Tears - Kapitel 38

Tidigare kapitel 37
Is something wrong? Han tittar oroligt på mig... Ja det är klart att något är fel.. Tänk om han drar in mig på toaletten eller kysser mig när harry ser.. eller inte vet jag. Men min magkänsla säger mig att något dåligt kommer att hända..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag skakade på huvudet och försökte intala mig själv att inget kommer att hända. Jag har killarna  här, dem kommer att vara där för mig. 
- Emm, eh… No, of course not.. I just tought of something else.. never mind. Jag tog en klunk från drinken. 
- Are you sure emma? You dosen’t look so. Please emma, if it’s something wrong or if something have happend, tell me. Harry stod framför mig, bara några centimeter mellanrum mellan oss två. Han tittade oroligt ner på mig. Jag kan inte berätta för honom, vill inte förstöra festen för oss. Att det alltid ska hända något dåligt när man försöker ha roligt. Jag svepte i mig resten av drinken och Harry kollade chockat på mig. Jag log mot honom och sa
- What, don’t you think I can drink? 
- No, yes… i mean no but.. not so much at the same time! Jag skrattade och tog harrys drink ifrån honom.
- No emma! That’s mine! Jag la våra glas på byrån sedan tog jag tag om harrys händer och drog ut honom till dans golvet. 
- I wanna feel your body aiganst mine! Lets dance! Harry skrattade åt mig. Nu stod vi mitt på dansgolvet. Våra kroppar var som magneter. Jag begraver mina fingrar i hans lockar och kysser honom intensivt. Min puls börjar slå snabbare och snabbare. Harrys hade sina händer på mina höfter, sakta gled dem längre ner. Vi slutar att kyssa varandra för att hämta andan. Våra blickar möts, det gick en blixt mellan oss. 
- I think we should ge…. Harry blev av bruten. Han vände sig om och jag böjer mig lite åt sidan för att se vem det är som stör oss. Harry släpper taget om mig och börjar prata med tjejen. När jag inser att det är Sara som han pratar med så stannar mitt hjärta upp. När jag får ögonkontakt med henne så får jag ett hån flin på köpet. Great. 
- Babe, Im just gonna help this girl. Her friend has passed out and im just gonna help her to the car.
- You’re such a gentlamansa jag och log. Harry sken upp i ett leende. När harry hade lämnat mig så kände jag mig lite ensam, att stå mitt inne på dansgolvet. Jag går ut till baksidan och där ser jag Eleanor och Louis i poolen med en massa andra människor. Jag gick vidare och hittade Zayn sittandes på en soffa med samma tjej som han dansade med innan. Vi fick ögonkontakt och han log mot mig. Jag gjorde tummen upp mot honom sen kom Niall klampandes förbi. Han stannar upp och kollar in mig. 

- You know you’re beautiful right? Niall kunde inte riktigt hålla balansen så han lutade sig över min axel.
- I think that you have been drinking.. maybe little too much.
- Maybe… maybe not. But hey, it’s a PARTEEEY! WOHOO!! Ett par tjejer gick förbi oss. Deras kort korta kjolar som slutade exakt under rumpan lockade Niall.
- Heyy! Wait for me girls!!! Sa han och började gå efter dem. Jag skrattade åt honom och gick in igen. När jag kommer in så ser jag Harry och Sara tillsammans. Båda hade drinkar i handen och båda två såg riktigt, intresserade ut. Min avundsjuka steg inombords. Jag litar på harry till 100%. Det är upp till honom. Sara såg att jag kollade på dem, hon log med ett hånfullt leende mot mig. Hon lyfte sin hand och började smeka hans kind. Harry gav henna ett leende. Kan han inte ta bort handen?!

