Tears - Kapitel 41

Tidigare kapitel 40
- Im gonna kill you! La jag till innan jag skulle hoppa i vattnet igen för att göra världens kanonkula men harry tog tag om min hand och stoppade mig.
- Not if i kill you first! Han släppte taget om min hand, drog snabbt av sig tröjan.. *BAAM!* Mina ögon var nu officiellt döda… Hela jag dog. Jag bet mig själv i läppen, det var nästan som att jag skulle kunna börja dregla. Hans magmuskler… Jag stod helt still och kollade in hans mage.
- Told ya! Sa harry men min blick var fortfarande fast. Han lyfte upp mig och la mig över hans axlar. 
- One…. Two… three!! *SPLASH* 
När vi båda kom upp till ytan och fick ögonkontakt med varandra så sattes vattenkriget igång.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag vakna av att mitt alarm på mobilen som hade börjat ringa. Harry som låg och kramade om mig var en död potatissäck, helt borta var han. Jag sträckte mig efter mobilen för att stänga av alarmet. Försiktigt reste jag på mig, hade tänkt ta en varm dusch. Lyckligtvis hann jag sätta mig upp men inte långt därefter drog någon ner mig. En seg Harry försökte lägga sig över mig men det gick lite långsamt. När han hade nöjt sig med hur han skulle ligga så gäspade han.
- Where you think you’re goning? Hans mörka, krispiga röst gjorde så att jag fick gåshud.
- You know, Im not famouse so I have a school to go to. Jag började leka med hans lockar. Harry pustade ut och jag kände att han blev allt tyngre.
- Then you got a big problem emma… Försiktigt vred han sitt huvud uppåt, vi fick ögonkontakt och jag kollade lite fundersamt på honom.
- And what’s that? Harry gav mig ett busigt leende och mitt hjärta hoppade över ett slag.
- You got me on you… and i wont let you leave… Jag himlade med ögonen. Måste han hålla på nu..
- Harry you’re havy and I really need to go. Han hade fortfarande sitt busiga leende på läpparna dock så rörde han sig inte ur fläcken.
- Im havy because of my muscles and i know you have to go.. but that's not really my problem.
- Harry.. im going to say this in the nices way i can… Please, can you be so kind and move, that would be..great. Ok det kanske inte var det bästa men de fick duga.
- No
- Ok harry, I know it wasn't the best but please babe?
- Nope 
- Harry, move your fat ass and let me go!!!
- Sorry babe, my fat ass love this plase.. Jag försökte att resa på mig men det gick inte. Harry höll emot, han är helt enkelt starkare än vad jag är, vilket inte är så konstigt. Hans huvud kom allt närmre och närmre upp mot mitt. Tillslut var han precis över mig och vi fick ögonkontakt med varandra ännu en gång. Allting bara försvann vilket det alltid gör när man kollar in i dem gröna, smaragd ögonen. Hans ögon gnistrar till och hela min själ sjunker ner under jorden. Mitt hjärta slår allt snabbare för varje andetag han tar. Han är som en drog för mig, kan inte få nog utav honom utan jag måste bara ha mer, se, röra, lukta eller var som helst bara om han är vid min närhet.
- Your lips look very lonley… hans röst var som sex för mina öron. Den mörka, krispiga morgon rösten gjorde mig bara allt mer galen.
- would they like to meet mine? Han la sitt huvud på sned en aning och log med sitt charmiga leende som alla tjejer smälter för. Utan att säga något så närmade han sig, tills våra läppar möttes i en perfekt kyss. Harry la sin tyngd på sina armar för att inte mosa mig denna gången. Försiktigt lyfte jag mina händer, från hans höfter sakta upp till hans bröstkorg. Inombords skrek jag, hans magmuskler var helt perfekta och jag rörde dem. Mina händer gick från hans bröstkorg till nacken. Mina fingrar började leka med dem lockarna som log vid nacken. Kyssen blev allt mer intensiv. Det var meningen att vi skulle rulla runt så att jag hamnade över honom men tyvärr så rullade vi åt fel håll, helt plötsligt så låg vi på golvet.

Innan jag hade lämnat Harry fick jag reda på att han och killarna skulle signering idag och någon kort intervju. Eftersom alla redan vet att jag dejtar Harry, det finns bilder på oss när vi håller varandra i handen och ser riktigt kära ut. Dock finns det bara en bild på oss när vi kysser varandra och det var vår första kyss, när jag sprang upp på scenen och han hade berättat om sina känslor. Alla vet att vi dejtar men vi har inte gått ut med att vi är pojkvän/flickvän. Praktiskt taget så vet jag inte ens om vi är det, ingen av oss har kallat den andra någon speciellt förutom babe.

