Tears - Kapitel 45

Tidigare kapitel 44
Kvällen kom snabbt. Vi låg nu inne i hotell rummet och kollade på videon när vi sjöng tillsammans tidigare idag.. den låg redan ute på youtube... Det var nästan redan uppe i 9 miljoner tittare. Jag satte mig på sängen med dem alla rosa ballongerna som harry hade köpt till mig på vägen hem. Harry stängde av och datorn och släkte ner allting. Imorgon...det är då harry tar flyget hem...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag kan inte förstå känslan som jag har inom mig, kan göra så ont. Det är som ett stort hål i hjärtat och de förblöder, inget kan stoppa det. Han lämnar mig idag, mina kompisar åker till London. Tankarna om att vi skulle tappa kontakten med varandra gjorde ont i själen. Tänk om han skulle träffa en annan? Jag tittade åt höger, där harry satt. Han tittade ut genom bilfönstret där regndropparna slog mot fönstret, sakta gled dem ner tills dem kom till slutet av fönstret. Ett fast grepp höll han i min hand. Jag la min andra hand på hans lår och började smeka han försiktigt. Harry vred sig mot mitt håll, dem gröna ögonen.. gud vad jag kommer att sakna dem. Hans ögon gnistrade till, det var som att jag kunde se exakt hur han kände. En blandning mellan ledsen, lycka och något annat men jag kan inte riktigt beskriva det.. En liten glöd ungefär. Ett litet leende kom fram men på ett sätt så var inte hela det leendet äkta. Det är som att han döljer något. Bilen som var på väg mot flygplatsen var tvungen att stanna. Dem körde vid sidan av motorvägen, den andra bilden där Lexy, liam och louis satt i hade tydligen fått punktering och dem hade tydligen stannat mitt på motorvägen. Harry tog tag om min kind, böjde sig fram och gav mig en kyss på pannan. Det spelade ingen roll hur mycket mina läppar skrek efter hans mjuka och helt underbara perfekta läppar. 

- What is it harry? Frågade jag med en raspig röst. Zayn som låg och sov mot en snarkande Niall gjorde stämningen lite mer… lugnare. Harry tittade på dem och sedan på mig. Han tog ett djupt andetag sedan tittade han mig djupt in i mina ögon som var nästan fylld med tårar, varför det vet jag inte men jag hade en känsla inom mig… en känsla som inte var bra…..
- You were never supposed to mean this much to me emma….
- What?... Luften i mig försvann, jag tappade andan.. Hur menar han nu?..  
- Shh.. let me finish.. gav mig en seriös blick och fortsatte.
- I was never supposed to fall so hard… fortsatte han, tårarna började att rinna ner från mina kinder. Är detta ett skämt? Harry torkade bort några tårar men det hjälpte inte för det kom bara fler..
- But you know what?... jag kunde inte titta honom i ögonen.. försiktigt skakade jag på huvudet och försökte stoppa tårarna. Harry kramade om mig och jag sjönk in i hans famn. Lukten från hans herr parfym gjorde att hela min kropp ville sjunka allt längre in i hans famn. Så gott, det är nästan som att jag blir beroende av den goda doften.
- I did and that’s the truth, that’s what keeps me holding on because it hurts like hell to let you go… sa han med en ledsen röst. Chockat tittade jag upp mot honom och möte hans vackra glansiga ögon. Några tårar började rinna ner från hans kinder och jag kunde inte hjälpa att tycka att jag är en riktig idiot. Jag börjar gråta när han förklarar hur han känner.. Länge tittade vi i varandras ögon utan att säga ett ord till varandra, helt stilla.. vi satt i samma position..det var som att jag hade tappat rösten. Inte ett ord kom fram. Helt plötsligt så fick jag rörelsen i mig igen så jag satte mig till rätta och tittade en extra stund på honom. Dock kunde jag inte hålla mig så länge för mina läppar kunde inte motstå hans kyssbara läppar så jag slängde mig över honom, mina armar låste jag fast runt hans nacke. Harry tog bort lite hår som hänge framför mitt ansikte. Han la slingan bakom mitt öra och smekte sedan min kind försiktigt.
- I love you emma… jag han aldrig säga något efter för att hans läppar tryckte sig mot mina och jag kunde inte motstå frestelsen. Jag satte mig över honom och hans händer gled sakta in under min tröja. Allt hår på min hud reste sig och jag lät honom öppna min bh. Under kyssarna så klämde jag fram
- I…love….you…. too.. Det blev allt intensivare tills någon öppnade bill dörren. Där står Lexy och Liam, tittar på oss båda två med en blick som fick både mig och Harry att skärpa till sig.
- Harry, we need your help.. Louis seatbelt are stuck.. Sa liam medans han kramade om lexy för att hon frös. Harry pustade ut och jag flyttade på mig för att han skulle kunna hoppa ut. Harry gick ut bilen men vände sig direkt om, han stack in sitt huvud i bilen och gav mig en lång, mjuk härlig kyss…
- I’ll be right back… sedan försvann han ut. Innan han försvann så släppte han min bh som han hade haft i sin hand när han tog av den innan. Lexy tittade på mig med en frågande blick..
- vad?.. Sa jag och log med ett fånigt leende. Liam gav harry en blick och jag kunde höra honom säga
- what?.. det fick mig att skratta. Den obehagliga känslan i magen kom nu fram igen så jag bestämde mig för att hoppa ur bilen. Jag trodde att den friska luften skulle hjälpa mig lite men nej, det hjälpte inte. Jag skulle precis vända mig om men då hände det… jag fick kämpa mig fram några steg för att slippa se bilen framför mig. Mina knän började skaka. Tillslut så föll jag ihop. Mitt hjärta slutade slå, allting stod still. Chocken hade tagit över, dem tårarna som jag hade innan hade nu förvandlats till floder. Jag såg hans kropp ligga nu flera meter ifrån mig än vad den var innan. Lexy och Liam sprang fram till honom, varför kunde jag inte springa dit? Min puls började slå allt snabbare och min röst hade kommit tillbaka..
- Harry!!.... nonono…. jag tittade ner på den asfalterade marken som var blöt.
- HARRY!!! HARRYY!! Bilen som hade kört på mitt allt hade nu stoppat hela trafiken. Harry skulle bara gå över vägen för att hjälpa sin bästa vän… pojken skulle bara vara borta i några minuter… Jag kröp mig fram till honom. När det bara var några meter kvar så stannade jag upp… jag såg hans hand som var täckt av blod. Bilens framruta var sprucken och hade blod fläckar. Jag kunde inte tro mina ögon. Varför gör jag inget? Det är min kille… det var som att jag inte kunde göra något.
- Call 112! Hörde jag lexy säga…
- Oh my gosh! I didn’t see him! Sa den gamla gubben som hade kört på min älskling. Jag tog modet till mig och kämpade mig fram dem sista 5 metrarna. När jag fick syn på honom så brast mitt hjärta ännu mer än vad den redan har gjort.. så mycket blod. Hans ögon var slutna och han såg så… hjälp lös ut.. så oskyldig.
- Hh…harrr….. harrry? Jag satte mig ovanför hans huvud, mitt på blod pölen.
- Ha.. harry? …..
- Harry!?... jag började att röra på hans axlar… men inget hände..
- HARRY!! Jag slutade inte för jag vet att han är vid liv! Han kan inte vara död! Han får inte…
- Nooo… NO HARRY!! Jag tog tag om hans kinder och försökte skaka liv i honom, paniken steg inom mig.. jag skakade och skakade men harry vaknade aldrig..
- HA.. HARRYY??!! Zayn kom och tog undan mig… 
- Shhh… Zayn försökte lugna ner mig även om han själv var riktigt ledsen..
- NOOO HARRYYYYY, HARRRYYYY!!!! OH MY GOD, HARRRYYYY!! NOOOHOO!!