Någon grabbade tag om min arm och tryckte in mig mot väggen. Jag slog i bakhuvudet, tack för den! Killen från hissen stod framför och log mot mig.
- Hej emma… kommer du ihåg mig? Jag suckade medans jag tittade ner mot marken.
- Tyvärr…
- Varför så nere för? Han började smeka min kind.
- För att jag har sett dig. Jag log hånfullt mot honom och hans leende försvann.
- Kommer du inte ihåg vad jag sa till dig förra gången? Hans ansikte närmade sig och jag tryckte mig närmre in mot vägen.
- Dansa med mig eller så gör jag din älskade pojkvän illa.. Jag ville inte tro honom men jag såg i hans ögon att han skulle kunna döda någon, här och nu. Även om han har klarblåa ögon så såg jag mörkret i dem. Sorg, ilska, besvikelse och hämnd. Jag tittade mot Harry som satt på den röda soffan tillsammans med Sara. Kan det verkligen göra så ont att se honom tillsammans med henne? Varför? Jag suckade, hur svårt kan det vara att dansa med denna killen? Jag nickade som ett svar. Killen bakade några steg och räckte ut handen och log med ett fejkat leende mot mig. Jag tog artigt tag i handen och så förde han ut oss på dansgolvet. En lugn låt började spelas, just nu av alla stunder? Killen tog sina händer och la dem om mina höfter och jag la mina runt hans nacke.
- Så hur har din dag varit? Frågade hans snällt. Min blick gick mellan Harry och sara. Utan att kolla på honom så svarade jag
- Dagen började bra i alla fall… Han blev tyst ett tag. Sara hade börjat smeka Harrys inre lår, han stoppade henne inte. Utan Harry log med sitt charmiga leende och tittade henne djupt in i ögonen. Jag såg på honom att han var fokuserad på henne. Saras klarblåa ögon får många killar på fall. Jag insåg att hennes linne hade fått ännu mer urringning, antagligen för att få hans uppmärksamhet.
- Du kommer inte ihåg mig va? Sa killen och jag kom tillbaka till verkligheten.
- Jo, du är killen från hissen..? Han lyfte sin hand och smekte min kind.
- Jo men… kommer du inte ihåg? I tredje klass? Jag fattade inte vad han pratade om. Jag skakade på huvudet och han pustade ut en massa luft.
- I tredje klass.. Vi hade halloween fest i skolan. Du var utklädd till en häxa. Även fast många andra tjejer var utklädda till häxor så stod du mest ut. Du var den vackraste av dem alla, man såg på långt håll att det var Emma. Nu började minnet komma tillbaka.
- Alla killarna ville dansa med dig till och med jag men jag var för feg helt enkelt. När festen var slut och du var på väg hemåt.. så hände det något... Jag stannade upp. Mitt hjärta hade slutat slå, mina ögon var uppspärrade och munnen var vid öppen.
- Det var du som var utklädd till pumpan… sa jag tyst.
- Martin… Han nickade och log med sitt fejkade leende.
- Vad har du emot mig? varför kan du inte bara låta mig vara!? Sa jag nog lite för högt. Personerna runt om oss gav oss onda blickar. Jag släppte taget om honom men han höll ett hårt grepp om min arm.
- Du och jag hör ihop emma, så enkelt är det. Varje dag sen den kvällen så har det inte gått en sekund utan att jag har tänkt på dig. I mitt sovrum så finns det bara en massa bilder på dig, från golv till tak.
- Du är galen… sa jag medans jag försökte rycka bort hans hand som höll fast i min. Martin drog mig närmre honom och så viskade han
- Nej hjärtat… det kallas för kärlek. Den här killen skrämmer mig. Jag vände blicken mot harry och såg nu att sara satt i hans knä och höll på att leka med hans lockar. Min blick gick ner mot marken och jag suckade.
- Ser du.. Harry har nu hittat en annan, hur tror du det kommer att bli sen när han åker hem igen? Det är menat att du och jag ska vara tillsammans. Martin började kyssa min hals. Vad gjorde jag? Ja jag stod kvar på samma ställe och tittade ner på dansgolvet. Min hjärna hade slutat fungera, musiken slog i mina öron och huvudet dunkade med. Mina ögon ville bara stängas och min kropp ville gå och lägga sig i en gosig säng. Marin började gå från halsen ner till nyckelbenen och sedan upp igen. Han lyfte upp mig och började gå mot trappan som leder upp till andra våningen, det var där alla sovrummen fanns och antagligen så är alla redan upptagna. Martin hade fått mig att fundera på hur det skulle bli mellan mig och harry nu när han är borta, tjejerna är ju galna i honom. Sara håller på med honom och han gör inget för att stoppa det. En tår föll ner och den gled ner längst kinden. Martin hann inte komma så långt innan jag hoppade av och gjorde lite motstånd. Jag kom undan och små sprang till soffan där harry satt med sara i sitt knä. Hon höll på att smeka hans kind och inre lår. Jag stod nu framför dem och när jag fick ögonkontakt med harry så såg jag i hans ögon att det inte var någonting som stämde.
- You know… you should get some balls to say no to what she’s doing. Sa jag nog lite för bitchigt. Sara ställde sig upp och satte sina händer i kors, så nu blev hennes bröst ännu större för hon tryckte ihop sina armar.
- va sa du till honom?
- Oh you heard me and but the way… if you want bigger boobs you should go and do another plastic surgery.. sara blev chockad över den kommentaren, hon visste inte vad hon skulle säga. Istället gick hon surt härifrån. Jag skrattade åt det jag precis hade sagt men när jag vände mig mot harry och fick ögonkontakt med honom så försvann leendet.
- Get some balls man!! Skrek jag på honom. Jag började gå mot dörren för att dra mig hemåt. Utanför huset fanns det människor som spydde, högt och lågt. Mina fötter började verka så jag tog av mig skorna. Barfota, marscherade jag mig hemåt.
- Emma! Emma!! Hörde jag hur Harry skrek efter mig.
- Wait! Jag vände mig om men fortsatte att gå baklänges.
- No, why should I? Sa jag surt. Efter ett litet tag så hade harry kommit ifatt mig.
- Why did you yell that to me? People around us heard what you said..
- About you should get some balls? Jag stannade mitt i gatan. Harry var nu en liten bit framför mig eftersom han märkte inte att jag hade stannat.
- Yeah.. Han vände sig om och såg lite besviken ut.
- Well first of all… That girl who you ’’helped’’ her name is Sara, if you remember.. I have told you about a girl with name Sara… Anyway, she flirted with you and yeah stroked your cheek and she had her hand inside your inner thighs.. YOU DIDN’T DO ANYTHING!!.. oh sorry… you just sat there and looked like a stupid boy who only want something else..
- What? No.. Harry gick med raska steg mot mig. Nu när vi bara var några millimeter ifrån varandra så brast det för mig. Tårarna började att rinna ner.
- Oh plese harry don’t lie to me, I saw everything.. Jag tittade besviket på honom.
- Why are you crying? Han lyfte sina händer och torkade bort mina tårar. Är han dum? Har han varit uppe i de blå medans allting hände?
- Harry this will never work.. Jag tittade ner mot marken. Mina tårar som föll ner mot den asfalterade marken märktes inte för att himmelen hade öppnat sig.
- No no no don’t say that! Ok whatever i did wrong in there i'm sorry.. But emma please.. Jag avbröt honom.
- No harry… huh, you really don’t understand.. Harry tog sin hand och satte den under min käke. Min blick gick nu mellan hans ögon och hans mage. Regnet som öste ner på oss hade gjort så att hans vita tröja hade klibbat fast sig mot hans kropp, magmusklerna var väldigt tydliga.
- What happen when we’re not with each other? There will be so much girls around you all the time and how should i know that you don’t cheat on me?
- Don’t you trust me?
- Harry we just can’t be together!
- You don’t mean that! Han lägger sin andra hand på ryggen och drar den löst ner mot svanken så håren i nacken reser sig.
- I…
- See you can’t even say it! Hans ansikte hade nu närmat sig mitt
- I… damn it säger jag och harry ler med sitt gudomliga leende. Varför kan jag inte vara arg på honom? Istället sprider sig ett leende på mina läppar, hallå vad är det som är fel på mig!?

