log med sitt busiga leende mot mig, båda jag och emma började att skratta, jag himlade med ögonen och så stängde jag dörren. Utan för mitt hus fanns det en stor svart bil. Först blev jag lite rädd, efter alla filmer som jag har sätt när några män hoppar ut ur en stor svart eller vit bil och kidnappar den söta flickan som går helt oskyldigt förbi bilen. Dörren öppnades och jag hoppade till. Liam sticker ut sitt huvud genom dörren och säger
- Hey there beautiful, you need some ride? Han blickade med ena ögat åt mig.
- Sorry I'm waiting for a very handsome boy who will give me a ride wherever he want to take us. Båda av oss skrattade och han öppnade dörren helt och hållet så att jag kunde hoppa in i bilen. Även om bilen var stor och vi hade hur mycket utrymme som helst så skulle Liam sitta bredvid mig, han la sin hand om mig och tryckte mig intill honom.
- Looking good as always. Sa jag och log.
- Well I have to look good when im hanging out with you. Han gav mig en puss på kinden och rodnaden spred sig. Bilresan var nog minst 40 minuter lång. Allt jag kunde se var träd, vi var inne i skogen någonstans. Bilen stannade utanför en liten stuga, vart är vi? Vi hoppade ut ur bilen och Liam hade med sig några väskor, vänta lite skulle jag ta med mig något speciellt? Liam pratade med chauffören i minst 10 minuter innan han åkte iväg med bilen. Nu var det bara jag och Liam, helt ensamma mitt ute i skogen. Jag borde inte kolla på så mycket skräckfilmer när ungdomar fastnar ute is skogen och så kommer någon och dödar dem en efter en. När vi var inne i sugan så började Liam att fixa iordning allt. Vad gjorde jag, jo jag stod som ett frågetecken och viste inte vad jag skulle göra.
- Do you want coffe or tea? Sa han vänligt och log med sitt charmiga leende.
- uum.. coffe. Liam gick in till köket och gjorde lite caffe till oss båda.
- Liam where are we?
- In the woods? Haha.
- No shit Liam i thought we were in a movie… Båda av oss började att skratta.
- This is a summerhouse, my frieds summerhouse so you and me are going to be here for a while, just some hours. No fans, no harry, louis, niall, zayn and emma who can ’’accidently’’ see us together on ur date. Han hällde upp kaffet i två olika muggar. Liam är så underbar, att han tar med mig hit ut bara för att ingen ska störa oss.

Vi satt ute på terrassen och drack kaffe. Han pratade om allt möjligt, om hans familj hur han tycker om att vara känd m.m. Allting var så mycket lättare nu, jag började att lära känna honom bättre. Jag berättade om min barndom och hur jag har haft det med kompisar. Liam lyssnade på allt jag sa han la in lite små kommentarer då och då. Framför oss fanns det en liten, liten sjö. När vi hade druckit upp vårat kaffe så gick vi dit för att doppa våra fötter. Allting var helt underbart, fåglarna kvittrade och flög runt oss. Detta kunde inte bli bättre. Liam sa något riktigt roligt och jag kunde inte hålla mig för skratt helt plötsligt så slank något ut från Liam.
- Gosh what i wanna kiss you. Jag slutade att skratta. Jag spärrade upp ögonen mot Liam. Snabbt ställde jag mig upp, min blick var fortfarande fast på Liam.
- What did you say? Han ställde sig upp och det var bara några centimeter mellan oss. Liam lyfte sin vänstra hand och la den mot min kind.
- Lexy I know we haven’t been with each other for so long but…I really like you. Han hade sin hand kvar mot min kind men han kollade ner mot marken. Jag kunde inte röra på mig, jag var antagligen i chock. Han vände upp sin blick mot mig igen och vi fick ögonkontakt. Han log med sitt charmiga leende medans hans huvud sakta men säkert närmade sig mitt. Våra läppar var bra några millimeter ifrån varandra nu. Han tryckte sina läppar mot mina, vi kysste varandra väldigt lätt. Det brändes, jag ville bara ha mer. Jag la mina armar om hans hals och han la sina armar om min midja. Allting stannade runt om oss, jag hörde inte fåglarna som kvittrade längre. Denna stunden var perfekt, precis som i romantiska sagoberättelser fast bättre.

Liams perspektiv
wow, this is amazing! I just want more but i have to control my self. Even if i didn’t want to stop to kiss her I had to. Slowly i took my head back and when we got eye contact with each other Lexy started to blush. She’s so beautiful. I know that we kissed at the party but this kiss were so much better. This day will be one of the best. We had such a great time, we talked about everything and we were at the little lake. Lexys phone started to call and it was Emma, she wonder how everything was and stuff like that.
- Emma wonder when i will come home.. Said Lexy while she where looking at me.
- Late.. yeah, you will come home late! I smiled and so did Lexy.

Suddenly it was already six a o'clock. We went into the car and she started to ask me where we going.. but of course i didn’t tell her. The car stopped in front of a big red-storey. Ok… this will scare the shit out of me.. I took Lexys arm and then i started to go faster in to the house. I pressed on the button so the elevator should come. When we where on the highest floor, 12 there were this man who showed us the way. I took my hands and put them in front of her eyes so that she could not see anything. I led her out to the roof and everything where in the right places..
- When can i look?
- 1..2….3! I took away my hands from her eyes and she just stood still.
- Oh my god Liam! This is so… romantic. She turned around and she gave me a big hug.
I had fixed a romantic table for two on the roof. There where flowers and some light. We went to the table and I took out the chair like gentleman.
- Oh thank you Liam!
- Your welcome.

Ingens perspektiv
Liam hade tagit med Lexy upp till ett tak där det fanns ett romantiskt bord för två. Det fanns lite blommor och några ljus för att förbättra stämningen. Det var mycket skratt, dem hade det jättetrevligt. Lexy hade nog aldrig varit så här glad på hur länge som helst. Ingen kille hade någonsin gjort detta för henne. Liam var nog en av världens lyckligaste kille, han var riktigt glad över att få spendera en hel dag med Lexy. Tiden gick och Liam skjutsade hem henne.

Lexys perspektiv
Liam följde med mig ända fram till dörren. Vilken gentleman han är.  Det blev en liten pinsamtystnad för ingen av oss visste vad vi skulle säga. Jag fick ögonkontakt med honom och rodnaden spred sig. Liam hade sin vänstra hand i byxfickan och sin högra hand drog han sådär sexigt genom håret.
- This… this was amazing Lexy. This were the best night ever. Vi gick närmare varandra och han skulle precis säga något men jag la mitt pekfinger framför hans mun och sa
- Don’t say anything. Just… och så möttes våra läppar i en perfekt kyss. Ännu en gång så stannade allting. Liams mobil började att ringa och han suckade.
- Harry….  What do you want?.... i'm on my… yes.. yes YOU did…. If you should!!… see you in 10 minutes hazza. Han tittade på mig och gav mig en snabb puss.
- See you tommorow?
- Sure, bye Liam
- Bye beautiful! Jag fick ett snabb puss på munnen och sen så började han att små springa mot bilen. Jag öppnade dörren och gick in, låste efter mig och sedan började jag att skrika. Emma som låg på sängen flög upp och kollade oroat på mig. Jag sjönk ner mot väggen och allting kändes så bra. Tills Emma nämnde någon vid namn Linus, hon såg inte så speciellt glad ut...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag får ni kapitel 27! Vad tyckte ni om Liams och Lexys dag då? :) Litte sött att han tog med henne ut i skogen så att dem kunde få vara själva. Dem kysstes också, wohoo!! Linus kommer in i bilden igen... vad kommer att hända? Berätta vad ni tycker! :) 