När jag kom fram till mitt skåp och tog jag ut mina svenska böcker och stoppade in min jacka plus skolväskan. Inne i klassrummet var det lika stökigt som vanligt, jag satte mig på en ledig plats. Konstigt, har inte fått några konstiga blickar eller några pappersbollar som kom flygande. Istället fick jag leenden från tjejerna och killarna kollade bara på mig som att jag vore vem som helst. Vad är det som händer? Dock var sara och Nea lika, bitchblickar och en massa skitsnack. Tjejerna kom fram till mig.
- Hej Emma! Nu stod alla tjejer i en stor cirkel runt om mig förutom Nea och Sara. Dem satt längst fram och kollade avundsjukt mot mig.
- Hej. Sa jag lite blygt.
- Hur känner du Zayn och Harry? Klart att dem vill prata med mig när det gäller om killarna..
- Är du och Harry tillsammans?
- Nej var du inte ihop med Zayn? Det blev bara större diskussioner.
- Hur är det att vara med dem?
- Har ni kysst varandra mer än en gång?
- Har ni legat i samma säng? Vad är detta för frågor? Det angår inte dem vad jag gör med Harry eller någon annan kille för den delen. Sara klämde sig emellan och stod nu precis framför mig, öga för öga.
- Har ni haft sex en? Alla tjejer började hoppa runt som små galna tomtenissar. Jag satt still på min plats och rörde inte en min.
- Fegis! Spottade hon rakt i mitt ansikte.
- Emma är fortfarande oskuld… Alla tjejer vände sina blickar mot mig igen. Det var som att få en kniv mot ryggen, den rösten. Jag vände mig om och såg Linus le mot mig. Killarna som var vid honom oo:ade. Jag ställde mig upp och började gå mot honom. Killarna skrattade men jag brydde mig inte utan jag gick raka vägen fram till Linus. Jag böjde mig fram och tog tag i hans skjorta, drog honom närmre mot mig. Jag sa det tillräckligt högt för att resten av killarna skulle höra. Tjejerna i klassen var längst fram i klassrummet så dem skulle inte höra de jag skulle säga.
- Bara för att jag inte hade sex med dig när vi var tillsammans gubben så betyder det inte att jag har inte haft sex med någon annan. Linus kollade chockat på mig och jag kunde se besvikelsen i hans ögon. Jag släppte taget om hans skjorta, vände på klacken och gick där ifrån. Jag tog tag om mina böcker och gick ut från klassrummet. Istället för att sitta där inne med galna tjejer och idiotiska killar så gick jag till biblioteket för att plugga. Det var tyst, för tyst. Jag tittade mig omkring, ingen var här. Jag slog mig ner och öppnade första boken. Det gick bra dem första 10 minuterna sen kom Harry upp i tankarna.

Lexys perspektiv
Igår natt, var helt… magiskt. Liam hade hämtat mig efter skolan och han tog med mig till en romantisk restaurang, där satt vi till klockan blev 18:00. Han hade förklarat för mig att de var tvungna att åka hem tidigare på grund av att de skulle ha en konsär som blev fram flyttad och att de skulle börja med sitt nya album. Det gjorde ont i själen att veta att dem skulle åka hem om två dagar. Efter restaurangen så tog jag med honom hem till mig och presenterade honom inför mina föräldrar. Vi satt alla vid soffan och pratade om gamla minnen, klart att mina föräldrar ska ta fram bilder på mig som liten och berätta pinsamma historier. Dem verkade gilla Liam och allting gick riktigt bra. Jag tog ut honom till mitt lilla hus. Jag kommer ihåg varje rörelse, andetag, känslan att känna hans hud mot min, varje kyss, detalj och hur värmen steg inombords.
Vi låg och kramades i sängen, tills våra läppar hittade till varandra så fick vi inte nog. Jag drog av hans t-shirt och började öppna hans skärp. Jag kom inte så långt med skärpet för det satt fast eller jag fick inte upp det. Han tog av sig sitt skärp och började långsamt kyssa min hals. Ner till nyckelbenet sedan bröstkorgen och upp igen. Från käken upp till läpparna igen. Han knäppte upp mina jeans och drog sakta av mitt linne. Liam granska in min kropp medans jag redan hade kollat in hans muskler. Han låg nu över mig med en bar överkropp. Det blev allt mer intensivt och det slutade upp med att han var i sina kalsonger och jag låg över honom. Hans händer gick sakta upp från min svank till min bh. Liam knäppte upp bh:n och slängde sedan iväg den. Med ett busig leende tog han tag om mig och så rullade vi runt tills han hamnade över mig igen. Kyssarna upphörde och han tittade mig djupt in i ögonen. Jag kommer ihåg han mörka, upphetsade röst sa
- Do you wanna do this? Samtidigt som han smekte min kind. Jag kunde inte säga någonting, han hade tagit andan från mig. Jag nickade ivrigt och tryckte mina läppar mot hans. Hans händer gled ner mot min höft och jag kände hur trosan sakta gick ner. Jag hjälpte honom och tog av mig trosan och han tog av sig kalsongen…