Vi hade nu kommit innanför dörrarna till Harrys hotellrum, helt genomblöta. Det var som att vi hade badat med våra kläder på. Mina fötter är iskalla eftersom jag hade gått barfota hela vägen hit. Harry gick in till sitt sovrum medans jag stod kvar på samma plats. Det var verkligen så att jag inte kunde röra på mig. Hela min kropp skakade, så kall var jag. Harry kom ut fast denna gången så hade han bara sina kalsonger på sig. Min blick hade nu officiellt fastnat på hans kropp. Han stannade upp och kollade på mig.
- Like what you see? Och så gjorde han en chest med sina händer över hela sin kropp. Jag nickade. Harry gick sakta emot mig. Hans blöta hår och dem gröna ögonen.. jag ville bara sjunka djupt ner i marken. Harry stod nu bakom mig och började att dra ner dragkedjan till klänningen. Den låg nu på golvet. Han tog tag om mitt hår och la allting på min vänstra axel. Jag kände hans varma läppar kyssa min axel, sakta gick han upp mot halsen. Harry kramade om mig bakifrån medans han kysste min hals. Han gjorde så att jag fick gåshud. Värmen från hans läppar brändes mot min hud. Jag vände mig om och mötte harrys läppar. Det blir allt intensivare och harry lyfter upp mig. Jag låser fast mina ben om hans midja och låser fast mina händer om hans nacke. Jag begraver mina fingrar i hans lockar. Rätt som det var så ramlade vi över en säng, jag antog att vi var i sovrummet. Jag börjar att andas snabbare och ser upphetsningen i Harrys ögon. Harry hade sin ena hand vid min käke medans den andre försökte dra ner min trosa.
- Harry..
- mm.. Hur mycket jag än skulle vilja ha det med harry så kunde jag helt enkelt inte ha det nu. Det går för snabbt.
- It doesn’t feel right.. Harry slutade med allt han gjorde och kollade djupt in i mina ögon.
- You don’t want to? Han hade kvar sin vänstra hand på min käke som sakta smekte min kind.
- Not now… Im sorry. Gud vad mesig jag känner mig. Jag suckade och harry reagerade på det direkt.
- It’s ok emma.. Han lutade sin panna mot min och jag lugnade ner mig. Jag fick en liten kyss på näsan och jag kunde inte sluta le efter det. Vi låg nu i sked med varandra och Harry började att leka med mitt hår. Efter ett tag så började hans fingrar smeka min arm, jag fick en kyss och så sa han
- Goodnight beautiful! 
- Goodnight.. 

Jag vrider och vänder på mig. Ljudet från ett guitarr spelade hörs. Jag inser att harry inte ligger i sängen då öppnar jag ögonen och sätter mig upp. Mitt framför sängen ser jag harry, på klädd med en guitarr i handen. 
- Goodmorning babe. Han slutade spela, la gitarren på golvet och la sig bredvid mig. 
- I didn't know you could play.. Han gav mig en puss på kinden och svarade mig sedan
- Well Niall have learned me a little bit. Jag log mot honom och började att leka med hans lockar. Harry hade fortfarande sitt morgon ruffs. 
- I really like your hair when it looks like a lion.. Han gav mig ett busit leende. 
- Harry, don't give me that look! 
- Do you mean this look? Han ställde sig på alla fyra och fortsatte med den blicken mot mig. Jag hoppade ut ur sängen och började att springa, jag kom ut till vardagsrummet. 
- Don't run away from the Lion King! Han fick tag på mig och brottade ner mig i soffan. 
- Now give me a kiss! 
- No! Han kollade chockat på mig sedan började han att kikla mig. 
- Never say no to the king.. Jag fick svårt att andas på grund av att han kiklade mig så mycket. 
- Harry.. hahaha please! OK! Han böjde sig ner och våra läppar möttes i en perfekt kyss. Här låg vi på soffan. Harry hade kläder på sig medans jag hade underkläder. Han avslutade kyssen och la sin panna mot min.
- You're my lion queen. Jag skrattade åt hela grejen som vi hade skapat sedan gav jag honom en kyss. Harry Harry Harry... Är det verkligen så att du har vunnit mitt hjärta? För det räcker med att han nuddar mig så blixtrar det mellan oss.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kapitel 38! Nu fick det bli ett kapitel om bara Harry och Emma. Jag orkade verkligen inte kolla igenom stavningen, har suttit nu i flera timmar och skrivit detta så om ni hittar en massa stav fel och och så... så kan ni bara ignorera det, antagligen så förstår ni vad det ska stå i alla fall. Är jättetrött så det är därför, I'm Sorry Bros! Men vad tycker ni? Skriv en kommentar så gör ni mig glad! Much love to you guys! xoxo :D