Tears - Kapitel 26

Tidigare kapitel 25
- Harry is something wrong? Jag tog mina högra hand och drog den igenom hans hår. 
- There is one thing… Jag tittade på honom och hans huvud närmade sig mitt. Wow wow woooow…!! 
vad tänker han göra?!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lexys Perspektiv
Emma och Harry badade tillsammans medans Niall och Louis gjorde i ordning maten eller de försökte i alla fall. Zayn och Liam hade nu fixat brasan, jag gick och satte mig bredvid Liam. Dem satt och pratade om deras turne, juste dem åker hem om… 14 dagar, det är ju snart! Mitt leende försvann väldigt snabbt när jag insåg hur snart det är innan dem åker. Jag kommer inte att träffa Liam på några månader, jag kommer inte att kunna hålla hans hand och jag kommer definitivt inte kunna krama om honom och känna hans underbara doft! Liam såg att det inte var något som stämde så han sa
- Is something wrong Lexy?
- Yeah, It is… You guys are leaving us soon.. Båda av dem var tysta innan Zayn sa
- I know but we’re coming back.. or else you guys can come and vistit for some weeks?
Det var ju ingen dålig ide men mina föräldrar skulle aldrig gå med på det. Jag lutade mitt huvud mot Liams axel och han kramade om mig.
- We will keep the contact with each other, i promise! We can call each other on skype every night. Sa Liam och ett litet leende spred sig över mina läppar.
- You’re right but we will miss you guys so much!
- And we will miss you and Emma! Fortsatte Liam. Tiden gick, Louis och Niall satte sig med oss andra, Harry och Emma var fortfarande ute och bada. Jag satt i Liams famn och vi alla sjöng på sterio hearts. Louis hade bränt sig i munnen på grund av att marshmallowsen var väldigt varm, jag hade varnat honom men så klart så lyssnade han inte. Jag fick en puss på kinden av Liam och rodnaden spred sig. Tillslut så viskade Liam i mitt öra
- Lexy, you and me on a date tomorrow? Vad sa han precis? Jag vände blicken mot honom och gav han en blick som betydde om han var seriös. Han log med sitt charmiga leende och jag nickade ivrigt och kramade om honom.
- Haha I take that as a yes. Han besvarade kramen, detta kunde inte bli bättre.   

Emmas Perspektiv
Vad ska jag göra? Allting händer så snabbt, det är klart att jag vill kyssa honom. Titta på hans läppar bara, dem är perfekta. Fjärilarna i magen flög runt som idioter…igen. Kan dem inte bara sluta flyga runt så där, detta börjar att bli jobbigt. Jag gillar Harry men jag vill inte gå för fort fram. Han måste få kämpa lite, han måste bevisa för mig att han vill ta steget längre. Visst han må ha hjälpt mig när jag behövde någon som mest och han har lyssnat på mig, han har brytt sig men jag vill inte vara den tjejen som han helt plötsligt kan kyssa och hålla på med efter någon vecka. Jag är inte en sån tjej, never will be either. Jag lutade all min vikt framåt och jag la mina händer på hans axlar, tillslut så var hans huvud under vattnet. Harry kom väldigt snabbt upp och han kollade frågandes på mig. Det ända jag kunde göra var att le mitt charmiga leende. Jag försökte att hålla tillbaka skrattet men det gick inte. Smidigt av mig så hann jag simma längre ifrån så att han inte skulle få tag på mig.
- That wasn’t so nice of you! Sa han medans han simmade mot mig.
- You looked like a duck in your face, i thought that some water could help you… Båda av oss började att skratta. Vad sa jag precis? Snällt av dig emma… Nu var det djupare och ingen av oss kunde stå här.
- Emma… Han var bara några centimeter från mig och denna gången så tänker jag inte dränka honom, hur lockande det än var så fick jag stå ut.
-Yes Harry? Han kollade mig rakt in i ögonen, varför stannar alltig runt omkring oss? Allting försvinner, det ända jag ser är harry som är framför mig. Dem gröna ögonen!
- Emma would you like to go on a date with me? Jag såg att han var nervös. Frågade han verkligen att vi skulle gå ut på en dejt? Med mig? Jag tror att fjärilarna i magen höll på att explodera… dem jävla fjärilarna.. Jag log mot honom och sa
- I would love to Harry.
- Oh thats awesome! Han simmade närmre och han gav mig en puss på kinden. Rodnaden spred sig, denna kvällen kan inte bli bättre.

Ingens perspektiv
En glad Harry och Emma klev upp från vattnet för att sätta sig vid brasan med sina kompisar. Niall satt och spelade olika låtar på sin gitarr, alla andra satt och sjöng med. Louis hade fått ett samtal från Eleanor och Perrie hade försökt att ringa Zayn under hela kvällen. Zayn orkade inte att prata med henne så han stängde av sin mobil. Lexy som satt i Liams famn höll nästan på att somna. Emma fick ta ansvaret att säga till henne att dem är tvungna att gå hem. Killarna skjutsade hem tjejerna, när dem hade sagt hejdå till varandra så ville inte Lexy gå ifrån Liams armar. När tjejerna kom in i Lexys lilla hus så slängde dem sig ner i hennes säng. Båda av dem satt som två små barn vid julafton för att öppna sina paket när dem berättade för den andra vad som hade hänt. Lexy skulle på en dejt med Liam imorgon men Emma visste inte när hon och Harry skulle gå på sin dejt. Tillslut så somnade tjejerna och detta var nog en av deras bästa kvällar på länge. När killarna kom till sitt hotell så gick alla upp till sina rum. Både Harry och Liam kunde inte sluta le efter vad som hade hänt ikväll, Liam ska på en dejt med Lexy imorgon men Harry funderade fortfarande på vad han ska ta med Emma någonstans.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Här får ni kapitel 26!! woop wooop! Så vad tycker ni? vill ha några kommentarer nu :) 

Tears - Kapitel 25

Tidigare kapitel 24
Harry tog sina händer om mina kinder och gjorde så att vi fick ögon kontakt. Hans tårar rann ner våra huvuden närmades och han pussade på min panna. 
Emma, everything will be alright now. I promise. 
- I know, because i have you by my side sa jag och kramade om honom. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Liams Perspektiv
Louis talked to Harry, he and Emma will go and eat some breakfast at starbucks and now Lexy is showing us around. No fans have seen us so far. Me and Lexy where holding hands, we are only friends but there is something… Ok i can’t lie, i like her. I want to be more than friends with her… but want she to be more than friends? What should i do to impress her, what should i do so she will like me more than a friend? Gosh this is so hard. Everytime i touch her, my heart is beating really fast. I really don’t need to touch her for my heart to beat fast, when i look into her eyes is enough or just to have he by my side.
suddenly i see two people coming at us, Harry and Emma. I know its something between them..Even if they don't see it, we others do. Harry have never been so happy it's like.. it's hard to explain but i know he really likes her, i can see that in his eyes. Lexy ran up to Emma and gave her a hug. Harry came to me and he wisperd.
- When can we do the double-date thing?
I pushed him away and i mimes with my mouth ''i don’t know'' because the girls where in front of us.
- so what now? Zayn asked. Non of us had no idea.
- Me and Emma have to go home because.. you know how parents are. But maybe we can see eatch other to night? Said Lexy
- Yeah, Oh I know… To night we can go to the lake… when emma said the word ''lake'' she looked at harry and smiled, he knows which lake she means…
- And we can open a fire and grill? emma continued.
- Yeah, great idea! I said.
We all said goodbye to the girls and then they went home.