- FOR GOD SAKE LEXY ARE YOU ALIVE!!!??? Skrek Louis på mig. Jag vaknade till liv igen och insåg att alla killarna kollade konstigt på mig. Rodnaden spred sig och jag sjönk ner i liams famn och där ville jag stanna, ett bra tag.
- What have you done to her? Hör jag hur louis klämmer fram.
- Nothing.. säger Liam och kramar om mig, hårt. Jag får en puss på huvudet och känner hur pulsen sjunker. Jag satt i bilen med killarna som var på väg till en signering. När vi kom fram så fick dem ta bakvägen för att ingen av fansen skulle märka att dem hade kommit. När vi kom in så gjorde killarna sig iordning och jag fick sätta mig på en stor gosig soffa. Mina tankar var om gårdagen, hur underbart det var. Jag kan seriöst inte släppa det. Liam kommer fram till mig och ger mig en kyss innan det går iväg. Jag tar fram min mobil och där hade jag fått ett sms ifrån Emma.
’’ Hej, vart är du någonstans? Har inte sätt dig i skolan xx’’
’’Hej hjärtat, är med killarna på deras signering xx’’
Efter ett tag så gick jag fram så att jag kunde se killarna och de tjejer som stod i kön för att få något signerat. Killarna ger några tjejer high five och dem får pussar på kinden och en massa gosse djur. Helt plötsligt så ser jag en tjej ge Harry något rött. Han tar ut handen och håller upp den för att se vad det är för något. När han inser att det är ett par trosor så stelnar han till och vet inte vad han ska göra. Hon böjer sig fram och ger honom en kyss på kinden. Själv så ligger jag på golvet och skrattar så mycket att jag nästa börjar gråta.

Harrys perspektiv
What is this? When i realize it’s a pantie I really didn’t know what I should do. Well one thing is for sure that i deffenetly can't say 'Thanks, I will give this to emma...' No that would just be wrong. I got a kiss on the cheak from the girl who gave me this red pantie. If im going to be honest, when i held it up and saw what it was i thought of Emma.. heh. 
When the signing was over I had to call Emma because I missed her voice. I went into the bathroom and loocked the door. Took up my phone and serched her name on the contact list. Some signals went and I feelt how my smile got bigger and bigger. 
- Hii! I could really see infront of me how she smiles with her beautiful smile and that make me so warm inside. I just love the way she laughts, smiles and just.. when she is herself.. everything. 
- Hey babe! 
- How's it going? 
- My arm is a bit tierd.. otherwise, everything is good..
- I just ended in school so im about to go.. I stoped her there.
- Your coming over here, right? 
- I was about to say to lexys house but sure, why not. I'm on my way.
- Great, we're just gong to have one intervew, then.. I'm all yours babe! Emma laughed a little nervously over the phone. 
- Can't wait. she said.I can't explain the feeling just to hear her voice. To have her on me, touching her .. it's an indescribable feeling. When our lips meet, it's like everything stops, my heart skipped more than one beat. To look into those green brown eyes, it's like being in the clouds. I want to say that I love her, I want to call her mine. My girlfriend, my darling, my everything. She is among my thoughts all the time, it's not going one second without thinking of her. It's like I'm obsessed or something. We're trying to make it work but we haven't made it official yet.
- Harry I gotta go but see you in 10, bye.
- Bye beautiful!

The guy who was interviewing us had just arrived and we would start in a few minutes. Louis was running around with Niall and Zayn where on the couch and watched his twitter. Liam was about to make himself ready for the interview, lexy helped him. The back door opened and a happy emma entered. 
- Hey! she said and went straight up to me. I gave her a tight hug, actually I didn't want to let go of her, but I had to. I would just about to give her a lovely kiss but Zayn took my hand and dragged me on the stage where we would be interviewed.
- One Direction!!
- Heey! we said at the same time and went toward the small sofas, I sat down next to Liam and Zayn. 
- So what do you think of sweden? 
- It's a really lovley country said lou
- Yeah, sweden will always have a special space in our hearts I continued.
- Oh harry, always so charming. We all laughed and i blushed a little. I saw Emma stood at the edge out of the scene so we got eye contact with each other. The guys talked on while I just looked at emma.. all I could see was her. It was like she was the light or something, I was totally distracted by her. Suddenly someone shakes my arm, it was Liam. 
- What? I looked confused. 
- I asked if you were still daiting that girl... Emma? 
- Yes I am.
- Are you guys like girlfrind or boyfriend now? My heart stopped. Ohoo..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu kommer kapitel 41! Mehehehe nu hände det lite saker här ;)) 
så vad tycker ni? bra, dåligt? skriv vad ni tycker, vad ska jag förbättra och tänka på?
MEN 
jag hopppas att ni har lite överseende med mina stavfel som vanligt då... ;) (ska försöka bättra mig!)
skriv några kommentarer och säg vad ni tycker så gör ni mig glad! :D