- Emma!? Jag vaknade av ett ryck och nockade mig själv med harry. Harry ramlade av sängen på grund av smällen, jag tror nog att han väckte grannarna efter den smällen. Jag la mig ner igen och pustade ut högt och några tårar föll ner från mina kinder. Det var bara en mardröm.. eller den började helt ok… eller vad är det jag säger? det ända som var bra med drömmen var när harry sa den gulliga meningen och när vi kysstes.. det andra var.. Det finns inte ett ord för hur hemskt det egentligen var. Harry la sig oroat vid min sida och torkade bort mina tårar. Jag kröp mig in i hans varma famn, dock var han utan tröja vilket inte spelade någon roll.
- What is it hun? Han smekte min arm försiktigt medans jag hade kurat ihop mig till en liten boll. Hans närhet gör mig lugn på ett sätt.
- Just.... a nightmare... jag kramade om honom och doften från hans perfym luktade gudomligt gott.
Efter ett litet tag så insåg vi båda att klockan hade blivit 06:00 och att vi skulle åka om en timma. Jag gick ut för att göra frukost till oss båda. Det fick bli lite flingor till mig och två makor till harry. När jag kommer tillbaka så ser jag harry, som bara är i sina underkläder ligger på golvet och gör armhävningar. 
- Hey babe säger jag, fundersamt går jag och sätter mig i sängen för att titta på när han gör klart sina armhävningar. Men varför gör han dem så tidigt på morgonen för, jag menar.. jag skulle aldrig göra det.. Han tittar på mig och ler med sitt charmiga leende. Harrys morgonruffs gör mig bara allt mer... på tänd... 
- Come over here. Han stannar i armhävnings position och säger..
- I need some motivation. Harry flåser, jag antar att han tycker det börjar bli jobbigt för honom.. 
- What? Frågar jag förvirrat. Han gestikulerar till golvet under honom. Jag lägger undan frukosten på nattduksbordet, går sakta fram till honom och gav han en förvirrande blick. Sakta gled jag mig under honom och sa
- I don’t see how this is helping… sa jag och fnissade till. Han gör en till armhävning och kysser mig när han har kommit ner. 
- I see.. sa jag och gav honom ett leende. 
- Like i said, I need motivation. Harry flåser, han gör en till armhävning och kysser mig igen. Varje gång han kom ner så gav han mig en liten mjuk kyss på mina läppar och varje gång han kom upp så log han med sitt charmiga leende. 

Lexys perspektiv
Jag hade tagit på mig ett par tighta byxor, en enkel vit pösig tröja och mina snygga chockrosa högklackade skor. Just nu så satt vi i bilen på väg mot flygplatsen. Liam hade somnat mot min axel, sakta tog jag upp hans mobil ur hans ficka och gick in på hans twitter. Jag tog kort på oss båda två och skrev ’’ such a short time but we have experienced a lot together… Im gonna miss you! Much love xxx’’ Sedan publicerade jag det. Efter bara några minuter så blev det mer än 3000 retweets och människorna skrev som galningar. Jag läste några tweets, vissa var snälla och andra var… inte riktigt så snälla. 

’’Omg!! He’s so cute when he’s sleeping! And your’re gorgeous :o xx’’

’’Liam I love you!! Please follow me? Xx’’

’’aww liam, hansdome as always. But seriously… why are you with that bitch? ’’

’’Liam im so much hoter than her, take me inseed! ’’

’’ o.o…. look at her face! So… disgusting…’’

’’OMG LIAM, LET ME HAVE YOUR BABIES! Xx’’

’’If liam is happy, i’m happy :) xx’’

’’Some people are just sick.. can’t you guys stop the hate? Don’t you see they are in love? Come on… would you guys like it if it was you? … grow up people!’’