When we where back at the hotel we all went to our rooms, well not me and harry we went to the bar. Harry took a drink but i decline.
- What do you think about Emma? I asked. Harry where thinking.
- What do you mean about that? I know that harry really don’t like to talk about feelings when it's about a girl. 
- I mean, do you like her? Do think she’s cute? Does she have nice eyes? Whatever… Well i know Emma has nice eyes.. sorry I mean she have gorgeous eyes but i want harry to say what he thinks about her.
- Liam... I don’t know. Its so hard. I think that i like her but.. more than a friend you know… Of course she’s cute.. she's more than that, she’s beautiful. Her hair is perfekt and those eyes! So big and wow… its like everytime i look into those eyes everything stops around me. Gosh… she also told me about… he stopped..
- about?
- Her life.. I mean. Her life have been so terrible liam and i just want to make her feel better now, but i don’t know what i should do. Oh Liam…. I really like her, can you help me?
- Harry we have the same problem…
- wait, do you like Lexy? He looked a bit chocked.
- Yes i do and i have no idea what i should do to make her like me.
- But you and Danielle? I thought you still.. you know…
- Harry we talked through it… we’re friends.
We talked for hours what we should do with Lexy and Emma. We’re only here for 14 more days and much can happen on 14 days, right?

Harrys perspektiv
The night came fast and we’re already at the lake. Zayn and Liam started the fire, Niall and Louis fixed the food, Lexy and Emma where sitting on a rock and they where talking to each other. The stars are shining really strong tonight and it reflecting at the water, so beautiful. The moon is shining and everything couldn't be better. It's a beautiful night and i have the boys here and Emma with me, oh and we can’t forget Lexy. Someone took my hand and when i saw Emmas face my heart started to beat really fast agian.
- Isn’t it beautiful?
- You’re beautiful…
- What? Ok, emma didn't hear me.
- Nothing but yeah i agree.. I took a harder grab on her hand and then i took my other hand and put it on her cheek then we got eye contact with each other. Everything stoped, again. Those eyes, GOSH! Emma started to smile and i feelt how the butterflies started to fly around in my stomach… Her lips, i just want to kiss her. With out any reaction our head where getting closer and closer. I saw in her eyes, she looked chocked so i stoped it there, no kiss.. not yet. Emma looked at me with a weird smile.
- What? I said and then suddenly emma started to take off her clothes. Now when she only where in her underwear she jumped in the water.
- KANONKULA! She said and then SPLASH! The where water over me too.
- Come on Harry! She started to splash water at me. I took off my clothes and then i jumped in the water. Rest of the boys didn’t care what we did so this maybe could be a perfekt time to tell her.

Emmas perspektiv
Harry hoppade i vattnet och jag hade simmat lite längre ifrån. Jag vände mig om och såg att han funderade på något medans han simmade mot mig. Nu var vi bara några centimeter ifrån varandra, jag tog mina händer och la dem om hans hals och mina ben låste jag fast runt hans kropp. Harry kunde stå här så detta var inget problem för honom. Han kramade om mig och jag kände hur hans hjärta slog mot bröstkorgen. Tillslut fick vi ögonkontakt, han såg lite bekymrad ut.
- Harry is something wrong? Jag tog mina högra hand och drog den igenom hans hår.
- There is one thing… Jag tittade på honom och hans huvud närmade sig mitt. Wow wow woooow…!!
vad tänker han göra?!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kapitel 25! BAM BAM BAM BAAAAAAM!! Både Liam och Harry har sagt att dem gillar tjejerna.. vad ska dem göra? Vad kommer emma att göra nu? Kommentera! :)

Tears - Kapitel 24

Tidigare kapitel 23
Han kollade oroligt på mig, jag gick bakade några steg och han gick ut och stängde dörren efter sig. Jag lutade mig mot väggen och sakta gled jag ner. Harry satte sig snabbt ner och jag lutade mig mot hans bröst korg.
- Emma… Emma, what happened? Mina tårar ville inte ta slut. Det kanske är dags att berätta för honom...Eller?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Harrys perspektiv
Emma have been gone for a while, we already change the movie… Where is she?
- Guys i'm just going to find Emma. They all nodded as answers
I opend the door and there she was but she had tears i her eyes. Emma looked really scared like she have seen a ghost or something. Quickly I went out och closed the door so no one of the boys or lexy would see her crying. When i turned around she were on her knees and she had her hand in front of her face. I bent down and i took her in my arms, she got a real big and a hard hug from me. Her head where close to my chest, it was so hard for me to see her so sad. I wanted to help her, I want her to be happy.. not sad. The tears never stoped. I asked what happened to her but she didn’t replied. Emma looked in my eyes and there were still tears, so many…
- Emma, you can tell me. I took my hand and i stroked her head.
- H…Har… she tried to say my name but she couldn’t. Emma were so sad so she couldn’t speak. She really tried to say some thing but every time she opend her mouth her voice broke.
- Everything will be alrgiht, I’m here Emma… I’m here.. I kissed on her fronthead. Maybe her mom or dad had died? I have no idea but i will help her through it, what ever it is i will be there for her and i will do anything to make her happy agian.

We have been out here for 1 and a half hour. We haven’t speak, we just hugged each other. She were much calmer now and i feel how her heart was beating. Should i try to make her say something or should i just be quiet?
- Emma?
- mhmm.. she where almost asleep in my arms and she looked so beautiful. Her eyes were closed and she where breathing really slowly. I lifted her up in my arms and then i knocked on the door with my foot. The door slowy went up and there stood a tired niall. When i came in i saw everyone where sleeping, Zaynd where on the floor and louis on the couch and.. Lexy in Liams arms.
- Please Niall can you open the door to the bedroom?
- Sure… he looked like a walking zombie, haha. Slowly he opend the door and then he joined zayn at the floor. I slowly put Emma down on my bed, she already had her pajamas on. I took off her shoes and put them in front of the bed. Emma where hugging one of the pillows, I sat beside her. Some of her hair cowerd her beautiful face. I took away the hair and then i stroked her cheks. Emma mumbled of something and i started to smile because it sounded so funny. When i just got up from the bed she took my hand.
- No, don’t go. Stay her with me… all night... Her eyes where still closed and she held my hand. It's something with her, she make me to a better person somehow. Without hestiation i jumped in and i lay down besid her. I hugged her and she grabbed my arm and held on to it, when i realized how we where sleping i wanted the time to stop. I heard her deep breathing and it made me smile. I kissed her on the neck and then i closed my eyes. 