Tears - Kapitel 40

Tidigare kapitel 39
Killarna hade somnat så vi tjejer gick in och gosade ner oss i den stora dubbelsängen. När jag var den enda som var vaken kvar så började jag att fundera mellan mig och Harry igen...
Kommer det att fungera?.... Är vi tillsammans eller inte?... Älskar jag honom?.. älskar han mig?. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vi var nu framme vid flygplatsen. Jag, Lexy, Louis och Liam hade följt med för att säga hej då till Eleanor som skulle åka hem igen. Resten av killarna hade sagt hej då vid hotellet, dem skulle ha föjt med men Paul skulle ta dem någonstans. Liam och Louis hade tydligen redan gjort de som dem skulle göra. Vi gjorde alla en stor grupp kram.
- We’re gonna miss you! Sa lexy och alla vi anda mm:ade.
- You guys are the best! sa eleanor. Vi släppte taget om varandra och fick en var sin kram.
- Bye Liam
- Bye El…
- Bye Lexy!
- Bye Love! Sen var det min tur, då kunde jag inte hålla mig längre. Några tårar föll ner och Eleanor gjorde de samma.
- We’re gonna see each other aigan! Sa jag och Eleanor instämde, sedan fick jag världens största kram.
- God what i’m gonna miss everyone!.. Bye Emma.
- Bye beautiful, see you soon! Jag fick ett stort leende av henne. Sist men inte minst så var bara Louis kvar. Han tog henne i handen och gick bort mot gejtern. Jag såg hur dem båda var ledsna. Tänk att lämna den personen du älskar för ett tag.. hemskt. Problemet är att detta händer ganska ofta, fast det är ju klart att dem är lyckliga med den tiden som dem är med varandra. Louis gav henne en lång kram sedan en kyss som antagligen skulle räcka tills dem skulle träffas nästa gång. När Eleanor försvann så begav vi oss hemåt.

Jag och Lexy var nu hemma hos henne medans killarna hade åkt till sitt hotell. Skolan skulle börja imorgon efter att den hade varit stäng på grund av att taket hade gått sönder. I alla fall, jag vill inte gå tillbaka till skolan. Hur kommer alla att reagera? Kommer det som att bli som förr eller kommer jag att bli behandlad bättre nu på grund av att jag umgås med One Direction. Linus..Sara…Nea..Philip.. vad kommer dem att göra? Dagen gick väldigt snabbt, jag och Lexy hade bara legat på soffan och kollat på en massa filmer. Ingen av oss hade hört något ifrån killarna. Rätt som det var blev det kväll och sängen kallade på oss. Lexy somnade med en gång, efter ett tag så hade jag somnat.

Klockan ringde, dags att förbereda sig inför skolan. Jag öppnade garderoben och mina ögon fastnade direkt på en enkel blå klänning. Eftersom det inte var min så var jag tvungen att gå och fråga Lexy. När jag hade att mig vid sängkanten där hon log och sov fortfarande så började jag tveka lite. Borde jag få låta henne sova ett tag till eller inte. Försiktigt smekte jag hennes kind, hennes ögon öppnades sakta men säkert. När vi fick ögonkontakt med varandra så stönade hon till.
- Jag vet att jag inte är vacker på morgonen, du behöver inte på minna mig.. sa jag i en ’’normal ton’’. Då började hon skratta.
- Jag undrar bara om jag får låna denna klänningen. Hon tittar lite chockat på mig.
- Vad? Säger jag fundersamt
- Sen när använder du klänning? Förutom när du behöver vara uppklädd.. Jag biter mig om läppen och börjar fundera…
- Men det är klart att du får låna den. Hon vänder sig om och kryper ner under täcket. Nu när jag tänker efter så brukar jag nästan aldrig använda klänning men idag så känner jag för det. Efter att ha tagit en varm dusch, när klänningen satt på plats och när mina vita converse satt på så var jag klar. Det blev inget smink idag.  Lexy sminkade sig som vanligt och hon hade på sig korta shorts med en rosa blus till och sina svarta converse, alltid lika snygg. Ibland blir jag bara avis.

Klockan närmade sig 08:10 och vi var redan vid skolan. Eftersom jag och Lexy inte har våra skåp vid varandra eller samma lektioner så bestämde vi oss för att äta lunch tillsammans, om det nu gick. Vi gav varandra en kram sedan så gick vi åt ett var sitt håll. Jag kom till mitt skåp som var nerklottrad med vattenfast bläck. När jag öppnade skåpet så såg jag den blåa färgen som var kvar efter det Philip gjorde mot mig. Jag tog ut mina böcker och började gå mot min engelska lektion. Alla blickar som jag fick när jag gick igenom korridoren var så obehagliga. Om blickar kunde döda. Alla viskade tillvarandra när jag gick förbi. När jag kommer in i klassrummet så riktas alla blickar mot mig.. lektionen börjar inte förrän om 9 minuter.. ingen av dem brukar vara här i tid. En plats var ledig precis i mitten av klassrummet. Med ett osäkert självförtroende gick jag mellan alla för att komma till min plats. När läraren kom in och lektionen hade börjat så blev alla helt tysta men blickarna var fortfarande riktad mot mig.
- Godmorning class! Ingen sa något utan kollade fortfarande på mig.
- Is there something intresting about emma? Sa hon och några tjejer började skratta
- No miss… actually there is nothing intresting about her. Svarade Sara och gav mig världens ’’jag ska döda dig’’ blick.
- Why are you looking at her then? Jag tittade rakt fram mot tavlan men ändå kände jag hur allas blickar brändes mot min hud.
- För att… FÖR ATT! Utbrast Nea..
- För att vi alla hade glömt hur ful och fet hon var… Sa Philip. Alla började skratta, läran sa till dem att lägga av men det hjälpte inte för jag visste att dem skulle fortsätta. Längre in på lektionen så hade dem slutat att glo på mig men jag fick pappers bollar då och då på huvudet. Jag la ner mitt huvud på bordet och suckade högt.
- Fuck this shit.
- Excuase me?! Läran reagerade på det jag hade sagt.
- Emma you can leave this class room if you’re goin to say words like that! Jag slog händerna på borde och reste mig snabbt upp. Tog tag om mina böcker och sa tillräckligt högt för att läran skulle höra.
- Then Im out of there! Jag gick med raska steg och smällde dörren efter mig.