’’Don’t listen to them.. they’re just jealous ’’

Jag la tillbaka hans mobil i fickan och pustade ut… att få läsa att man är ful och att man inte förtjänar liam… det gör mig så.. osäker. Nu var tiden inne. Den jobbigaste stunden.. när man inser att killen som man älskar ska åka iväg. Att man måste säga hejdå. Vi hade nu kommit fram till säkerhetskontrollen, sedan så skiljs vi åt.. men bara för ett tag. På utsidan så var jag inte ledsen men på insidan så grät jag. Det kommer inte gå en dag utan att jag tänker på Liam.. Jag började med att säga hej då till Niall.
- Godbye Niall!
- Bye lex, gonna miss you! Jag gav honom en puss på kinden och gick sedan vidare till Zayn.
- Bye bad boy! 
- Haha really funny! Bye lexy.. vi kramade om varandra och gav sedan varandra en lätt puss på kinden. Efter Zayn så gick jag till Louis.
- Bye Louis!
- By Lex! Som jag har gjort med alla andra så gav jag Louis en puss på kinden efter kramen.
- Bye harry.. Jag tittade på honom och log. Man kunde verkligen se på honom att han var ledsen, tårarna var nära på att glida ner längst hans kinder. Han syftade till och så gav jag honom en hård kram. 
- Bye lex.. Jag gav honom en puss på kinden och sedan så rufsade jag till hans hår för att få honom att skratta, vilket jag fick. Jag vände mig om och såg Liam så lite längre bort ifrån mig. Nu hade mina tårar börjat rinna ner. Snabbt gick jag fram till honom och gav honom världens största kram. Jag kände hur Liam strök med sin hand på min rygg, det lugnade ner mig en aning. Liam tog ett steg bakåt och tittade mig in i ögonen. Jag kunde inte hålla mig längre, jag pressade mina läppar mot hans. Det var som att allting bara stannade. Det pirrade till i magen som vanligt. Jag är så kär. Kan man verkligen bli så här galen i någon? Nästan beroende.. Vår kyss avslutades tyvärr..  Liam harklade sig och tog fram en liten ask som han hade i sin bakficka. Lite chockad blev jag, säg inte vad jag tror att det är..
- Lexy i know.. We've only been together for 2 weeks. But as I've said before, it only took two weeks for me to fall for you .. I love you Lexy .. and I want to give you this for you to remember that it’s you and me ... no body else. Liam gav mig den lilla asken och när jag hade öppnat det så blev tårarna allt fler. Ett silvrigt halsband, forever stod det och så fans det en lite klocka som hängde under texten. 
- Can you halp me? Frågade jag honom och han nickade som ett svar. Liam tog ut halsbandet, försiktigt tog jag allt mitt blonda hår och lyfte upp det så att liam kunde sätta fast kedjan. Jag la allt hår på min vänstra sida av axeln och när han var klar så kysste jag honom för en sista gång.
- Forever..sa jag när vi hade avslutat kyssen. För mig är det nog inte lika jobbigt som det är för emma, jag kommer att träffa Liam igen, ganska snart faktiskt.. Och jag måste berätta för emma hur läget ligger till..
Harrys perspektiv
There she was, standing in her pajamas. Emma was about to say goodbye to the guys then it was my turn. I can’t understand it’s time to say goodbye, but only for a while. I will need a really long and a hard hug for it to last until the next time we see each other and.. a really long kiss. She looked at me and I saw the tears flow down from her lovely kissable cheeks. Emma ran to me, she jumped on me and locked her legs around my waist. Her arms were around my neck and I buried my face in her neck, her perfume smells so good. Gently I stroked her back with my left hand with my right hand I held her back of her head. Why were we forced to go earlier? Oh right, to start recording the new album… I didn’t want to go home, I want to stay here with Emma or that Emma is coming with me. My eyes were filled with tears. Deep down inside I know that we will meet again, we must do.. My heart beats faster for every time I get to be near her. Her closeness… I’m in love.. I’m really in love with Emma and I don’t know what I should do.. When I’m leavening her, there will be a big hole in my heart and nothing can repair it. The hug I got from Emma has probably been one of the best I have ever got. She jumped off and I took away the curls that covered her beautiful face. So many tears. I gently stroked softly on her cheek and looked deep into her magical eyes.

- Meeting you was fate.. Becoming your friend was a choice but… falling in love with you was beyond my control.
I said and kissed her passionately. My body searched after hers. I took my right hand and put it under her jaw, my other hand I had on her hips and pressed her close to me.. I tried to hide my tears but it was really difficult. I had to finish the kiss because we did not have much time left. Actually, I didn’t want to finish the kiss. Each time our lips touch each other, it's like fireworks exploded in the air, the time stops. I'll be honest, it feels like I'm flying among the clouds. Butterflies in my stomach never stops.. but I had to finish our lovely kiss. Emma didn’t say a word, but I wouldn’t do it either if I had been her… I took out the necklace of my jacket that I had bought for her.
- Me and Liam was off to buy something little for you and Lexy, so you won’t forget about us. When I saw this the necklace, I thought of you and all of the text is true.. That's how I feel.
Emma looked wide-eyed at me and her tears still fell down from her beautiful eyes.
- It says, I love your laugh, I love your style, Love your heart, your soul, your smile. Love your voice, love your touch. I went behind her, moved her beautiful brown curly hair and locked the necklace around her neck. Then I kissed her neck carefully. She turned around and kissed me.
- Don’t go… I don’t want you to go harry.. I’m going to be a mess with out you. I grabbed her jaw and looked seriously at her.
- We're not saying goodbye forever, just for a short while.. Someone knocked on my back and it was Paul.
- Harry, it’s time. I sighed and looked down at the ground.
- I’m coming… When I made eye contact with Emma, I saw how destroyed she was inside.
- We’re going to see each other again soon.. I promise. I kissed her one last time before I had to go through the control.. To know that this is the last kiss before you will see her again hurts really badly in my soul. We ended our kiss and I started to walk towards the security checkpoints. When I came through it, I began to cry more than I did before. I turned around and saw Emma and Lexy stand next to each other, and they held each other's hands. I know this is not the end, this is just the beginning.
- See you soon my love…
----------------------------------------------------------------------------------------------------
OK DETTA VAR ETT LÅÅÅNGT KAPITEL!
haha jag trodde att den aldrig skulle ta slut :(
I alla fall kapitel 45 får ni idag eftersom det är nyår! :D
Så vad tyckte ni? (stavning.. i know i know... ) Vad är det som lexy måste breätta för emma? Det får ni antagligen veta i nästa kapitel :)