Emmas perspektiv
Jag vaknade av solljuset som lös in gensom fönstret. Det sista som jag kommer ihåg var att jag var i Harrys famn och nu… ligger jag i en säng. Jag märkte att någon kramade om mig och när jag hade vänt mitt huvud så såg jag bara en massa lockar, jag chansar på att det är Harry. Hade vi legat sked hela natten? Ett leende spred sig över mina läppar och fjärilarna i magen började flyga runt igen. Nu skulle jag använda mina ninja moves för att inte väcka harry. Försiktigt lyfte jag bort hans arm som låg över min höft. När jag reste mig upp ur sängen så skulle den självklart knarra. Jag smög ut från rummet och när jag kom ut till vardagsrummet så var det helt tomt. Vid bordet så fans det en lapp.
’’ Goodmorning Lovebirds! :) We didn’t want to wake you up but we are away and eating some breakfast. Call us when you have woken up! :)’’ Jag log för mig själv och så gick jag mot köket. Bra, det finns inte ett skit eller jo, en möglig maka mums! Vid soffan så låg det ett klädersplagg.
’’ Emma, jag gick och hämtade nya kläder åt dig. Hoppas det duger, love you! Lex’’
Är hon inte underbar? Ett par shorts och en långarmad tröja. Jag bytte om och så satte jag mig vid fönstret och kollade ut på alla människor som gick nedanför. Tanken med vad som hade hänt igår kom upp och en tår föll ner. Hur kommer det sig att allting händer mig? Det finns säkert människor ute i världen som har det mycket svårare och jobbigare… men eftersom detta är mitt liv så skulle jag önska att all skit bara försvann.
Dörren till sovrumet öppnades och en trött Harry kom ut. Han gnuggade sig i ögonen och sen ruffsade han till håret. Vilket charmtroll!  Vi mötte varandras blickar och våra läppar fromades till leenden.
- Goodmorning sleepyhead sa jag åt honom medans han la sig ner på soffan.
- There is no food in the fridge and the others are away and eating breakfast.
- Why didn’t they wake us up then? Han ruffsade till sitt hår igen och log med sitt charmiga leende.
- I don’t know.. but they wanted us to call them, so you can call Louis and talk to him.
Harry to upp sin mobil och slog in numret till Louis.
’’ Hey Boo Bear!.... Yep i just got up from the bed… no she where already awake when i got up….mhmm…. oh ok, sure… well we can be alone for a while… thas cool, yeah ok bye!’’ Han vände sin blick mot mig och så sa han
- They just finished thier breakfast and now Lexy will show them around a little… But guess what? Sa han glatt
- What? Han skrattade åt mig och jag himlade med ögonen
- You and me, breakfast at starbucks.. right now. Harry tog tag i min hand och drog iväg mig mot dörren. Jag hängde efter som en trasdocka, fast hur tänkte harry nu? Vi har inte skor på oss… eller jag har inga skor på mig… han har i alla fall sina tofflor på sig. När dörrarna till hissen hade stängts så tittade jag förvånat på honom, han betede sig som att han var 10 årig pojke som ska ut på äventyr.
- Harry I don’t have any shoes on… han skrattade åt mig och tog tag om mina händer.
- No worries hun, I’ll fix it..
- of course you will… jag puttade lite lätt på honom och hissdörrarna öppnades. Harry gick ut först och han höll mig fortfarande i handen. Jag var rädd att killen från igår skulle se oss eller några papparazis… Vi stannade precis framför dörren, harry böjde sig ner.
- Come on, jump on my back! Jag stod still ett tag och kollade på honom, vad tänker han med? Tror han verligen att jag ska sitta på hans rygg hela vägen till starbucks och sen tillbaka?
- Don’t force me to lift you up in my arms…
- Ok ok… Jag hoppade upp på hans rygg och jag la mina armar om hans hals.
- Ok, lets do this! Sa han och så gick vi ut genom dörrarna. Några tjejer satt utanför hotellet och när dem fick syn på Harry så började dem att skrika hans namn. Alla av dem sprang fram till oss, jag gömde mitt huvud mot harrys rygg. Fansen skrek, jag trode att mina öron skulle explodera…
- Sorry girls i can’t take any pictures now… Alla tjejer awade.
- Why is that girl hiding her face?
- Is she your girlfriend?
- How old are she?
- Who is she?
En massa frågor ställdes men harry lyckades komma ut från tjej gruppen och så började han att gå mot starbucks. På vägen dit så hade harry det väldigt roligt, han hoppade runt och jag höll nästan på att ramla av. Harry sjöng på en låt och jag kände inte igen den, det måste vara en av hans egna låtar. Ett gammalt par gick förbi oss och de kollade på oss, damen log mot oss och så drog hon lite lätt i sin mans arm.
- Titta älskling, vilket sött par! Kommer du ihång när vi brukade tramsa runt så där? Mannen nickade och han böjde sig ner för att kyssa henne sedan gick dem vidare. Vilket gulligt par! Tänk in i framtiden när jag och min man… om jag ens får en… harry väckte mig ur mina tankar.
- Did you see that old couple? 
- Yeah, they where so cute! Sa jag och log. Harry blev tyst ett tag och sen så sa han
- When i get older i wish i had someone that loves me like she loves him..

Vi kom fram till starbucks och jag satte mig ner vid ett bord. Harry ville servera mig, varför ska man tacka nej till det? Han kom fram med kaffe och en kanellbulle åt mig, till sig själv så hade han valt te och en morotskaka. Vi satt säker i 30 minuter innan harry vågade att ställa mig frågan
- Emma, can you tell me waht happened last night? Han tog tag om mina händer och så kollade han rakt in i mina ögon.
- Harry I have to tell you something...
- I’ll listening.
- Ok.. jag tog ett djupt andetag och jag slöt ögonen innan jag började att berätta för honom
- Harry, as i told you before, life isn’t easy.. some people have it harder than other people. For 3 years ago i where in a car accident. I survived and also did my dad. My mom, big brother and my little sister, they didn’t make it. I where in coma for a year… When i got back, my dad got fired and we had to live in a trailer. He became a alcoholic and violent. My friends at school didn’t recognise me so they started to ignore me. When my boyfriend saw me… he just… he… harry sträckte sig över bordet och torkade bort tårarna som föll ner från mina kinder. Jag hade inte märkt att jag hade börjat gråta…  
- yeah. He just didn’t want to be with me anymore because i didn’t have any new clothes and i wasn’t the popular girl in school. When i come home my dad always hitted me or if he had a woman on visit.. i were not welcomed inside so i had to sleep under the trailer.. even if it was snow or rain out side. You remember the boys at the lake, when you helped me?
Han nickade, jag såg att han var chockad… han hade till och med tårar vid ögonen.
- what they did to me… im used to it… the only thing that i'm happy about, is that i have never been raped… Last night.. my phone called and it was a man who i didn’t recognise. He told me that i should have my eyes opend cuz i never know when something bad will happen to me, which is true.. but it was really creepy… then when i where inside the elevator there were this boy… when the elevator stoped and the light turned off he started to kiss me and touch me everywhere. It was him, he called me. And… he also said that it would be me and him in the future. He also told me if i don’t stop haning out with you he will hurt you and to me… well he didn’t told me that but i guess somthing terrible… Harry hade sina händer framför sitt ansikte. Jag satte mig bredvid honom, jag tog min hand och la den mot hans axel. Tårarna hade blivit fler tillslut så tog han bort sina händer från ansiktet, han grät. Vi kramade om varandra ett bra tag. Tillslut så sa han
- I'm so sorry emma, i don’t know what to do or say. How can someone do this to you? Han hade gråt i rösten, vi kramade om varandra fortfarande.
- Harry the only thing you can do for me is to be my friend and be here for me. Harry tog sina händer om mina kinder och gjorde så att vi fick ögon kontakt. Hans tårar rann ner våra huvuden närmades och han pussade på min panna.
- Emma, everything will be alright now. I promise.
- I know, because i have you by my side sa jag och kramade om honom. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Förlåt förlåt förlåt! Jag är i italien och nätet är inte det bästa. Men nu får ni kapitel 24! :) Vad tycker ni? kommentera :)

Tears - Kapitel 23

Tidigare kapitel 22
- This were not used.. right? Harry plockade upp dom och så sa han
- eemm.. yeah … of course not… och så började han att plocka upp resten av kläderna som låg på golvet. Lexy kollade på mig och hon såg lite äcklad ut, hon sprang in i köket och så hörde man hur vattenkranen sattes på. 
- euw, euw, euwwww!! Hörde vi och alla började att skratta. Jag gick in i köket med kassorna och så började jag och lexy att förbereda allt.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Killarna skulle bara gå och byta om så jag och Lexy fick börja med bakningen. Det kändes som att jag och Lexy fick vända hela köket upp och ner för att hitta redskapen som behövdes. När vi hade hittat alla redskapen så satte jag upp mitt hår i en truls och så började vi hälla mjölet i en skål. Vi följde instruktionerna och tillslut så kom det fem glada killar in i köket. 