Skoldagen gick väldigt långsamt, jag hade inte träffat på Lexy under hela dagen. När jag tog upp min mobil så hade lexy skickat ett sms till mig.
’’ Hej älskling, Liam hämtade mig så jag åker hem till dem, ses sen xx’’
Jag suckade och packade ner allting i min väska. Utan för skolans dörrar så stod en massa tjejer i en stor cirkel och skrek. Vad är det som händer nu?
- Laides Laidies, take it easy! Hör jag en bekant röst säga. Jag ställer mig på tårna och ser att zayn håller på att bli mosad. Vad gör han här? Klart att sara står bredvid honom och klänger även Nea. Killarna i skolan är vid busshållplatsen och kollar avundsjukt på Zayn som får alla tjejers uppmärksamhet. Egentligen vill jag gå in och dra ut honom där ifrån, hjälpa honom. Min mobil vibrerar till, ett meddelande från Harry.
’’ Look over the street babe xx’’ Jag vände min blick över gatan som jag ska gå över. Där står harry med en röd ros. Tanken med att zayn behövde hjälp försvann. Jag började små springa mot Harry. Vi stod nu på varsin sida av trottoaren, eftersom det var en röd gubbe så kunde jag inte springa över till honom. Killarna från skolan tittade nu på oss två. Det blev grönt för oss och vi möttes upp i mitten av trottoaren. Jag hoppade upp i harrys famn, låste fast mina ben om hans midja och mina händer om hans hals. Han höll emot mig med en arm.
- Sorry for yesterday… i bought you a rose. Hans röst gjorde så att jag fick rysningar i kroppen. Han kysste mig på kinden och så hoppade jag ner igen. Vi tog tag om varandras händer och gick över trottoaren. Jag fick rosen och en kyss på kinden. En tjej började skrika riktigt högt, jag och harry vände oss mot skolan där alla tjejer var.. plus zayn. Alla tjejer vänder sina blickar mot mig och harry. Zayn hade lyckats att komma undan dem och sprang över till oss. Tjejerna var efter. Zayn blev inte överkörd men det kunde dem andra bli. Tjejerna omringade oss eller rättare sagt harry och zayn, jag blev undan puttad av sara.
- Girls.. we have to go. Tjejerna skrek rakt i deras ansikten och gav dem en massa papper, kramar och pussar på kinden. Jag bakade undan, när jag vände mig om såg jag Philip, Anton och Linus sittandes och kollade på mig. Vad vill dem? Har jag en fläck på rumpan eller vad? Det blev fler och fler tjejer, ändå var det Sara som stod vid harry och klängde. Några tjejer kom fram till mig.
- Hej, är det du som är tjejen som dejtar harry? Dem fem tjejerna stod praktiskt taget och studsade. Deras ögon var lika stora som golfbollar.
- Eh ja, det antar jag. Dem började fnittra.
- Herregud!
- Kan vi få ta ett foto med dig? Jag blev chockad, med mig? hur kommer det sig.
- Jag? Dumt sagt emma….
- Haha ja, dig. Vem annars? Alla av oss började små skratta åt saken.
- Förlåt tjejer men jag gillar inte att vara med på kort, men kanske någon annan gång. Tjejen med det svarta håret klev fram och gav mig en kram. Medans hon gav mig kramen så sa hon
- Det finns många idioter här i världen… men låt dem inte ta ner dig. Jag tycker att du är vacker och det finns många som tycker det, bry dig inte om allt hat för det förtjänar du inte. Jag besvarade kramen.
Ibland så kan jag glömma att det finns goda människor här i världen.