Tears - Kapitel 37

Tidigare kapitel 36
We will see each other again... I promise. While you're gone, im going to miss you so much but i promise.. i wont give up on us.. I will call you every day or text you... Jag kysste honom mjukt på läpparna. Harry log med sitt charmiga leende och kysste mig tillbaka, gud.. denna killen kan verkligen få mig på fall.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Lexys perspektiv
Igår var det en lång dag. Jag hade spenderat för det mesta tiden med Liam fast på kvällen så gick vi hem till Louis och Harrys hotellrum. Då fick jag lite mer ensam tid med Eleanor, hon är helt klart nog en av dem vackraste människorna som jag har träffat. Louis och Liam satt på soffan och spelade fifa som vanligt medans jag och Eleanor var ute i köket och pratade en massa tjejsnack. Hon kände sig mycket bättre eller hon sa att hon har blivit frisk nu i alla fall. Senare på kvällen runt 00:00 så gick vi till Liams hotellrum, båda av oss var som två zombier så vi gick och la oss direkt i sängen, utan att tveka. Jag hade till och med somnat med kläderna på. Nu hade jag vaknat av den underbara doften av pannkakor. När jag kom ut till köket så stod Liam vid spisen och höll på med smeten. För att inte spilla så hade han på sig ett vit förklädde, måste erkänna att han såg riktigt bedårande ut. Jag satte mig vid köksön och spanade in varenda rörelse som han gjorde. Liam märkte antagligen att jag satt bakom honom för han började göra några dance moves!
- Don’t you wish your girlfriend was hot like me!? …
- Sorry but i’m not a lesbian babe.. Liam vände sig snabbt om och tittade busigt mot mig..
- Don’t give me that look Liam… Han gick sakta emot mig, peddofacet gjorde mig lite rädd men han såg för gullig så jag kunde inte hålla mig för skratt.
- So that means… you’re free? Nu stod han bara några millimeter ifrån mig.. fortfarande hade han peddofacet …
- I’m not free… not at all… i'm pretty expensiv.. jag nickade för mig själv och tänkte efter..
- Yeah.. im to expensive..
- That’s why you’re my treasure! Liam log med sitt vackra leende och böjde sig sakta fram emot mig, våra läppar möttes i en mjuk, helt underbar kyss. Jag försvann, in i drömmarnas värld. Det var som att flera fyvärkirier smälldes på en och samma gång. Doften av något bränt gjorde att jag kom tillbaka till verkligheten. Jag sa mot Liams läppar..
- Liam?
- mmm…
- I think you pancakes… jag hann inte säga något mer innan han hoppade upp och skrek..
- THE PANCAKES!! Han sprang med händerna uppe i luften som ett litet barn mot spisen.. Liam mumlade för sig själv om pankakorna.
- Oh my pancakes.. my lovely pancakes… why?... why you? … please be alive!... oh dear.. Jag höll tillbaka mitt skratt, isället fick jag koncentrera mig på att duka fram bisticken, tallrikarna och glasen. När jag hade dukat klart så kom Liam ut med pannkakorna som han hade gjort. Vi satte oss och började äta.. när den kol svarta pannkakan kom upp så började han klia sig på huvudet.. Lite generad eller vad ska jag säga?
- Emmh… I think that when i'm cooking… you shoulden’t be in the kitchen…. Jag tittade förvånat på honom, vad menar han med det?
- Because.. forstatte han.
- When you are near, my body wants to be beside you.. my lips belongs to your lips so... thats why, heh.. jag höjde ögonbrynen och log mot honom. Är han inte söt? Vad ska jag säga? Tack..? nej det låter bara jättedumt! Jag sträckte mig över bordet och gav honom en kyss.

Efter frukosten så skulle vi tydligen träffa alla. Eftersom vi redan hade kläder på oss så gick vi direkt. Louis och Eleanor satt bredvid varandra på soffan nere vid lobbyn när vi kom ner. Jag gav dem båda varsin kram.
- How you feeling? Frågade jag eleanor medans jag gav henne kramen.
- Much, much better! Hon log med sitt bedorande leende som jag skulle döda för! Jag slog mig ner bredvid Eleanor och så kom jag på att Emma och Harry.. vad hände med dem igår kväll?
- Where is Emma and Harry?
- They will be down in any second… sa Louis medans han höll på med sin mobil. Han verkade inte alls på bra humör. Hur kommer de sig? Ner från trapporna kommer Niall och Zayn.
- Goodmorning boys! Sa jag glatt..
- Good.. sa Niall men han hann inte säga något mer för då gäspade han.
- Aaaahh morning fortsatte Zayn.. Först så hade zayn gäspat sedan Niall… varför är dem så trötta för? Hissen plingade till och där kom en trött harry men en ganska pigg emma.
- Goodmorning sa Emma och log mot oss alla. Vilket underbart leende hon har! Det är verkligen så att hela hon lyser när hon ler. Emma får en alltid på bra humör, det räcker med att hon bara står bredvid en så mår man bra. Då är allting helt underbart. Jag vet att de låter lite konstigt men det bara är så helt enkelt.
- Goodmorning beautiful svarade eleanor tillbaka. Jag var för upptagen med att spana in vad alla andra gjorde, hur dem var. Harry slog sig ner bredvid Louis. Vad är det? Louis är verklig inte… samma roliga, glada.. louis längre.. något måste ha hänt. Harry log mot honom men fick en sur blick tillbaka. Jag såg på Harry att han inte fattade varför han fick en sur blick.
- What is it Lou?
- Couldn’t sleep…
- Oh..
- Thanks by you two! Och så gick han blick mellan Emma och Harry. Va?
- What? Sa emma och kollade förvånat på louis. Alla kollade förvånat på louis.
- If you guys are going to have sex in the same apartment as i am in…. TELL ME THAT NEXT TIME!! Det blev en liten jobbig situation mellan oss alla. Emma satt chockad, munnen var öppen och ögonen var upp spärrade. Harry som halv låg ner på soffan såg lite obekväm ut.. Niall och Zayn.. Dem tittade ner på marken och försökte hålla för sitt skratt.. Liam, han tyckte nog att detta var intressant.. han tittade på dem och log. Antagligen så är han van vid detta laget att Louis och Harry diskuterar alltid om sex och en massa sånt, det är nog ganska öppet. Eleanor tog upp sin mobil och började kolla på twitter.. jo jag… mina blickar gick fram och tillbaka från person till person.
- We didn’t do anything lou.. sa Harry.
- ’we didn’t do anything lou…’ DON’T LIE TO ME!!! I HEARD YOU! TOO WELL… Sa han och blicken gick mellan emma och harry. Emmas kinder var nu ganska röda.. hon blir lätt generad. Harry var nog också generad men inte lika mycket.
- Louis Tomlinsson… We didn’t.. Lousi avbröt honom.
- Oh COME ON! I heard it! ALL OF IT! IT WAS TERRIBLE! Oh belive me harry.. next time i will run into your room and throw bananas at you guys! And… Emma gick fram till honom och tog tag om hans kinder.
- Louis! Emma såg bestämd ut.
- I haven’t had sex with harry! Emma sa det lite högt för alla personer som var runt om stannade och tittade på dem.
- I still don’t belive you… Snyfftade han till.
- Louis, are you sure it wasn’t the person who lives the next door? You know.. you could have heard it throu the wall.. Sa Liam. Nu började Louis att tänka, det såg man på honom.
- But.. it’s niall who lives the next door….. sa han tyst. Niall reste sig sakta upp och försökte smyga därifrån. Ingen av killarna förutom Liam hade märkt honom. Nu föll det ner en femöring för Louis…
- NIALL! Skrek louis ut och Niall hade nu smält igen handikapps toaletten efter sig. Resten av oss började skratta.