Gott nytt år på er fina läsare! Hoppas att ni alla har en riktigt rolig kväll, puss och kram på er! xx


Tears - Kapitel 44

Tidigare kapitel 43
Harry pustade ut, vände blicken mot mig och tittade mig djupt in i ögonen. Jag tror att jag kommer explodera... så närvös är jag. För tänk er, om jag är så dålig så kanske han aldrig vill ha mer, han kanske kommer att fråga någon annan och det vill jag ju inte. Jag kunde höra mitt egna hjärta slå, det började att slå allt snabbare och hårdare för varje sekund som gick. Tillslut så sa han.
- so amazing!
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 Vilken lättnad. Mina händer fortsatte att massera harrys skuldeblad. Harry hade frågat om han kunde få massage vilket han fick men lexy hade skryttit om att jag var så bra på att massera det är därför jag är närvös. Jag var tvungen att vara bra plus att jag fick känna på hans bara rygg vilket inte är så dåligt. Jag satt över harry och fortsatte att massera honom, lite små stön kom då och då vilket fick mig att genera lite. Det såg ut som att han njöt väldigt mycket. Mina händer gled sakta från nacken ner till hans svanskota. Drog min naglar löst mot hans kropp, upp och ner, fram och tillbaka. Efter ett tag så hörde jag några snarkningar.. jag stannade upp för att se om han reagera.. hade han verkligen somnat? Jag böjde mig försiktigt framåt, japp han sov... men det kan han fet glömma, nu jävlar! Jag stäckte mig till nattduksborde för att kunna nå vattenflaskan som stod där. När jag fick tag om den så kände jag lite vibbar i kroppen, detta kommer antagligen inte sluta så bra.. men det är för lockande, kan inte motstå detta. Jag hällde det iskalla vattnet över honom och sprang ut från sovrummet. Snabbt slängde jag mig bakom soffan och försökte hålla mig för skratt. Allting blev knäpptyst. Några fotsteg hördes, dem kom närmre och närmre tills han stannade. 
came out came out wherever you are... Jag såg hans fötter under soffan. Harry började att röra sig mot mitt håll. Jag började att kryppa föriktigt mot andra hållet vid soffan för att han inte skulle hitta mig. Jag kände mig som en liten 5 åring som ska bli hittad av sin pappa.
I will find you emma.. Mitt hjärta började att slå snabbare och snabbare.
I wont hurt you... Det kanske inte var så smart att hälla vattnet över honom.. Harry hoppade upp på soffan och tittade mig rakt in i ögonen. Jag kände mig så oskyldig, där stod jag, på alla fyra i mina underkläder och gav honom puppy face. Harry gav mig en blandning mellan ett ondskefullt och ett busigt leende. Snabbt började jag att krypa därifrån men det gick snabbt innan harry var över mig. Hans kalla kropp gjorde så att jag fick gåshud. Jag kände hur hans aniskte grävde ner sig vid min nacke, varenda hårstrå på kroppen reste sig upp. 
Harry...stop it! 
- Why? 
I get chill all over my body when you're doing this... STOP IT! Harry slutade och började istället kyssa mig i nacken. Han hade inte så bra grepp om mig så jag smet undan. Snabbt var jag på mina fötter igen och började springa runt som en galen höna. 
Haha oh poor harry. You're not strong enought to hold down me? don't you have any mucels? HAHAHA! Harry som låg kvar på golvet var nu bakom mig. Blicken i hans ögon såg inte så tillfredställande ut. Harry tog hårt tag om mig och nästan slängde in mig mot väggen. Jag slog i mitt bakhuvud men smärtan försvan snabbt eftersom jag försökte förstå mig på vad han håller på att göra. Harry tryckte sig mot mig, det var som att hela min kropp höll på att sjunka in i väggen, hans höft var mot min. Harry lyfte upp mina armar över huvudet på mig och pressade dem mot väggen. Han närmade sig mot mitt öra, hans låga raspiga mörka röst och hans varma andedräkt som kittlades mot huden... 
You wanna say that again babe?