Efter ett tag så kom Zayn och Harry fram till mig, tjejgruppen hade minskat men killarna från skolan var kvar. Vi började gå, bort ifrån detta hemska istället. Vi kom fram till mitt ställe. Dit jag brukar gå för att tänka, sjunga m.m. Sjön som hade ett litet vattenfall. Jag började hastigt ta av mig alla kläder, tillslut när jag bara var i underkläder så hoppade jag i, vilket jag ångrade efteråt. Så kallt! Jag fick rysningar som gick genom hela kroppen. Efter ett litet tag började man att vänja sig vid de kalla vattnet. Harry och Zayn stod vid kanten och kollade chockat mot mig.
- What? Sa jag och simmade under vattenytan. När jag kom upp igen så hörde jag Zayn säga
- Are you crazy?!
- Yes i am but i know you guys like me anyway! När jag hade fått bort allt hår ifrån ansiktet så fick jag ögonkontakt med harry. Jag simmade närmre dem, det blev grundare och grundare tillslut så gick vattnet upp till mina knän. Deras blickar vandrade upp och ner över min kropp.
- Will you guys jump in or do i have to be a bad ass… jag satte mina händer på min höft och gav dem en alvarlig blick. Zayn reagerade och bakade undan medan harry kollade fortfarande in min kropp.
- Are you gonna join me? Jag skvätte lite vatten på honom så att han vaknade till liv.
- Oh no you didn’t! Sa harry i en tjej röst och gav mig ’’de onda ögat’’
- Babe, I just did it!
- Oh you’ll regret this girl! Han började med att knäppa upp sitt bälte, sakta. Pirret inom mig hade nu kommit till liv igen. Jag hoppade upp och ställde mig framför honom, vi tittade varandra djupt in i ögonen.
- Oh bringt it on lover boy… Byxorna åkte av och jag blev allt mer frustrerad. Jag ville ha honom här och nu men Zayn var här så det går inte.
- Im gonna kill you! La jag till innan jag skulle hoppa i vattnet igen för att göra världens kanonkula men harry tog tag om min hand och stoppade mig.
- Not if i kill you first! Han släppte taget om min hand, drog snabbt av sig tröjan.. *BAAM!* Mina ögon var nu officiellt döda… Hela jag dog. Jag bet mig själv i läppen, det var nästan som att jag skulle kunna börja dregla. Hans magmuskler… Jag stod helt still och kollade in hans mage.
- Told ya! Sa harry men min blick var fortfarande fast. Han lyfte upp mig och la mig över hans axlar.
- One…. Two… three!! *SPLASH*
När vi båda kom upp till ytan och fick ögonkontakt med varandra så sattes vattenkriget igång.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
40, 40, 40, 40, KAPITEL 40! :D 
So what do you guys think about this chapter? Skriv en kommentar så blir jag glad!
Jag har inte pallat läsa igenom men jag hopppas att ni har lite överseende med mina stavfel! ;)


Tears - Kapitel 39

Tidigare kapitel 38
You're my lion queen. Jag skrattade åt hela grejen som vi hade skapat sedan gav jag honom en kyss. Harry Harry Harry... Är det verkligen så att du har vunnit mitt hjärta? För det räcker med att han nuddar mig så blixtrar det mellan oss.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dörren smälldes upp och Niall sprang in.
- I HAVE NEVER, EVER….. WOOOW!! Han stannade upp och kollade chockat på mig och harry som fortfarande log kvar i soffan. Nialls kinder blev rödare och rödare, snabbt vände han sig om och gick ut igen. När han hade stängt dörren så började det att knacka på dörren.
- Who is it? Sa jag tillräckligt högt för att Niall skulle höra.
- A red tomato….Både jag och Harry började skratta. Harry reste på sig för att gå och öppna dörren medans jag små sprang in till sovrummet för att ta på mig mina kläder. 

Nialls Perspektiv
That was just so awkward! I just saw Harry and emma.. on the coutch, together… kissing but emma where pretty much naked or yeah, she had ounderwear on.. thank god for that! The door opened and a laughting harry stod infront of me. I scratched myself in the hair and looked embarrassed towards the ground.
- No worrie Naill, Emma isn’t out here anymore so you can come in.
- Thanks.. I walked into the room and sat down at the couch, harry joined me.
- So whats up? Harry said.
- well I just got here from the party last night… harry looked a bit chocked.
- what?!
- Yeah… It’s hard to explain.. I meet some girls at the party. They where to drunk to know who i was so.. yeah when i woke up this morning in their house all of them passed out.. I really didn’t know what to do.
- how many where they?
- six girls.. Harry smiled at me.
- NO HARRY! I DIDN’T DO ANYTHING WITH THEM I JUST BORROWED THE COUCH BECAUSE MY LADS WENT HOME WITHOUT ME!.... I’m not such a pervet as you.. I said and i looked a bit teasingly to him.
- HEY!!
- Harry just.. no. Don’t deny anything. The bedroom door opened and Emma came out. Wow. She’s gorgeous. My eyes were stuck on her, i coulden’t take my eyes away from her. Why does everybody have so good looking girlfriends… Emma smiled at me. Harry grabbed my jaw and shut my mouth. Good job Niall… Now he think you have a crush or something on his girlfriend… GREAT!

Lexys Perspektiv
Alla hade bestämt sig för att spendera den sista dagen innan Eleanor åker hem. Vi var ute och gick på en lång promenad. Liam hade sin arm om min axel och höll mig tätt intill sig. Idag hade jag på mig en vit långärmad tröja som hade lite hål vid sidan av armarna och ett par tighta jeans med ett par svarta högklackade skor. Emma hade fått låna ett par jeans short av mig och en gosig stickad tröja. Eftersom hon hade somnat hos Harry så hade hon bara sin röda klänning som emma hade på sig under festen och dem höga skorna. Jag hade inte med mig ett par extra skor och hon ville verkligen inte ha på sig högklackat så Harry hade gett ut sina vita converse till henne. Emma gick lite konstigt men och andra sidan så har Harry större fötter än vad hon har. Eleanor och Louis gick hand i hand lite längre fram. Niall jagade Zayn, varför vet jag inte men dem sprang runt oss hela tiden, efter ett tag blev det väldigt irriterande. Niall råkade snubbla över en stor sten som låg mitt på trottoaren. Allas blickar fastande på en skrattande Niall. Resten av oss började skratta åt honom.
- what are you guys laughing at!? Sa niall och gav oss alla ’’de onda ögat’’
- You! Klämde Zayn fram mellan hans skratt. Harry tog fram sin system kamera och började att fota.
- Pose Niall! Sa Emma. Niall gjorde som hon sa och posade framför kameran. Han låg på sidan och hade ena armen som stöd mot huvudet och så plutade han med sina läppar, har nog aldrig skrattat så här mycket innan. Någon tår föll ner från min kind, det kändes som att hela min mage vek ihop sig.
- My stomach!! Oh god! Liam torkade bort en tår från min kind och gav mig hans underbara leende. En kall vind kom mot oss, allt hår på min kropp reste sig upp. Liam tittade lite konstigt mot mig.
- Are you freezing?
- Yeah, a bit.
- Come here babe. Han sträckte ut sina händer och jag blev omfamnad. Värmen gick genom hela min kropp. Här kan jag stanna, för alltid. Även om solen lös starkt så fick jag rysningar då och då.