Emmas Perspektiv
Efter diskutionen om att jag och harry hade haft sex eller inte, gick vi alla ut på en promenad. Louis hade gett Niall några bitch blickar då och då, resten av oss skrattade åt det. Vi var ute ett bra tag. Eleanor berättade att hon skulle åka hem om två dagar, det var kanske därför Louis var så nedstämd egentligen? Det var någon som tydligen skulle ha poolparty ikväll och killarna ville så gärna gå. Vi bestämde oss att gå dit, eftersom eleanor skulle snart åka hem så ville vi gå ut och ha roligt en sista gång. Jag, lexy och eleanor gick hem till lexys lilla hus för att göra oss iordning. Klockan var nu 15:45 och partyt skulle börja runt 18:00. Jag började med att tvätta håret, sedan lät jag de torka så att mina naturliga lockar skulle komma fram. Jag hade inte tänkt bada så jag drog på mig en röd klänning. Eleanor såg också naturligt vacker ut, hon hade på sig en svart klänning, jättesöt! Lexy drog på sig en snygg svart klänning! Hon lockade sitt hår och sminkade sig som vanligt..
( Outfitsen till festen Bild 1: Emma  Bild 2: Eleanor   Bild 3: Lexy)

Vi var nu klara inför festen. Ingen av oss hade tänkt att bada. Utanför huset väntade killarna, gud.. så snygga allihopa! Fast när jag fick syn på harry så hoppade mitt hjärta ett extra slag. Jag vet att ingen människa är perfek, men i mina ögon så är han ren perfektion. Hans lockar, dem sexiga gröna ögonen... åh. Han hade på sig en vit t-shirt, svarta byxor med ett brunt skärp till... helt vanligt klädd men det spelar ingen roll.. jag får lusten att hoppa på honom, kyssa honom, ta på honom... nästan våldta honom.. det är ungefär så. Louis och Liam gick fram till sina flickvänner medans Harry stod och lutade sig så där sexig mot staketet. Hans blick var fast mot mig. Niall och Zayns blickar var mot mig med. Jag gick fram till dem och bara gav dem ett leende. 
- Good looking girl! Sa niall och nickade. Zayn gick fram och gav mig en kram.
- I'm really lucky to have such a beautiful friend as you! Han log med sitt absolut underbara leende som kan få en att smälta inombords. Det stör mig.. alla ser grymt bra ut och alla har en underbar personlighet! Dem gick vidare till dem andra så nu var bara jag och Harry helt själva. Han stod kvar i samma position och kollade mig rakt in i ögonen. Ok, han är bara för sexig. Nu av alla tillfällen så beter jag mig så här...Harry ställde sig till rätta igen, blicken var fortfarande fast mot mig. Sakta kom han gåendes emot mig. Nu var vi bara några millimeter ifrån varandra, efter som Harry är 178 cm och jag är bara 166 så fick jag luta mitt huvud lite bakåt. Varför säger han inget för? Harry tog tag om mina händer och så flätade vi ihop dem. Han böjde sig ner och kysste mig mjukt. Det rusade behagliga stötar genom hela kroppen, kyssen var otrolig. Tyvärr så slutade den alldeles för tidigt. Det var så underbart så att jag skulle kunna kyssa hans läppar i all framtid. Våra pannor var mot varandra och jag kunde känna hans andetag. 
- Emma, please promise me.. If i fall, you'll catch me?
- I promise..
- Good, because I'm falling for you and... Han hann inte säga så mycket mer innan jag tryckte mina läppar mot hans. Denna killen bodrde prata mindre och kyssas mer. Fattar han inte att han inte kan säga sådant till mig, vad ska man svara? Han får mig att smälta inombords.. Detta är helt sjukt, att en kille kan få mig att känna på detta sättet.. det är bara helt sjukt. 