- What are you guys laughing about? Sa lexy medans hon rörde om smeten
Killarna stannade upp och de kollade på varandra, alla sa samtidigt
- Noooothing… Efter det så brast Niall ut i skratt och vi andra började skratta åt honom. Liam stod mellan mig och Lexy och hjälpte oss med smeten. Niall satt på en bar stol och kollade på oss andra, Zayn och Louis höll på att laga en annan bakelse. Helt plötsligt så kände jag hur någon kommer och kramar om mig bakifrån.
- Do you need some help? Sa harry och jag kunde inte låta bli att le.
- I got two hands so i can do this, but thanx anyway.
- Ooooh...
sa alla killarna men Harry släppte dock inte taget om mig. Zayn sa något skämt och Louis började att skratta, han skrattade så mycket så att han låg på marken och hade tårar i ögonen. Alla skrattade åt honom.
- Oh my god, that was a good one Zayn! Jag var klar med min smet så jag tog tag om den och vände mig om, problemt var bara att Harry var i vägen. All smet var nu över Harry och alla vände sina blickar mot mig och honom. Harry stod still och när han väll hade öppnat ögonen så kollade han in i mina, om blickar kunde döda. Jag gjorde mitt bästa med att kväva skrattet med det gick inte. Harry närmade sig och jag tog några steg bakåt.
- Oh oh oh… Emma, come here!
- No no no, Harry! NO! Vi sprang runt hela hotell rummet. Harry höll i mjölpåsen och så kastade han halva paketet över mig. Nu såg jag ut som ett spöke och Harry såg ut som ett vit klibbigt gelé monster. Han jagade mig fortfarande och jag såg en dörr, vart det ledde till visste jag inte men jag öppnade dörren och sprang in med Harry efter mig. När jag såg sängen så stannade jag, skulle precis säga åt honom att vi borde gå ut här ifrån så jag vände mig om men Harry kom i full fart och så ramlade vi båda ner mot sängen. Jag låg på rygg och Harry var över mig, båda skrattade och när vi kollade in i varandras ögon så var det som att allt försvann. Just nu, allt som jag kunde se var Harry och inget annat. Hans hand smekte min kind och fjärilarna i magen flög runt som idioter. Våra huvuden var riktigt nära varandra, han hade sin panna mot min. Någon knackade på dörren och Harry reagerade inte.
- Harry?
- Mhmm
- The door.. Han skakade på sitt huvud och så ställde han sig upp. Denna gången så öppnades dörren och där stod Louis.
- Ok lovebirds… You could have done that after the baking and now… Han tog en titt på mig som låg i en utav sängarna…
- MY BED! OH COME ON! Louis satte sig ner på sina knän och så tog han sina händer framför ansiktet.
- OH GOD! HARRY!! Harry klappade försiktigt på Louis axel.
- Its ok Boo Bear.. I will fix it later, i promise.
-  Of course you will do it, if not… it will be a long night! Harry sträckte ut sin hand och hjälpte mig upp. Jag tittade på mig själv och så sa Louis
- There is the shower and harry will give you some new clothes.

Det rann iskallt vatten ner på min kropp. Helt underbart. Jag var mjölig och kletig efter den lilla matfighten med Harry. Jag hoppade ut ur dushen och så virade jag in mig i handduken. När jag väll hade komit ut i sovrumet igen så hittade jag inga kläder, jag ville speciellt inte rota i deras grejer. Vad ska jag göra? Jag kan ju inte direkt bara gå ut till dem i bara handduk. Dörren öppnades och Harry kom in. När han såg mig så hoppade han till och så slöt han ögonen.
- Sorry, i thought you were in the shower… my mistake…
- Haha it ok, i'm not really naked in front of you… Han öppnade ena ögat och så log han sådär konstigt. Det blev lite awkward för han bara stod där och log mot mig.
- But that doesn’t mean you can be in here while i change...
- Sorry sa han medans han la kläderna på sängen och gick ut.
Jag hade fått ett par stora gråa mjukis byxor och en stor svart tröja. När jag såg mig själv i spegeln så började jag att skratta. Håret var uppsatt i en truls, maskaran var borta och jag såg ut som ett tält med kläderna på. Ute i köket så var Niall och små åt från resterna, Liam och Lexy stod vid ugnen och höll koll på de olika bakelserna. Harry hade hoppat in i dushen. Zayn och Louis satt vid soffan och kollade på tvn.
- There she is! Sa Niall
Jag gick mot Niall som hade munen full, när han hade svalt så började vi att små prata. Ugenen pep till och bakelserna var klara. Zayn hade dukat upp bordet, det var tända ljus lite här och där och servetterna var vikta på ett speciellt sätt. Riktigt mysig var det. Harry kom ut och han hade liknade kläder som mig. Lexy och jag bar ut bakelserna till bordet där alla satt. Alla var riktigt nöjda, det smakade gudomligt. Det var tyst under hela måltiden. När alla hade ätit upp så tog jag och Lexy disken, killar gjorde iårdning godiset, chipsen och filmerna.
- Which movie do you wanna see guys? Skrek Louis ut.
- HORROR MOVIE!! Jag vände blicken mot Harry som stod bredvid mig och gjorde dip såsen.
- You can take house of wax! La han till och jag puttade till honom.
- What? No worries hun, I will protect you. Harry la sin hand om mig och jag himlade med ögonen.
- Oh hun… you can’t protect me when nothing will happen to me. Harry släppte taget .
- Harry I just don’t like horror movies, thats it… Han tittade ner mot skålen och rörde inte en min.
- But i like when someone hugs me… while the movie is going. Harry vände blicken mot mig och hans läppar var format till ett leende. Blicken var fortfarande fast mot mig och jag knuffade liv i honom. Vi bar ut alla skålar och klockan var nu 20:00. Filmen hade precis börjat och belysningen var perfekt. Det var nästan mörkt ute och allt var släck förutom stearinljusen som fick vara tända. Zayn och Niall delade på en fåtölj vilket Liam och Lexy också gjorde. Jag, Harry och Louis delade på soffan. Först så ville Louis självklart sitta i mitten men Harry och han tjafsade om det i minst 10 minuter så jag gick med raska steg och satte mig i mitten. Båda blev självklart lite sura men det gick över väldigt snabbt. Harry satte sig på min högra sida och Louis på min vänstra. Jag kröp ihop som en liten boll, mina armar kramade om mina ben. Jag ville inte ha mina fötter på marken, en hand kanske kommer under soffan och grabbar tag om mina fötter… Nej vad hemskt! Något läskigt hände i filmen och jag hoppade till, Harry som låg ner satte sig upp och han tag sin hand om mig. Änuen gång så hoppade jag till för att något läskigt hände, jag hoppade närmre Harry och han kramade om mig hårdare.
- Are you gonna leave me alone over here? Sa Louis och han gjorde en ledsen min åt mig.
Jag la mig ner, mitt huvud låg vid harrys… vad ska man säga.. privata del? Haha men jag hade mitt huvud mot hans lår och mina fötter låg över Louis.
- Is this good? Jag log mot en louis som kollade äcklat ner mot mina fötter
- I prefer the other way…
- You have to stand out with this now. I'm too lazy to move again. Alla började att skratta.
Harry höll på att pilla i mitt hår medans vi kollade på filmen.