Hand i hand gick vi i genom tivolit. Harry hade köpt sokervadd till oss båda, det såg ut som två stora rosa måln. Folkmassan blev allt större, flera små barn sprang runt av lycka. Minnerna från när jag var liten började att väckas till liv. Jag minns hur glad jag alltid var när vi skulle gå och åka lite karuseller och äta en massa godis tills man nästan spyr. Jag och mina syskon var alltid så jobbiga, alla var envisa och ville ha allting på sitt sätt. Några kände ingen oss men dem kom aldrig fram till os vilket var skönt. Jag vill ha så mycket tid som möjligt med Harry nu innan han åker hem imorgon. Han hann äta upp sitt sockervadd medans jag hade komit halvägs. Vi slog oss ner vid en bänk för att njuta av stunden. Harry la sin arm om mig och drog mig närme intill honom. En lätt kyss mot tinningen fick jag innan han reste på sig. 
- I'll be right back! Snabbt försvann han iväg och några tjejer sprang efter honom.. Jag hann äta upp mitt sockervad och svara på några frågor som fansen ställde innan harry kom tillbaka. Han höll något bakom sin rygg..
- Harry, what do you have behind your back? Fansen stod minst 20 meter bort från oss, varför? brukar inte dem vilja.. ta på honom? vara vid honom? detta är bara skumt men skönt på ett sätt. Harry log mitt sitt charmiga leende mot mig, böjde sig ner och gav mig en kyss på kinden.
- Here babe. Han tog fram sin hand som han hade gömt bakom ryggen. Framför mig fanns nu en vacker röd ros. Jag tittade förvånat på honom, tog emot den vackra rosen och gav honom ett leende. Försiktigt närmade jag mig rosen för att lukta på den, helt ljuvligt.  
- yeah, i think that the rose smells really good and it looks really beautiful.. so it reminded me of you.
- So you're saying that i smell.. good? Harry började att rufsa till sitt hår.
- Emm, yeah...
- ... are you trying to give me a compliment harry? Han satte sig bredvid mig och hans kinder började att bli lite rödare. 
- yes.. but i guess.. that wasn't so good... it usually happen when i'm nervous. Jag vände mig mot honom och gav honom en alvarlig blick.
- Why are you nervous? Harry tittade ner mot marken och höll på med sina egna händer. Jag tog tag om hans händer och fick ögonkontakt med honom.
- I'm nervous for tomorrow, when we're going to take two saparates ways... when im leaving you... Hans ögon började att glänsa vilket ledde till att jag gjorde de samma.. Jag kramade om honom och jag kände hur några tårar föll ner mot min bröstkorg. 
- Harry, don't cry. We're going to see each other again, you know that. Hans stora händer tog ett fast grepp om mina höfter. Jag gav honom en lätt kyss på hans huvud och strök honom över ryggen. Helt plötslig kom jag på en idé. 
- Come with me, i have to show you something. Jag stälde mig upp och sträkte fram min hand, han tog tag om den och så började vi att gå. Efter en stund kom vi fram till bron som hade en älv under sig. På vägen hit så hade jag köpt en hänglås som hade ett rött hjärta på sig. Jag bad honom att öppna låset vilket han gjorde. Harry hade fattat min idé och började att göra resten. Han låste fast häng låset på en kedja sedan slängde han iväg nyckeln ner i älven. Hans blick var nu riktad mot mig, dem gröna ögonen fick mig att smälta inombords. Hans stora varma händer tog tag om min käke, tiden stanade. Det gjorde den varje gång. Våra läppar närmade sig varandra och tillslut så kändes det som fyrvärkirier sprängdes i luften. Fjärilarna flög runt som galningar, som vanligt. Försiktigt smekte han min kind och jag kände hur glädjen spred sig inom mig. Det räcker med att han bara nuddar mig så får jag gåshud. Sorgligt nog så var den tvungen att ta slut. Våra läppar skilldes ifrån varandra men bara några millimeter. Vi fick ögonkontakt och båda av oss fick stora leenden. Harry tog tag om min hand och så började vi att gå tillbaka.

Folkmassan hade blivit större. Några tjejer kom springandes efter oss och de skrek om att Harry borde gå upp på scenen och sjunga. Andra tjejer kom fram och frågade om hans autograf och om dem kunde få ta några foton med honom, som vanligt drog jag mig undan. När dem var klara så kom Harry fram och tog tag om min hand, vi trängde oss genom folkmassan. Tillslut kom vi fram till scenen. Harry log med sitt busiga leende och hoppade upp på scenen. Alla tjejer som var där märkte honom, han gick fram till mikrofonen. Vad håller han på med? 
- Hey guys! 
- HEEEY! Alla tjejer och några killar skrek samtidigt. Harry log med sitt absolut vackraste leende och började att rufsa till sitt hår. Tjejerna blev galna. 
- I'm here with my girlfriend,I know she loves to sing so... Mitt hjärta stannade. Säg inte det jag tror han kommer att säga..... 
- Emma, come up here so we can sing together, we have to do this before I'm leaving tomorrow darling.
Jag svalde hårt. Tjejerna som var runt om mig hade sina blickar fast mot mig, jag kände hur det brändes i ryggen av alla bitch blickar. Harry sträckte fram sin hand mot mig, folken klappade händerna i takt. Min puls började att slå allt snabbare. Ska jag gå upp eller inte? 
- come on babe! Sa han i mikrofonen och log med sitt busiga leende. Jag tog ett djupt andetag och tog ett fast grepp om Harrys hand och klev upp på scenen. Alla i publiken började att applådera. Harry gick till bandet som stod på scenen, helt själv stod jag längst fram. Jag kände hur allas blickar brändes mot min kropp. Harry kom fram med en extra mikrofon och gav den till mig. 
- are you ready babe? Han log mot mig.
- not really.....
- hey Emma.. Han tog tag om min haka och tvingade mig att kolla in i hans ögon.
- just look at me... Just me. Jag gjorde som han sa, kollade honom djupt in i ögonen. Musiken började att spela och jag kände igen låten mycket väl. 
- we're going to sing moves like jager by maroon 5! Sa han i mikrofonen. Det var dags att börja sjunga och Harry tog första steget. 
Just shoot for the stars, If it feels right, Then aim for my heart, If you feel like, And take me away, make it okay, I swear I'll behave..... Han levde verkligen in sig i musiken. Harry dansade runt och gjorde några snygga moves. Tjejerna skrek av hysteri. Harry kom fram och började att dansa vid mig. Han kollade mig djupt in i ögonen och jag såg hur han ville ta steget längre. 
You wanted control, So we waited, I put on a show, Now I make it, You say I'm a kid, My ego is big, I don't give a sh*t, And it goes like this... Lusten i mig steg så jag hoppade in här.
Take me by the tongue And I'll know you, Kiss me till you're drunk And I'll show you, You want the moves like jagger, I've got the moves like jagger, I've got the mooooooves... like Jagger. Jag tittade bara på Harry och dansade runt med honom. Det var som att ingen i publiken var där. Det vara bara jag och Harry, ingen annan. Vi började att sjunga tillsammans.
- I don't need child control you, Look into my eyes and I'll own you... Just då stod vi bara några millimeter ifrån varandra.. Jag slutade sjunga men Harry fortsatte... När låten tog sluts så ställde sig alla i publiken upp och applåderade. Just då vaknade jag till liv och min scen skräck kom fram igen, jag sprang av scenen, genom folkmassan och ut från tivolit. Jag fick smsa honom. "sorry about that, I'm out side and waiting on you xx" 
 
Kvällen kom snabbt. Vi låg nu inne i hotell rummet och kollade på videon när vi sjöng tillsammans tidigare idag.. den låg redan ute på youtube... Det var nästan redan uppe i 9 miljoner tittare. Jag satte mig på sängen med dem alla rosa ballongerna som harry hade köpt till mig på vägen hem. Harry stängde av och datorn och släkte ner allting. Imorgon...det är då harry tar flyget hem...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Här får ni kapitel 43! hoppas att ni gillar det! glömde att skriva det innan så jag skriver det nu, hoppas att alla har haft en riktigt bra jul med en massa god mat och fina paket! själv har jag haft en riktigt bra jul med familjen :) pappa fick en hundvalp i julklapp, gissa om han blev glad? :D snart är det ny år i alla fall.. :) 
förlåt för stavningen... 
kommentera vad ni tycker? :D ha de bra så länge xx