Bilen stannade utanför huset. Musiken hördes ända in till bilen, det var fullt med folk. Hela stan måste vara här för det ser ut som det i alla fall. Lexys kompis hade bjudit in henne men eftersom killarna följde med så blir vi VIP. Lexy hoppar ut ur bilen, efter henne kommer Liam, Zayn och Niall, Eleanor, Louis sedan jag och Harry. Harry lägger sin högra arm om min midja och så börjar vi att gå in till festen. Vi kommer in genom dörrarna och stannar upp. Vad är detta för fest? Några tjejer stod på ett par stora högtalare och dansade och när jag menar med dansade så menar jag som strippor. 90% av alla tjejer hade knäppt upp sina shorts och vikt ner dem så att man såg trosorna. Magtröjor eller så hade dem vikt upp sina linnen. Alla killar var i alla fall klädda som normala människor. Det var som en bastu här inne. Några gick förbi oss... det rann svett från dem. Jag såg att man kunde gå ut på baksidan. Jag fick skrika till dem.
- Hey! Lets go out.. out there!! och så pekade jag mot dem stora glas dörrarna. Dem nickade instämmande och så började vi röra oss dit. Jag och Harry gick längst bak, vi höll varandra i händerna ganska hårt för att inte tappa bort varandra. När vi väl kom ut så var det lika mycket människor där. Skillnaden var att det fanns en pool. Flera tjejer kollade in oss, om blickar kunde döda säger jag bara. En glad tjej kom springandes fram till oss.
- Lexy älskling! Tjejen kramade om henne utan att hon hängde med.
- Hej Helena, Länge sen! Liam la sin arm om hennes axlar och log mot Helena. Han sträckt artigt ut handen och sa
- Hey, Liam. Man såg hur hon spärrade upp ögonen och kollade in honom.
- Hey there.. och så log hon så där... som att hon var intresserad.
- I'm Lexys Boyfriend.
- She didn't tell me that she had a hot boyfriend.. Liam log mot marken och viste antagligen inte vad han skulle säga.
- well anyway guys, welcome to my party! I hope you'll have fun! Och så sprang hon glatt iväg. Lexy satte armarna i kors och bet ihop läpparna.
- What is it hun? Sa Liam och gav henne en puss på kinden.
- Did she really just flirted with you?! Alla började att skratta.
- Seriously... KEEP YOUR HANDS OF MY MAN GURL! Liam böjde sig fram och kysste henne.
- Calm down babe... Im only yours. Louis hade gått fram till poolen för att känna på vattnet. När han väll hade suttit sig på huk så sprang eleanor bakom honom och rätt så det var så hamnade han i vattnet. Folket omkring oss reagerade direkt, dem började skrika och hoppa in i poolen med kläderna på. En chockad Louis simmade för sitt liv och en gråtandes Eleanor. Zayn hade börjat att dansa med en tjej medans Niall... Jo han hade hade hittat till snaksen.. Någon drog bak mig, in i huset igen.. in till folkmassan... till bastun. Jag var mitt i klumpen av alla människor. När jag vände mig om så möttes jag av Harrys underbara läppar.
- why did you bring me here?
- Don't you wanna dance with me? Right here... han närmade sig mot mitt öra och viskade
- Right here, where it's so hot and full of people. We can pretty much do... what ever we want because.. there are to many people and they woulden't even notice. Han började att kyssa min hals, ner till mitt nyckelben och sedan upp igen tills våra läppar hittade varandra. Jag tog tag om harrys T-shirt och drog honom närmre intill mig. Jag kunde inte få nog utav honom, vill bara ha mer! Han log mot mina läppar och jag kunde inte rå för att skratta. Det slutade upp med att båda av oss skrattade åt varandra.
- Do you want something to drink? Jag nickade som ett svar, han smekte min kind och gav mig en lätt kyss.
- I'll be right back. Harry gick iväg, genom folkmassan. Jag sökte upp ett ställde där man kunde stå utan att folk rörde en. Jag ställde mig mot väggen och lutade mig mot en byrå. Gud va varmt det är här inne, tur att jag inte sminkade mig så mycket för annars så hade det runnit av. Några tjejer går förbi och tittar surt på mig, det jag gör är att le tillbaka mot dem. Är dem sura bara för att jag är med Harry? Jag märker att Sara står längre bort med en grupp tjejer. En kille med blont hår går mot henne.. vänta! är det? Nej det får inte vara... Herre gud det är han.. han som jag fastnade i hissen med. Sara pekar mot mig och han vänder sig om, ett perverst leende och dem onskefulla ögonen får jag mot mig. Han nickade mot mig och gav mig en släng kyss. 
- Here you go babe jag vände mig om och ser harry. Jag tar drinken och vänder mig mot sara och dem igen. Jag inser att killen har försvunnit och sara ger mig ett ondskefullt leende.. Jag tittar mig omkring men jag ser honom inte! Paniken stiger inom mig.. 
- Emma, Emma! Jag stannar upp och tittar på harry
- Is something wrong? Han tittar oroligt på mig... Ja det är klart att något är fel.. Tänk om han drar in mig på toaletten eller kysser mig när harry ser.. eller inte vet jag. Men min magkänsla säger mig att något dåligt kommer att hända..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kapitel 37! Nu fick ni ett långt kapitel! Förlåt mig men jag har inte haft någon insperation.. Men nu så är jag tillbaka, typ :D Vad tycker ni om kapitlet? Bra eller dåligt? 
(Eventuella stavfel skall ignoreras och med lite fantasi förstås) :) 
Skriv en kommentar and let me know!
Hoppas att ni gillar det! Puss & Kram! :D