Vi befann oss nu utanför hotellet. Alla hade fått olika uppdrag. Jag och Liam skulle fixa iordning något utav rummen till en mysig stämning, Niall och Zayn skulle gå iväg och köpa mat, godis och dricka inför kvällen. Louis, Eleanor, Emma och Harry skulle gå och hyra olika filmer och kanske något mer. Jag och Liam gick upp till hans hotell rum och började göra iordning inför ikväll… Undrar bara hur det går för dem andra, det är några timmar kvar tills det blir kväll.

Emmas perspektiv
Vi var nu framme vid hemma kväll och började leta efter olika slags filmer inför kvällen. Jag och Eleanor gick först till den romantiska avdelningen sedan till den komiska.
- Hmm maybe this one? Sa eleanor och visade upp filmen dear john.
- Have already seen that movie..
- You have, oh, Is it good??
- Well...It’s ok. Vi fortsatte att leta vidare men det gick inte så för oss. Efter ett tag så kom vi på att vi inte har sätt Louis eller Harry omkring oss.
-  Harry, Louis!
- Guys where are you? Började jag och eleanor skrika. Helt plötsligt kom dem ut från dörren, generade. Jag och Eleanor tittade lite konstigt på dem. Vad har dem gjort nu?
- Where have you been? Frågade jag och mötte Louis blick, harry var för feg att titta mig i ögonen, istället tittade han ner mot marken.
- Well harry had to be courius and go in even if is a sing who says ’’only staff may enter’’. So he went in and i had to go after because I had to stop him ofcourse.. When we were inside, it was pretty dark. I told him we had to go out but… the door where loocked. So we where stuck…. Then these big tv screens turned on and….. Och så slutade han.
- And…? fortsatte eleanor. Harry och jag fick ögonkontakt och jag gjorde en chest med händerna för att han skulle fortsätta.
- And all these porn videos came upp and a girl who works here camed in and well she gave us a dirty look… fortsatte Harry. Jag och Eleanor tittade på varandra sedan på killarna och sedan på varandra igen. Vi brast ut i skratt samtidigt. Jag och Eleanor små skrattade för oss själva hela tiden tills vi kom fram till kassan. Då fick Harry och Louis nog.
- Ok we get it, you can stop laughing now… sa harry och Louis nickade.
- nope.. sa jag och Eleanor insämde. Det kom en tjej till kassan, både harry och louis stelnade till. Hon gav dem lite blickar som både jag och Eleanor reagerade väldigt mycket på.
- Heh hey.. sa Harry och tog sin hand genom sitt hår. Eleanor ställde sig bredvid Louis och tog tag om hans hand. Hon i kassan fattade direkt att dem var ett par, men hennes ögon var nu bara riktad mot Harry. Jag tänkte inte göra något speciellt om situationen, det fick Harry sköta själv. Tjejen i kassan ’’råkade’’ tappa pennan i golvet så hon vände sig om och böjde sig ner.. klart att man får se hennes vackra string trosor… När hon var uppe igen så böjde hon sig fram för att nå kvittot som jag kunde ta själv. Snygga bröst, ja mina är inte så dåliga dem heller..
- Anything else? Klart att hon visste vilka dem var, annars så hade hon aldrig frågat på engelska.
- Oh yeah, wait! Harry sprang iväg för att hämta något. Louis och Eleanor hade gått ut för att vänta på oss. Nu var jag och tjejen ensamma, vad trevligt. Det är klart att hon ska öppna sin mun och börja hålla på mot mig när det väl är bara hon och jag.
- Varför hänger du med dem för!? Så ful och fet som du är…. Hon babblade på men jag hörde ingenting. Det räckte med det lilla som hon sa. Jag blev helt knäckt. På utsidan så rörde jag inte en min men på insidan så läckte mitt hjärta. Harry kom tillbaka med lite godis och hennes mun slutade röra på sig. Harry gav henne påsen och hon blinkade till honom. Ett nytt nummer slogs upp och det stod 250:-.
- 250 kr please.. Jag var precis på väg för att ta ut pengarna ur plånboken men Harry hann förre.
- Harry..
- No, I will pay for this babe. Han log och tog sin hand om min höft, tryckte mig närmre honom och så möttes våra läppar i en kyss. Tjejen i kassan harklade sig och fick oss att avbryta kyssen. Hennes min hade nu gått från glad till en irriterad blick.
- Here’s your stuff and have a nice day…
- Thanks. sa jag och tog emot påsen med ett leende på läpparna. Innan vi gick utanför dörrarna så skrek harry till henne i kassan
- Maybe you should pull up your pants cuz your thongs is very visible.. and dont forget to put on a t-shirt that dosent show so much next time.. have a lovley day! Jag skrattade för mig själv, där satt den.