Tears - Kapitel 43

Tidigare kapitel 42
Jag svalde hårt och tittade djupt in i hans ögon.
- What? Sa han med sin mörka hesa röst som var andfådd.
- Please…. Han tittade frågande på mig.
- Please don’t leave me…  sa jag medans jag försökte få tillbaka andan och när mina händer lekte med hans lockar.  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Lexys perspektiv
Ljuset från fönstret slog mot mina ögon. Försiktigt försökte jag öppna mina ögon men ljuset var förstarkt. Sakta men säkert vände jag mig om. Mitt huvud sjönk allt djupare ner i kudden, ett littet stön hördes och mina ögon for upp direkt. Liam gjorde någon rolig grimars, bara för att jag råkade lägga mig på hans arm. Snabbt försvann han in till drömmarnas värld igen efter han hade tagit bort sin arm. Det lilla ljuset som kom in lös rakt på hans hud. Liam är så vacker. Hans käkben, näsan... läpparna.. hans läppar är så slöa när han sover. Jag tog upp min hand och började att smeka hans kind, så len och fin. Liam rakade sig för inte så länge sen.. Jag inspekterade honom, varje andetag han tog blv allt djupare och djupare. Liam såg ut som en liten oskyldig pojke. Min pojke, min älskade Liam. Så oskyldig.. så fin. Han tog sin arm och la den om mig, ett stor gäspning fick jag se ifrån honom. Där efter fick jag se hans vackra mörkbruna ögon. Ett leende spred sig på hans läppar, inte långt där efter fick jag en kyss på munen. Jag sträckte mig efter den blåa skjortan som Liam hade på sig igår. Snabbt drog jag på mig den men stängde den aldrig, efter igår kväll så hade ingen av oss någonting på oss.. egentligen så borde jag inte skämmas men jag känner mig lite obekväm måste jag erkänna. Medans jag tog på mig skjortan så gav Liam mig en blick.. inte vilken blick som helst untan.. den blicken som man inte kan läsa av.. 
- Is something wrong Liam? sa jag samtidigt som jag tog på mig ett par svarta trosor.
- Well.. i'm leaving you tomorrow.. that's a big problem.. Liam tittade nu lite ledset på mig. Jag kände hur mitt hjärta började att värka. Det tog i när han sa det, speciellt när man såg hans ansiktsuttryck. Jag gick och la mig över honom. Kurade ihop mig som en liten boll. Jag kände hur hans varma händer gled in under skjortan, dem gled upp från svanken till mitten av ryggen och ner igen. Här vill jag vara, stanna för all evighet. I Liams famn. Att höra hans hjärta slå gjorde mig lugnare men det hjälpte inte tanken om att han faktiskt ska lämna mig imorgon försvinna.. 

Några timmar senare
Liam hade låtit mig vara själv hemma i några timmar och göra mig iordning inför kvällen. Vart han skulle ta mig, det skulle bli en överraskning sa han. Just nu står jag framför spegeln och ser en blond, lång och ganska mager tjej. Det ser ut som att hon har sätt ett spöke, den bleka huden var lite skrämande. Ingen färg i ansiktet alls, hon ser inte ut att må så bra.. vad är det för fel på henne? Hon har aldrig sätt ut så innan. Jag rufsade till håret och målade mina läppar röda, målade ögonbrynen i en mörkare färg och pudrade ansiktet lite sen lämnade jag badrummet. Fram till garderåben och tog ut en vit skjorta och en svart hög kjol. Mobilen började att ringa och på skärmen står det Liam Payne.
- Hey Laim
- Hey babe, I'm outside are you coming?
- Yeah I'll be down in a sec, see ya.
- Bye, love you. Vi la på och så var jag tvungen att springa till dörren och dra på mig ett par svarta höga skor. En sista titt i spegeln innan jag går också. Det spelar ingen roll hur jag mycket än sminkar mig. JAg ser fortfarande den liv lösa tjejen i spegeln. På ett eller annat sätt så ska jag se till så att jag och Liam är med varanda hela tiden, om de så tvingar mig att flytta härifrån. 

Jag gick ner till lobyn och såg Liam sitta på en av sofforna. Vi mötte varandras blickar och ett leende spred sig över våra läppar. Han reste på sig och mötte mig halvägs, gav mig en kyss och tog tag om min hand. Vi flätade ihop våra händer och gick ut från hotellet. Många fans stod runt om och skrek på oss. Liam tog några kort och skrev lite autografer men han gav inte så många som han brukar göra. 
- Sorry guys but we really need to go sa Liam. Jag kännde hur flera bitch blickar brändes i nacken. Vi kom fram till bilen och hoppade in. Flera blixtrar kom, en efter en... eller rättare sagt för många blixtrar kom samtidigt, det kändes som att jag blev bländad. Liam startade bilen men alla stod ivägen plus blixtrarna slog mot ögonen. HUr ska han kunna köra? Jag såg hur Paul trängde sig ignom alla fans plus de paparazziz som fanns med några extra vakter. Dem hjälpte oss, tillslut kunde vi köra iväg tack vare deras hjälp. 