Tears - Kapitel 36

Tidigare kapitel 35
Han tar en hår slinga bort från ansiktet..
Det knackade på dörren, mer än en gång. Zayn pustade ut och himlade med ögonen. Han reste på sig och gick fram för att öppna dörren. Vid dörröppningen, där stod harry med en oroligt blick.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zayns perspektiv
I opened the door, there he was. Standing right infront of me. Harry is so lucky, how can he always find those girls that i like. If it was me who meet emma at the frist place… maybe we would have been a couple. I can’t think of this.. Harry is like my brother and i can't hurt him. Emma, I have to be a good friend for her. I have to always be there, no matter what.
- Are you kidding with me? Harry looked first at me then to emma and back to me  again.
- What? I really didn’t understand what he meant. He rolled his eyes.
- This! He showed me his phone, the news. There were a lots of picures on me and emma.
’’Have emma chosed zayn over harry?’’
’’Emma cheats on harry!’’
’’Zany have taken harrys mistory girl!’’
’’Fiends or more?’’
I looked chocked on the phone.
- I… My heart’s telling me to not belive it… but my brain is still in chock.. he tells me.
- Harry I would never.. never hurt you. You’re my brother and brothers dont takes their girlfriends. We talked pretty low so emma couldn't hear us. I gave him a hug. Harry looked relifed. Emma were now standing behind me.
- Is someting wrong? She looks at us both. Harry bent down and kissed her cheek. I feelt the jelause inside my cheast.. So i went away from there.
- No.. but are you ready to go? I sat down at the couth and looked at them. They looked so happy, so in love. Im glad for them but… wait. No! Zayn, you can’t have feelings for emma. You guys can be like… really good friends. NOT MORE! Suddendly emma camed at me and gave me this wounderful hug.
- Bye zayn! And thanks again! Then she kissed me on the cheek. She went to harry and took his hand and then they went away.

Emmas Perspektiv 
Jag och harry hade hyrt ett par cyklar. Solen lös på mitt ansikte och det var vindstilla vilket ledde till att det blev för varmt. Harry cyklade bredvid mig och försökte att få ögonkontakt. Han tappade balansen lite då och då efter ett tag. Tillslut så cyklade jag ifrån honom och Harry började jaga mig. Vi cyklade genom stan, det var fullt med folk men vi brydde oss inte om det. Flera papparazzis hade sprungit efter oss men vi var mycket snabbare än dem så vi hann åka iväg utan att någon hann efter. Vi hade nog cyklat minst en mil, vi var i alla fall inte inne i stan längre utan någonstans i skogen. Harry hade stannat vid ett öppet fält. I väskorna som vi hade med oss fans det en duk och en massa mat. Harry ville att vi skulle ha en liten picknic tillsammans och det lät inte som en dum idé. Vi dukade fram allting och till sist så tog harry fram en systemkamera. Jag hatar att vara med på bilder, man ser alltid så ful ut. Ok inte dem andra personerna som är med på bilden utan nu pratar jag om mig själv! Ser alltid ut som ett träsktroll. Det är därför jag alltid gör grimaser, inte så seriösa bilder, det funkar. Jag spärrade upp ögonen och blicken gick mellan kameran och harry.
- Haha, don’t worry! These will not go out on the internet.. I only want to have these for some memories och så log han med sitt söta leende.
- So you cant remember this day insted? Jag satte armarna i kors och höjde ögonbrynen.
- Don’t give me that look! Who knows? Maybe when im a old man i’ll forget about everything and then i will see these pictures and.. POOFF I’ll remeber again! Haha!
- Ok then.. but i warn you… the camera maybe will… explose.. Harry började skratta, troligtvis åt mig.. Jag la mig ner på magen och började ta lite mat, min mage kurrade så högt så att man skulle tro att det kunde vara ett jordskalv. Ljudet från när kameran tar kort hördes, jag hade precis stoppat in två jordgubbar i munnen samtidigt.. utan att tänka på det så vände jag blicken mot honom och harry lyckades fota några idiotiska bilder på mig. Man såg hur Harry försökte hålla tillbaka sitt skratt.
- Ok.. this! Han visade mig bilden, gud… GUD NEJ!
- This is a keeper! När han hade lagt undan kameran så snodde jag den ifrån honom. Nu är det min tur att ta kort! Harry gjorde roliga grimaser, prefekt! Jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen. Vi tog några bilder på oss tillsammans när vi såg ut som två idioter, helt underbart. Man ska inte vara perfekta och se så… fina ut tillsammans.. eller ok. Men fattar ni vad jag menar? Man måste få vara galen och se ut som ett mongo. Nu fick det bli en liten paus med kameran, maten kallnar.