På väg hem så hade Louis och Harry gått in i någon affär som jag och Eleanor inte fick följa med in i, varför de vet jag inte. Jag och Eleanor hade gått i förväg. Vi var nästan hemma innan vi fick varsin smäll på ryggen. Jag kände hur något klibbig rann ner ifrån nacken ända ner in till trosorna. Både jag och Eleanor vände oss chockade om och såg två stycken killar som låg ner på marken och skrattade. Dem höll i flera ballonger som antagligen skulle skjutas mot oss. Jag fick ögonkontakt med Harry och jag ser hur glädjetårarna rinner ner från hans kinder. Vi började springa ifrån dem men killarna hann efter oss. Jag och Eleanor är körda, Louis och Harry kommer att färga ner oss. Precis, Istället för vatten så är ballongerna fyllda med färger. Jag gav upp, vad ska vi göra? Vi kan inte springa ifrån dem för jag är mycket väl medveten om att killarna är snabbare än oss. Jag kände hur något smälldes ovanpå mitt huvud, färgen rann ner över mitt ansikte.
- HARRY.. WHY?
- Because it’s funny! Jag vände mig om och hoppade på Harry. Alla ballonger som var uppfyllda med färg sprängdes eftersom jag hade hoppat in i hans famn, nu var han också ner stänkt i färg.
- Hey!
- yeah, thats right! Båda av oss började att skratta, Harrys underbara leende gjorde så att det bubblade inom mig.
- Harry, did you know you have a beautiful smile? Jag var kvar i hans famn när jag hade sagt det. Harry kollade mig djupt in i ögonen, han lyfte sin högra hand och började att smeka min kind. Medans han höll på med att smeka min kind så sa han samtidigt
- Well did you know, you’re the reason behind it? Varför ska han vara så charmig för? Fjärilarna i magen som jag trodde hade försvunnit flög nu runt som idioter igen. Harry böjde sig lite fram och så möttes våra läppar. Jag kännde hur hans läppar brändes mot mina, ingen klänsla som jag skulle vilja undvika för detta... detta var helt magiskt. Hans hand som smekte min kind gav mig behagliga stötar som gick genom hela kroppen. Den andra handen var vid min svanskota vilket gjorde mig bara allt mer galen. Tankarna flög runt i huvudet. Är harry och jag tillsammans eller inte? Vi båda har sagt att vi vill verkligen försöka men har de gjort oss till ett par då? De jag försöker säga är att vi håller på med varandra och så nu men vi har inte gjort de officiellt, eller är det bara jag som missuppfattar allting? Vi har ändå inte riktigt kallat varandra för pojkvän eller flickvän för den delen heller.. Allt jag visst var att vi skulle försöka och att jag är galen i honom.

Vi fick något över oss, kladdigt var det. Mer och mer fick vi på oss. När de väl hade slutat så backade jag och Harry undan och när jag insåg att de var färg så började jag att skratta. När jag mötte Eleanors och Louis blickar så höjde jag mina händer mot dem som bettyde ''varför''. Båda av dem skrattade. Eleanor hade bara en stor grön fläck på ryggen och Louis var röd i håret. Vi fick reda på att dem hade gjort en deal, dem två mot oss två. Hela vägen hem så hade vi färg krig mot varandra, par mot par. Det slutade upp med att jag och Harry fick slut på färg och dem tog över. När vi var vid hotellet så la dem av. Blickarna som vi fick var inte så trevliga. Dem måste ha trot att man är dum i huvudet eller något, vilket inte är så konstigt egentligen.
Kvällen var rätt så ok. Lexy och Liam hade gjort stämningen jättemysigt, Niall och Zayn hade köppt god mat och en massa godis och vi andra hade lyckats att hyra rätt så bra filmer. Under kvällens gång så var system kameran frame då och då. Killarna hade somnat så vi tjejer gick in och gosade ner oss i den stora dubbelsängen. När jag var den enda som var vaken kvar så började jag att fundera mellan mig och Harry igen...
Kommer det att fungera?.... Är vi tillsammans eller inte?... Älskar jag honom?.. älskar han mig?. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kapitel 39, äntligen! :D
Förlåt mig... igen! Åh blir så trött på mig själv ibland för att jag inte hinner med allt... har suttit uppe väldigt länge, är trött så jag orkar inte gå igenom stavfelen denna gången med... förlåt ska bättra mig! såååå.... vad tycks? :) Nu fick ni tre stycken perspektiv :))
Ska försöka att lägga ut de andra kapitlet så snart som möjligt! :D
Skriv en liten kommenter vet jag :D puss och kram!


RSS 2.0