Vi kom fram till en restaurang. När vi kom in i restaurangen så fick jag mig en chock. Riktigt riktigt fint var det här inne och om jag hade vetat de så hade jag tagit på mig något helt annat. En servitris kom fram till oss.
- Have you reserved a table? 
- Yes, a table for two. Liam log med sitt charmiga leende mot henne och man såg att hon blev lite generad.
- Your name please.
- Liam Payne. Han la sin had om min höft och tryckte mig närmre honom. Fick en liten kyss på kinden vilket gjorde mig att le allt mer. 
- This way. Hon ledde oss till en trappa som gick upp en våning. 
- If you go upstairs there will be another waitress who will lead you to your table.
- Thank you sa vi båda samtidigt och log.
- Have an nice eavning fick vi som ett svar tillbaka. När vi kom upp så ledde dem oss till vårt bord direkt. Jag tror att vi fick den bästa platsen på hela restaurangen. En fantastisk utsikt, man kunde se den starka månen lysa klart på den mörka himelen. Vi bestälde våran mat och hade en väldigt rolig diskussion om hur hans fan beter sig. Han tog upp att sverige var det snuskigaste landet. Tydligen så hade fans blottat sig och killarnas bil hade fått bröstvårtor märken... plus en tjej hade gömt sig i en soptunna. Då kunde jag inte försvara landet längre.. Maten kom och vi hade en riktigt trevlig kväll. När efterätten hade komit så tog han tag om min hand och tittade mig djupt in i ögonen. Han bet sig sådär sexigt i läppen.. min själ sjönk och mitt hjärta hoppade över flera slag.
- Do you know how beautiful you are tonight? Jag tittade ner mot ljuset som var på bordet och log fånigt. 
- I'm sorry... But you doesn't look so stupid you either. Jag mötte hans blick igen och det började att bubbla inom mig. Kinderna hettade till. 
- I can't explain these feelings i feel for you. All i know is that they are really amazing.. sa han samtidigt som han smekte mina händer. 
- I have to tell you something lex... Först gav han mig en seriös blick men sedan fick jag ett littet cheeky leende. Hur ska jag tolka detta? ... 

Emmas perspektiv
- Emma... that was so.... jag tittade på harry med en frångade blick. Tänk om han inte gillade det? tänk om jag var jättedålig på det? nervösiteten steg inombords. Harry pustade ut, vände blicken mot mig och tittade mig djupt in i ögonen. Jag tror att jag kommer explodera... så närvös är jag. För tänk er, om jag är så dålig så kanske han aldrig vill ha mer, han kanske kommer att fråga någon annan och det vill jag ju inte. Jag kunde höra mitt egna hjärta slå, det började att slå allt snabbare och hårdare för varje sekund som gick. Tillslut så sa han.
- so amazing!
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Kapitel 43! wohoo :D
Men men... vad tror ni? ;) hur tyckte ni om lexy och liam kapitlet? och vad tror ni som liam måste berätta för lexy? och de men harry och emma...? hmmm jaa bra fråga, de får ni veta i nästa kapitel ;)
kommentera vad ni tycker nu? I want to know! :D 
Godnatt på er xx

Tears - Kapitel 42

Tidigare kapitel 41
The guys talked on while I just looked at emma.. all I could see was her. It was like she was the light or something, I was totally distracted by her. Suddenly someone shakes my arm, it was Liam. 

- What? I looked confused. 

- I asked if you were still daiting that girl... Emma? 

- Yes I am.


- Are you guys like girlfrind or boyfriend now? My heart stopped. Ohoo..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I looked at emma, she just stood there.. looked me right in the eyes, i guess she wanted an awnser too.. Im going to follow my heart..
- We’re taking it slow but you can basicly say that we are.. I saw the joy in her eyes, the heat growed fast inside and I could feel the butterflies in my stomach how they wanted to fly out and… ooh my god, everything feels so crazy but in a good way.
- Oh really! He said then the interviewer looked into the camera and said
- Sorry girls but the curly bastard is taken… he did ''sad face'' and moved on to the next question.
- So you guys are leving sweden in about… two days huh? How does that feel?

Emmas perspektiv
Den känslan, ni vet när hela magen vänder sig ut och in plus att man får en massa knivhugg rakt på bröstkorgen. Huvudet bankar för fullt, det känns som trummor… Efter att ha sprungit ifrån intervjun så kunde jag knappt andas. Har tiden verkligen gått så snabbt? Jag trodde att killarna skulle åka hem om en vecka eller två men nej, dem ska tydligen redan hem om två dagar! Varför hade inte Harry berättat det för mig? Han har precis gått ut med att vi var tillsammans eller rättare sagt nu vet jag att det är officiellt.. Typiskt att han ska hem inom 48 timmar då… Hur kommer det att bli mellan oss? Det kommer att bli så tomt utan honom… Jag såg mig omkring och insåg att jag gick allt längre bort.. Jag måste vända tillbaka, harry måste ha sett min reaktion..

När jag kom in i byggnaden så fick en vakt leda mig till rummet där killarna var.
- Här är dem.
- Tack så mycket. Jag öppnade dörren och blev bländad. Något vit starkt ljus.. men det slutade aldrig utan det fortsatte.
- Great boys only a few more pictures then i’m done! Jag såg lexy sitta vid soffan och hålla på med sin mobil. Jag gick lite längre in tills jag hittade ett bra ställe att luta mig mot väggen. Harry och jag fick ögonkontakt, det vackra leendet som spred sig på hans läppar smittade av sig.
- Harry, that’s a perfect smile! Your fans will love it but insteed of looking to the right can you look in the camera. Thanks. Han behöll samma leende, det var som att han lös upp. Ljudet från kameran hördes och tillslut var dem klara med fotograferingen.
Liam sprang fram till Lexy som låg ner på soffan. Han lyfte upp henne och bar ut henne.. vart var dem på väg?