Vi hade nu suttit ett tag och ätit. Harry hade tagit upp om vad han ska göra nu när han åker hem igen. Dem skulle tydligen ha någon slags intervju. När Harry började prata om vad han ska göra när han åker här ifrån… det gjorde ont. Jag kan inte ens tänka tanken hur tomt det kommer att kännas. Jag har Lexy men.. frågan är, kommer jag någonsin att träffa honom igen. Det kommer att vara jättesvårt att hålla ett distans förhållande, speciellt när man är tillsammans med en kändis. Tänk om Harry glömmer av mig? Om han hittar en annan… Jag skakade av mig detta, måste tänka positiva tankar. Jag ska göra mitt bästa för att få detta att fungera men det är upp till honom också. Harry väckte mig ifrån tankarna genom att spruta en massa grädde på mitt ansikte.
- Are you listening to me?! Jag kunde inte se något men på ett sätt så kunde jag se hur stort leende han har. Harry försöker att kväva sitt skratt men det gick inte så bra för honom. Ljudet från kameran hördes igen..
- HARRY! Jag hoppade framåt och hoppades på att han var framför mig. Jag tror att jag landade på honom för att han gav iväg ett sådant ljud när man får en smäll. Jag tog fram mina händer och försökte hitta hans ansikte, vilket jag gjorde tillslut.
- What are you DOING?! Jag tog tag om hans kinder och så närmade mitt ansikte till hans. Sakta men säkert så kletade jag ner hans ansikte också. Mitt ansikte åkte fram och tillbaka.
- No… hahaha… emma…. Stop it!
- Say you’re sorry and then… i dont know... but say you’re sorry!!!
- eeh ok, i’m sorry babe. Jag fick en kyss på kinden efteråt. Rodnaden spred sig, även om man inte kunde se det tack vare grädden så blev jag jättegenerad. Varför? Helt plötsligt så sa harry
- emma, do you hear that? Jag lyssnade noggrant efter något ljud… Våra blickar vände sig mot kameran som låg längre ifrån oss, det hade hakat upp sig. Jag flyttade på mig och gick fram till kameran. Stängde av den och satte på den igen. Jag tryckte på knappen och alla bilder kom upp, under hela den tiden som jag hade attackerat harry hade den tagit kort på oss två..
- Now you’ll have some memories for the rest of your life! Harry kom fram till mig och tog kameran, han log när han gick igenom bilderna. Harry stängde av kameran och tog ut sina armar, det var nog meningen att jag skulle göra de samma så att vi kunde kramas. Istället stod jag helt still och bara kollade in honom, detalj för detalj. Tillslut så kände jag ett par armar som kramade om mig. En riktigt stor och mysig kram. Lukten av hans parfym.. ååh! Jag blir typ hög av det eller något.. Jag önskar att man kunde trycka på en paus knapp så jag kunde få njuta av denna perfekta stunden.
Timmarna gick och solen var på väg ner. Denna dagen har gått riktigt snabbt! Jag hade frågat harry några gånger om vi kunde åka för att spendera lite tid hemma men harry vägrade att gå.
- colse your eyes emma. Jag tittade förvånat på honom.
- Why..?
- Just... close your eyes. Jag gjorde som harry sa även fast jag inte gillade det. Vad tänkte han göra nu? Jag hörde att han höll på med någonting, men vad?

http://www.youtube.com/watch?v=WDR1hFpgByk - Musik till texten!
Musiken började att spelas, ett vackert piano spelande. Jag hörde hur några fotsteg kom närmre och närmre, tillslut så kännde jag ett par armar som kramade om mig bakifrån. Något lutade sig på min axel, jag fick en kyss på halsen. En rysning gick igenom hela kroppen. Sakta rörde sig våra kroppar långsamt i takt med musiken.
- You can open your eyes now.. viskade han i mitt höra. Bara av att höra hans röst gjorde att jag fick gåshud över hela kroppen. Mina ögon öppnades, jag blev nästan tårögd. Runt om oss fanns det några tända ljus och en stereo där musiken kom från. Himmelen var från svart till lilla, rosa och sen röd. Stjärnorna lös starkt på himmelen där det var svart. Harry tog tag i min hand och snurrade runt mig tills vi hamnade ansikte mot ansikte. Jag la min händer om hans hals och han hade sina händer om min midja. Våra kroppar rörde sig sakta men säkert i takt till musiken. Ljuset från stearinljusen gjorde så att harry fick glimten i ögonen. Hans lockar kittlade mig i ansiktet, men det gjorde inte så mycket. Hur kan han vara så underbar? Fjärilarna i magen flög runt som idioter, jag som trodde att dem hade försvunnit efter våran kyss. Jag luade mitt huvud mot hans böstkorg. Harry tryckte mig närmre intill honom. Måste han åka hem, det kommer att vara så tomt utan honom. Harry började att kyssa mig mjukt. Hela världen skulle kunna börja brinna utan att vi skulle märka det. Jag kunde inte få nog utav honom, ville bara ha mer. Harry tog båda sina händer och la dem mot mina kinder. Försiktigt smekte han min kinder medans vi kysste varandra. Våra kroppar gick fortfarande i takt till musiken, men det var de ända som jag kunde höra. Det var som att jag och Harry hade försvunnit, långt långt bort härifrån. Att vi var dem ända personerna kvar. Jag kände hur harry log mot mina läppar. Jag tog bak huvudet bara någon millimeter.
- What is it? Jag öppnade mina ögon och märkte att Harry redan kollade på mig.
- Im just so glad that I meet you at the lake... otherwise we would never been here today. Han tog en slinga som var framför mitt ansikte och satte den bakom örat.
- Emma.. Han tittade mig djupt in i ögonen.
- What if.. i wouldn't have meet you? I can't ever imagine... jag strök min hand på hans kind.
- It feels so right to be with you. You are the best thing that ever happened to me.. en liten tår gled ner från harrys kind. 
- Oh harry.. Jag kysste honom mjukt och kramade om honom hårt. Han tryckte ner sitt ansikte vid mitt nyckelben. Han mumlade om något men jag hörde inte riktigt vad han sa.
- What? Harry försökte igen men ännu en gång, jag hörde inte riktigt vad han sa.
- Sorry, but i don't hear what you're saying..
- I just don't want to leave you! Harry tittade mig rakt in i ögonen. Från en tår blev dem bara allt mer, men älskling! Jag tårkade bårt tårarna som gled ner från han kinder.
- Hey.. hey.. schh. Look at me! Vi fick ögonkontakt med varandra igen.
- We will see each other again... I promise. While you're gone, im going to miss you so much but i promise.. i wont give up on us.. I will call you every day or text you... Jag kysste honom mjukt på läpparna. Harry log med sitt charmiga leende och kysste mig tillbaka, gud.. denna killen kan verkligen få mig på fall.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kapitel 36! Förlåt förlåt förlåt förlåt! men jag har verkligen jättemycket att göra! Det var inte ett bra kapitel, har inte haft någon inspiration just nu men jag hoppas att den duger i alla fall! :) 
(Eventuella stavfel skall ignoreras och med lite fantasi förstås) :)

  

RSS 2.0