Min mobil började att ringa mitt upp i allt och det var ett dolt nummer, oftast så brukar jag inte svara men denna gången så gjorde jag det. Jag gick iväg för att inte störa dem andra. Fråga mig inte varför men jag gick ut från hotellrummet och så svarade jag.
- Hej det är Emma! Sa jag lite tyst ifall några sover vid den här tiden. Det var en mörk manlig röst och jag känner inte igen den.
- Have your eyes open… you never know when something bad will happen... Jag gick sakta men säkert ner mot lobbyn och ut till innegården.
- Who is this, is this a joke? Han skrattade och min rädsla blev bara värre.
- This is not fun… who are you? sa jag igen
- You will find out sooner or later… pip pip pip… han hade lagt på… Jag kunde inte röra på mig. Vem var det som hade ringt mig? Efter ett tag så gick jag mot hissen för att komma upp till killarnas rum igen. Dörren till hissen öppnades och där stod en kille med blondt hår och blåa ögon. Han läppar var perfekt fyllda och hans leende var… lite läskigt. Jag gick in och dörrarna stängdes. Han såg ut att vara några år äldre än mig, kille kollade på mig och det var riktigt obehagligt. Helt plötsligt så stannade hissen, jag trodde att någon skulle gå på men det verkade som att hissen hade fastnat. Killen kollade fortfarande på mig och jag viste inte vad jag skulle göra eller säga för den delen.
- Fan mumlade jag och hans blick var fortfarande riktad mot mig.
- Det verkar som att vi kommer vara här ett tag… sa han tillslut och detta var inte roligt. Jag tog upp min mobil för att ringa Harry… fan, ingen service! Jag tryckte på knappen som man ska trycka på när hissen har fastat men den fungerade inte. Paniken steg och jag såg i ögonvrån hur han spanade in mig. Han tog upp sin mobil och tog kort på mig, Varför händer detta mig för? Jag fick ögonkontakt med den söta killen och jag insåg att han kom närmre mig. Det fanns ingenstans att gå, jag var fast. Intryckt mot väggen och killen stod bara några centimeter ifrån mig nu. Hoppas att dem har övervaknings kameror här för annars så vårdar detta inte väl. Lampan i hissen släktes och jag kände hans andedräkt. Hans hand smekte min kind och den gled sakta ner.
- Har någon berättat för dig hur vacker du är? Jag kunde inte svara honom, min röst sprak när jag precis skulle be honom att lägga av.
- Så ja sötnos, det är bara du och jag nu. Jag såg inte ett skit men jag kände hans läppar mot mina efter ett tag. Jag vek mig undan men han höll fast mig. Han tryckte upp mig mot väggen och hans läppar kysste min hals, han gick från nyckelbenet upp till mina läppar igen. Tårarna var nära på att rinna ner från mina kinder, dem ligger precis vid gränsen för att falla ner. Han tog min hand med ett fast grepp och tvingade ner den i hans kalsonger. Vem är denna idioten? Helt plötsligt så slutade han, vart tog han vägen? Jag såg inget och det blev väldigt tyst. Jag hoppade till när han kom bakifrån och kramade om mig. Han viskade i mitt öra
- Berättade jag inte för dig innan att du skulle se upp och ha ögonen öppna? Han började med att kyssa min hals och nacken. Vilket kräk.
- Om du inte slutar att umgås med den bögen så kommer jag personligen att göra honom illa och… mot dig, det vill du inte veta. Det kommer att bli vi i framtiden älskling.
Lampan tändes igen och hissen började att åka. Killen släppte taget om mig och när han gick av så vände han sig om och så la han sitt pekfinger framför munnen, han gjorde tecknet att jag skulle vara tyst. Sen stängdes hissdörren och jag fortsatte några våningar upp. När jag kom utanför dörren till hotellrummet så stannade jag upp. Jag är jättedålig på att ljuga och folk ser oftast när något har hänt mig. Tårarna började att rinna, dörren till rummet öppnades och där stod Harry. Han kollade oroligt på mig, jag backade några steg och han gick ut och stängde dörren efter sig. Jag lutade mig mot väggen och sakta gled jag ner. Harry satte sig snabbt ner och jag lutade mig mot hans bröst korg.
- Emma… Emma, what happened!?
Mina tårar ville inte ta slut. Det kanske är dags att berätta för honom... Eller?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ojojoj... vad hände här egentligen? Detta var ett långt kapitel!
Skulle uppskatta om ni kunde skriva några kommentarer! :)
 


Tears - Kapitel 22

Tidigare kapitel 21
- What is it Emma? Sa han och kollade lite oroligt på mig.
- Nothing, Im starting my new life now and this... yeah, this is a good start!Harry log och så viskade han i mitt öra
Me and Liam were planning the whole day for you and your friend, hope you guys will like it! När han hade sagt det så fick jag rysningar i hela kroppen, men nu blev jag bara nyfiken. Vad hade dom planerat?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lexys perspektiv
Vi var tvungna att tränga ihop oss. Niall kom på den där bra idén med att vi tjejer skulle få sitta i någons knä… Jag hatar att sitta i folks knän det känns som att man är en flodhäst och man väger 100 ton och så mosar med den oskyldiga personen. Jag och Emma bytte blickar, ingen av oss ville. Killarna hade satt sig i bilen och jag klämde mig in och så varnade jag Liam men han gav mig en blick som att jag var dum i huvudet, aja jag varnade honom i alla fall. När jag hade satt mig ner så började Liam att skratta…

- I told you so… sa jag generat och han kramade om mig.
- Your kidding with me right? Jag suckade ut och jag kände att någon pussade mig i nacken. När jag mötte Liams blick så log han och blickade med ena ögat åt mig. Emma stod fortfarande vid dörröpningen och kollade oroat på mig.
- You can sit on my knees hun sa harry medans han kappade sina händer mot sina knän. Han log så där gulligt och jag förstår varför emma blir så svag i benen. Harry blickade med ena ögat mot henne och emma himlade med ögonen, haha så gulliga är dem.
- Harry… No. Sa louis bestämt och alla började att skratta förutom lilla Harry.
- Emma you can sit on my knees, if you want to sa Zayn och log sitt charmiga leede som alla tjejer smälter för. Emma log vänligt mot honom och så klev hon in i bilen, Harry såg lite besviken ut men Louis gjorde honom på bättre humör efter några sekunder igen. Zayn tog sina händer runt om Emma och kramade om henne. Under hela bilresan så skrattade alla och vi hade det hur roligt som helst eller… rättare sagt, alla utom Harry. Visst han kanske log då och då men han sa inte så mycket. Han bara satt där och kollade ut genom fönstret, någon är lite avundsjuk… Emma märkte att Harry inte var på sitt bästa humör så hon försökte att få ögonkontakt med honom och när dem väll fick ögonkontakt med varandra så log dem båda så där riktigt gulligt mot varandra. Harry lös upp i ett leende när han såg att Emma log mot honom. Klockan hade redan blivit 14:00 och bilen stannade utanför Mcdonalds för att killarna klagade på att dem var hungriga hela tiden. Vi hoppade ut ur bilen och Niall sprang nästan in i glasdörren… Louis kom efter och kollade hur det gick för honom. Zayn och Emma gick bredvid varandra och skrattade medans jag och Liam gick hand i hand bakom dom. När vi hade ställt oss i kön så sa Louis
- Where is Harry?