Lexys perspektiv
- Liam!! Where’re you taking me? Han fortsatte springa. Vi kom ut till parkeringen, tur att inga fans var i närheten.
- Liam, let me go? Or tell me where we’re goning!
- To my place! Han öppnade bil dörren och slängde nästan in mig. Vad är det med honom? Han smällde igen min dörr och sprang till förar sidan. När han hade startat bilen så var det full fart till hotellet. Under hela bilresan så sa vi inte ett ljud till varandra. Vi kom fram till hotellet och han stängde av bilen. Jag hoppade ur bilen och började gå men liam var snabbt efter mig. Han lyfte upp mig och började små springa in. Själv orkade jag inte fråga vad det var med honom. Eftersom han bar mig och vägrade att släppa mig så tog han inte trapporna upp utan vi skulle ta hissen. Hissen öppnade sig och en ivrig Liam tryckte flera gånger på samma knapp för att hissen skulle åka upp till hans våning.
- Liam… it will not go faster because you’re puching the same button more than once.. Han sa ingenting utan han fortsatte att trycka på samma jävla knapp. Hissen stängdes och började åka uppåt. Liam släppte ner mig och tog tag om mina höfter.
- Lexy.. I’m…. Han slutade prata.. Jag insåg att han skakade. Han ögon var blanka och dem bruna ögonen såg så lockande ut, lite desperata.. vet inte riktigt hur jag ska förklara det men han såg så…
- I want you so much right now and i don’t know what i should do… When we’re leaving.. it will be so empty.. like a big whole in my heart and.. jag avbröt honom.
- Liam, I will always be with you.. jag satte ena handen vid hans bröstkorg där hans hjärta slog snabbt.
- no matter what… if you’re on the other side of the world i will be there in a minute.. Hans ögon lös upp i ett leende. Liam pressade mig mot väggen och började kyssa mig. Det blev allt mer intensivt. Hissdörrarna öppnade sig och han lyfte ut mig samtidigt som våra läppar möttes om och om igen. Ut genom hissen och fram till hans dörr, vi slutade inte att kyssa varandra utan Liam försökte låsa upp dörren medans vi höll på. Han tappade sina nycklar så vi var tvungna att sluta. Snabbt böjde han sig ner men lika snabbt var han uppe, det var inga problem med att få upp dörren. Snabbt hittade våra läppar varandra igen. Mina händer lekte runt i hans hår medans Liam försökte dra av mig tröjan. Jag fick ta upp mina händer rakt upp för att han skulle lyckas. Efter han hade fått av min tröja så slängde han bort den, vi hade ögonkontakt med varandra, det gnistrade till och jag såg upphetsningen i hans ögon. Jag drog av hans tröja och fick syn på hans magmuskler.. trodde att jag skulle dö.. Liam lyfte upp mig och våra läppar hittade till varandra igen, jag låste fast mina händer om hans nacke och mina ben om hans midja. Helt plötsligt så föll vi, ner på sängen. Vi rullade runt så att jag hamnade över honom. Hans händer gled sakta upp från mina höfter till mitt bh band. Jag kände hur det sakta åkte av. Jag log mot hans läppar och kunde inte rå för att skratta lite.
- You don’t want to? Sa han lite försiktigt
- Are you dumb?! Of course i want to.. Vi rullade runt ännu ett varv så att Liam hamnade över mig igen. Han slutade att kyssa mig, istället kollade han mig rakt in i ögonen.
- That cheeky smile… sa jag och log mot honom. Han smekte min kind och sa
- You’re so beautiful… Mitt hjärta hoppade över ett slag. Jag är kär. Galet kär.
- Lexy..
- Yes Liam.. vi kollade in i varandras ögon en stund innan han fortsatte med sin mening.
- I know we only have seen each other in 2-3 weeks but… i’m in love with you. I can’t help it… you take my breath away and i know… things have gone ralley quickly but.. it only took 2-3 weeks for me to fall for you…

Emmas perspektiv
Jag och harry hade stannat kvar och pratat med fotografen.. eller rättare sagt, vi hade blivit fotade på skoj tillsammans. Harry ville ha några bilder på oss tillsammans när han åker hem igen, även om han redan har +200 på oss och på mig när vi var ute på picknick och andra tillfällen. Nu var vi äntligen på väg hem och det var redan mörkt ute. När vi kom fram till bilen så stannade harry upp.
- What is it harry? Han kollade på mig en stund utan att röra en min..
- Harry…? Han började närma sig och mitt hjärta började slå snabbare för varje steg som han tog. När vi stod bara några millimeter ifrån varandra så la han sin hand under min käke och log med sitt charmiga leende. Han böjde sig ner och hans läppar mötte mina. Jag hoppade upp och låste fast mina fötter om kring Harrys höfter och mina armar om kring hans hals. Han tryckte mig mot bilen och våra kyssar blev allt mer intensivare. Hans hand gled in innanför min tröja och jag kände hur upphetsningen kom. Vi slutade att kyssa varandra för att hämta andan. Han lutade sin panna mot mig och våra näsor nuddade varandra. Mitt hjärta slog i 200 och jag känner hur fjärilarna flyger runt igen. Jag svalde hårt och tittade djupt in i hans ögon.
- What? Sa han med sin mörka hesa röst som var andfådd.
- Please…. Han tittade frågande på mig.
- Please don’t leave me…  sa jag medans jag försökte få tillbaka andan och när mina händer lekte med hans lockar.  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
förlåååååååååt!! För sämsta uppdaterinegn i världen men jag har en massa läxor/prov, träningar och jobbar och en annan massa bläää jobbiga saker... Men nog om det! Vad tyckte ni om kapitlet? (stavningen....heh ja..förlåt..) 
Nu under lovet så kommer jag att skriva en massa! 
Är det bara jag som längtar till lov?!
tack till er som fortfarande tittat in och sökt efter ett nytt kapitel! 


Uppdatering!

Hej! 
Angående uppadteringen....
Förlåt för en såå dålig uppdatering! Jag skriver nu väldigt fort här för att jag har så mycket att göra. Jag har fruktansvärt mycket, jobb, skolan, träning och den lilla fritid som jag har plus snart så är det jul! Som jag har längtat!! :D
..........
(MÅSTE KÖPA JULKLAPPAR!)...... 

Under jullovet så hade jag tänkt att lägga ut lite flera kapitlar eftersom jag inte har lagt upp så mycket nu..
Jag jobbar en dag i veckan (ibland två och det är under en helg), har matcher/träningar, Skola/ett antal läxor och den lilla tiden jag har med mina kompisar så ska jag försöka lägga upp ett kapitel i veckan. 

Måste fortsätta plugga nu...wohoo... Ha det bra så länge!

ps: ska försöka lägga upp ett kapitel på torsdag :) xx

RSS 2.0