Emmas Perspektiv
Jag vände mig snabbt och kollade runt om jag kunde hitta Harry. Mina ögon fastnade på en kille med lockigt hår som satt och surade vid lekplatsen utanför Mc. Jag log för mig själv och så sa jag
- I know were he is… Jag gick ifrån alla och jag kände hur dem kollade på mig medans jag gick ut. Jag kom närmre lekplatsen och där satt Harry, vid slutet av rutschbanan och han hade sina händer vid sina kinder med blicken ner mot marken. Jag satte mig på marken mitt emot Harry och han rörde inte en min. Vad är det som han stör sig på? Han såg riktigt snygg ut även när han var arg eller vad han nu är… Jag lyfte min högra hand och la den mot hans kind. Sakta och säkert så smekte jag hans kind och jag kunde inte låta bli att le. Han vände sin blick upp mot mig och jag smekte fortfarande hans kind, när han kollade in i mina ögon så gav han mig ett svag leende. Jag såg att det var något som han störde sig på, det kunde jag se i hans ögon. Harry tog sin vänstra hand och la den ovanför min som låg vid hans kind, jag kände hur han greppade tag om handen men han lät den vara kvar.
- What is it Harry, why so… down?
- Nothing actually… Or… never mind. Han tittade ner mot marken och på ett sätt så kändes det som att det var mitt fel…att han var sur. Jag satte mig på knäna och kramade om honom, han la sina händer runt om mig och så satt vi en stund. Harry hade sitt huvud lutat mot min bröstkorg och han suckade. Fråga mig inte varför men jag började att nynna till en lugnt låt. Harry tog en hårdare grepp om mig och jag lutade mitt huvud mot hans.
- Harry you can tell me everything. I’ll listen what you have to say and i will not judge you. Vi var kvar i samma possition och tillslut så sa Harry
- In the car… You and Zayn, you looked really cute together… This is just so stupid..
Det tog i när han sa det, tror han att jag och zayn har något på gång? Nej. Varför tänker han på det, jag har precis träffat killen.
- Well it's good that we look cute and not ugly together… Harry suckade och jag tog mina händer om hans kinder och så gjorde jag så att vi fick ögon kontakt med varandra.
- But hey… I’ve just met him… I think that me and Zayn will be really good friends. Han log och tog tag om mina händer. Åh dom gröna ögonen!
- Im sorry Emma but i guess… I'm just, jealous när han hade sagt det sista ordet så tittade han ner mot marken. Jag var tvugen att lägga till den här kommentaren
- Harry, I think that we look cute too or… do you think we look ugly together? Båda av oss började att skratta, äntligen!
Någon knackade på min rygg och jag vände mig och där stod det två små tjejer, vad kunde dem ha varit? Kanske 13 år. Dem såg väldigt nervösa ut, blocken som dem höll i handen skakade lite. 
- Hej tjejer! Sa jag glatt och dom kollar förvånat på mig
- Herregud, kan du prata svenska? Sa den blonda tjejen och hennes kompis slog till henne på axeln.
- Klart att hon kan! Annars så hade hon aldrig sagt Hej tjejer… smart Gina! Den blonda tjejen kollade generat ner mot marken.
- Vi undrar ifall Harry kunde signera detta?
Harry kollade konstig på oss, antagligen för att han inte fattade ett ord av vad vi hade sagt.
- Det kan han säkert göra, ditt namn var gina och vad är ditt namn vännen?
- Jessica!
- Harry, this two wonderful girls wonder if you could sign their things.
- Of course! Harry signerade deras block och dem bad mig att ta kort på dem efter det så kramade dem honom och sa hejdå. Han satt kvar och jag stod framför honom. Vi kollade på varandra ett tag innan jag tog sats och satte mig ner i hans knä.
- Haha why did you do that for? sa han och så tog han sina händer om mig och kramade om mig.
- Well you wanted me to sit on your knees in the car, so why not now? Båda skrattade och det var helt underbart att höra hans skratt. Där satt vi ett tag tills resten av killarna kom ut.

Lexy och Liam höll fortfarande varandra i händerna. Alla stannade upp och kollade på oss, jag skrattade för mig själv och Louis sa
- There were many girls in there… so yeah, lucky you Harry!
- Yes, I'm pretty lucky sa han och kollade på mig och log. Rodnaden spred sig i hela kroppen.
- The clock is already 15:30… we will not make it. But should we instead by some igredients, movies and candy… We can bake at the hotel room and then we will have movie time! Fortsatte Louis och killarna nickade. Alla gick till bilen och denna gången så satt jag i Harrys knä, han var mycket gladare nu. Efter vi hade köpt ingredienser till bakningen och en massa godis plus filmer så var vi äntligen på väg till killarnas hotell. Dem bestämde sig för att vi skulle ta Harrys och Louis hotellrum. Vi kom in på rummet och det låg lite kläder här och där. Lexy lyfte upp ett klädesplagg och när hon insåg att det var ett par kalsonger så skrek hon till.
- This were not used.. right? Harry plockade upp dom och så sa han
- eemm.. yeah … of course not… och så började han att plocka upp resten av kläderna som låg på golvet. Lexy kollade på mig och hon såg lite äcklad ut, hon sprang in i köket och så hörde man hur vattenkranen sattes på.
- euw, euw, euwwww!! Hörde vi och alla började att skratta. Jag gick in i köket med kassorna och så började jag och lexy att förbereda allt.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WoopWoop, Kapitel 22 people! :) Kommentera nu vad ni tycker! :)  


Tears - Kapitel 21

Tidigare kapitel 20
Harry däremot satt framför mig och han var riktigt blyg, han var inte samma gosiga Harry när vi var själva vid sjön. Han kollade på mig och Louis puttade till honom så att han vakande till liv. Harry kröp sig fram och satte sig bredvid mig.
- So what are we gonna to do? Sa jag och harry svara
- well, that’s a surprise och så tog han tag om min hand. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zayns perspektiv
Liam still tried to hug Lexy, it ended with lexy where running and liam where after her, both of them were laughing. So cute! Harry besides, he tried his things. He where a real prince charming and louis tried his best to make it harder for harry. I can see in emmas face expressions that she think it’s really funny when louis say something crazy and harry gets mad at him. Naill where sitting beside me and he where eating on his sandwich. My phone vibrate and it was a message from my lovely girlfriend perrie. It stood
’’ See you tonight then! ;) xx’’ What? she knows that im in sweden… so it’s impossible to see her tonight even though i want to.
’’ What, no? I’m in sweden and you know that perrie…’’ i sent it away. Some minutes later i got this message
’’ Oh yeah, im sorry i was supose to send this message to my girlfriend but i sended it wrong, love you! Xx’’ I smiled and i felt relief at somehow. Someone screamed, it was Lexy. She were on the ground and Liam were over her.
- I got ya! Said Liam and everyone started to laught. Everything was great untill i got a new message and when i saw what it stood.. everything felt so empty like i were the only person in the planet and i were so…lonely.

Louis perspektiv
liam where over lexy and harry tried to flirt with emma but i always destroyed it, so funny! Niall are still eating, as usual and… wait.. where is Zayn? I looked all over the place but i couldn’t see him.
- Guys, where is zayn?
- I don’t know, he where here a few minutes ago.. said Niall while he were eating from his sandwich.
- I’ll go and find him said Emma. Harry hold her hand and he looked at her like he didn’t want her to go away. Zayn maybe wanted to be alone for a while.. but something must have happened beacuse he always says to us when he goes away.. The question is, what happened?

Emmas perspektiv
När Louis hade sagt att zayn var borta så blev alla helt tysta. Niall sa att han var här för några minuter sedan, något måste ha hänt honom. Jag ställde mig upp och Harry höll fortfarande i min hand och han vägrade att släppa taget.
- I’ll go and find him sa jag medans jag tittade in i Harrys ögon. Det såg ut som att han inte ville att jag skulle gå men jag orkade inte med hur han höll på att flitra med mig, om han… gillar mig så får han göra något speciellt! Jag började att gå och helt plötsligt så ställde sig Harry upp och sa
- I’ll go with you. Jag log mot honom och så fortsatte vi att gå därifrån.
- Don’t do anything stupid while your gone! Skrek louis på oss och harry himlade med ögonen. Vi gick tysta bredvid varandra ett tag tills jag avbröt den pinsamma tystnaden.
- Why didn’t you tell me?
- Tell you what? Harry såg ut som ett frågeteken och jag himlade med ögonen.
- That you where 1/5 of One Direction, that you can sing or that you’re famous!? Han kunde inte titta mig i ögonen när han sa
- Because i thougt you would treat me different and…. Jag avbröt honom för jag kände att jag var tvungen att förklara för honom.
- Harry, beacuse you’re famous i would never, ever treat you different. You’re just a normal guy who can sing. I like you for who you are as a person, not for anything else. You’re not THE Harry Styles from One direction to me… You’re Harry Styles, the boy i meet at the lake. The boy who showed me the stars, the boy who where there for me when i needed someone. The boy i swim with my only underwear on.. Haha båda av oss började att skratta när jag hade sagt det sista.
- I would never do that with another person Harry, never. I can be my self when im with you, so why should i treat you different?
Harry rykte på sina axlar. Han sken upp i ett leende, hela han lös av glädje efter allting som jag har sagt. Jag märkte att han hade smilegropar, gud vad gulligt! Så söt är han, nej emma.. inte söt utan snygg, det är skillnad. Harry rodnade vilket var hur gulligt som helst och han visste inte vad han skulle säga till mig, han hade sin mun öppen men han fick inte fram något.
- Remember that Harry! Han tog tag om mina händer och hans gröna ögon kollade in i mina. Hans leende sa allt, jag tror att Harry behövde höra något liknande. Vi fortsatte att leta reda på Zayn.

Jag såg en kille som satt vid en bänk. När vi märkte att det var Zayn så skyndade vi oss dit. Han höll sina händer framför ansiktet och han mumlade på något som vi inte riktigt förstod. Jag och Harry satte oss på en var sin sida av honom, harry sa
- why did you go without telling us? Has something happened?
Smart harry.. vad tror du? Han sitter bara här och gråter för ingenting... Zayn sa inget utan han satt i samma position. Jag som inte kan trösta folk fick ge sig in i rollen eftersom harry verkade inte heller vara så bra på att trösta människor. Jag kramade om Zayn och han lutade sig mot mig.
- Do you want to tell us what happened Zayn? Sa jag med en lugnt ton i rösten. Han tog bort sina händer från ansiktet och hans ögon var röda, man hörde på rösten att han fortfarande var ledsen.
- P…pe…perrie. Jag kramade om zayn fortfarande och Harry tog sin hand och smällde till den på pannan.
- Zayn… I told you that you shouldn’t have give her a second chanse…. What did she do this time? Zayn tog ett djupt andetag och så plockade han fram mobilen och gav den till Harry, han läste högt och det stod
’’ Haha omg, I sent it to my boyfriend… sorry babe but see you later to night and i will have some sexy clothes on! ;) xx’’ Zayn lutade sitt huvud mot min axel och jag kramade om honom hårdare. På nästa sms stod det
’’ Oh god… Zayn… I can explain!’’
- Zayn she have called you for like 50 times… sa harry och kollade chockat ner mot mobilen.
- I don’t care… I don’t wanna talk to her… not now. Tårarna rann ner från zayns kinder och dem landade på mina lår, han såg helt förkrossad ut. Jag förstår honom, har kännt denna känslan förut..
- Zayn, I know how it feels. My ex boyfriend pretends that he didn’t know me after the accident which happened for 3 years ago. It suck but.. life goes on. You deserve someone much better, someone who loves you. Zayn tittade in i mina ögon och ett litet leende kom fram.
- So do you Emma! Klämde han fram.
- Well, Im singel at the moment and im still waiting for that speciall person. Harry titade på mig och log, ja nu vet han det. Jag kramade om Zayn extra hårt och han besvarade den kramen. Harry satt bredvid oss och såg helt ensam ut.
- Oh Harry, Join us! Sa jag och hans läppar formades till ett stort leende, vem gillar inte gruppkramar? Jag skickade iväg ett sms till Lexy och bad henne att komma hit med killarna. Efter en stund så såg vi 4 personer komma gående emot oss. Killarna bildade en ring och de kramade om varandra, de försökte att trösta zayn.
- Guys it’s ok, I talked to Emma and it feel a little bit better now, Thank you Emma!
- No problem zayn! Sa jag och log vänligt mot honom. Alla satt och pratade med varandra och tillslut så frågade Lexy
- what’s the surprise?
- Well it isn’t a surprise if we’ll tell you! Sa liam och puttade henne lite lätt på axeln.
- We can tell you this… we have a schedule to pass. The first thing is done, to take a swim at the lake but it was supposed that you two would swim with us but .. you forgot your bikinis sa Louis.
- Next stop then? Fortsatte han och resten av killarna nickade. Vi började att gå mot killarnas privata bilar. Liam och Lexy gick längst fram och de höll varandra i händerna. I mitten så gick Niall, Zayn och Louis, de höll om varandra runt midjorna. Längst bak gick jag och Harry med händerna ihop flätade. Jag måste erkänna att jag gillade det men på ett sätt så var det fel. Vi har inte varit så mycket med varandra och vi håller redan i varandras händer? Jag släppte taget om Harrys hand och han kollade frågandes på mig. Så lätt kommer det inte att bli Harry… hur mycket jag än skulle vilja hålla dig i handen och krama om dig så finns det en gräns. Han måste känna för det. Jag tog mina händer genom mitt hår och pustade ut.
- What is it Emma? Sa han och kollade lite oroligt på mig.
- Nothing, Im starting my new life now and this... yeah, this is a good start! Harry log och så viskade han i mitt öra
- Me and Liam were planning the whole day for you and your friend, hope you guys will like it! När han hade sagt det så fick jag rysningar i hela kroppen, men nu blev jag bara nyfiken. Vad hade dom planerat?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
21! Detta går ju bra! Internetet har inte fungerat så bra idag så någon snubbe fick komma hit och fixa det... hoppas att det håller nu då! Vad tycker ni? :)

RSS 2.0