Tears - Kapitel 37

Tidigare kapitel 36
We will see each other again... I promise. While you're gone, im going to miss you so much but i promise.. i wont give up on us.. I will call you every day or text you... Jag kysste honom mjukt på läpparna. Harry log med sitt charmiga leende och kysste mig tillbaka, gud.. denna killen kan verkligen få mig på fall.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Lexys perspektiv
Igår var det en lång dag. Jag hade spenderat för det mesta tiden med Liam fast på kvällen så gick vi hem till Louis och Harrys hotellrum. Då fick jag lite mer ensam tid med Eleanor, hon är helt klart nog en av dem vackraste människorna som jag har träffat. Louis och Liam satt på soffan och spelade fifa som vanligt medans jag och Eleanor var ute i köket och pratade en massa tjejsnack. Hon kände sig mycket bättre eller hon sa att hon har blivit frisk nu i alla fall. Senare på kvällen runt 00:00 så gick vi till Liams hotellrum, båda av oss var som två zombier så vi gick och la oss direkt i sängen, utan att tveka. Jag hade till och med somnat med kläderna på. Nu hade jag vaknat av den underbara doften av pannkakor. När jag kom ut till köket så stod Liam vid spisen och höll på med smeten. För att inte spilla så hade han på sig ett vit förklädde, måste erkänna att han såg riktigt bedårande ut. Jag satte mig vid köksön och spanade in varenda rörelse som han gjorde. Liam märkte antagligen att jag satt bakom honom för han började göra några dance moves!
- Don’t you wish your girlfriend was hot like me!? …
- Sorry but i’m not a lesbian babe.. Liam vände sig snabbt om och tittade busigt mot mig..
- Don’t give me that look Liam… Han gick sakta emot mig, peddofacet gjorde mig lite rädd men han såg för gullig så jag kunde inte hålla mig för skratt.
- So that means… you’re free? Nu stod han bara några millimeter ifrån mig.. fortfarande hade han peddofacet …
- I’m not free… not at all… i'm pretty expensiv.. jag nickade för mig själv och tänkte efter..
- Yeah.. im to expensive..
- That’s why you’re my treasure! Liam log med sitt vackra leende och böjde sig sakta fram emot mig, våra läppar möttes i en mjuk, helt underbar kyss. Jag försvann, in i drömmarnas värld. Det var som att flera fyvärkirier smälldes på en och samma gång. Doften av något bränt gjorde att jag kom tillbaka till verkligheten. Jag sa mot Liams läppar..
- Liam?
- mmm…
- I think you pancakes… jag hann inte säga något mer innan han hoppade upp och skrek..
- THE PANCAKES!! Han sprang med händerna uppe i luften som ett litet barn mot spisen.. Liam mumlade för sig själv om pankakorna.
- Oh my pancakes.. my lovely pancakes… why?... why you? … please be alive!... oh dear.. Jag höll tillbaka mitt skratt, isället fick jag koncentrera mig på att duka fram bisticken, tallrikarna och glasen. När jag hade dukat klart så kom Liam ut med pannkakorna som han hade gjort. Vi satte oss och började äta.. när den kol svarta pannkakan kom upp så började han klia sig på huvudet.. Lite generad eller vad ska jag säga?
- Emmh… I think that when i'm cooking… you shoulden’t be in the kitchen…. Jag tittade förvånat på honom, vad menar han med det?
- Because.. forstatte han.
- When you are near, my body wants to be beside you.. my lips belongs to your lips so... thats why, heh.. jag höjde ögonbrynen och log mot honom. Är han inte söt? Vad ska jag säga? Tack..? nej det låter bara jättedumt! Jag sträckte mig över bordet och gav honom en kyss.

Efter frukosten så skulle vi tydligen träffa alla. Eftersom vi redan hade kläder på oss så gick vi direkt. Louis och Eleanor satt bredvid varandra på soffan nere vid lobbyn när vi kom ner. Jag gav dem båda varsin kram.
- How you feeling? Frågade jag eleanor medans jag gav henne kramen.
- Much, much better! Hon log med sitt bedorande leende som jag skulle döda för! Jag slog mig ner bredvid Eleanor och så kom jag på att Emma och Harry.. vad hände med dem igår kväll?
- Where is Emma and Harry?
- They will be down in any second… sa Louis medans han höll på med sin mobil. Han verkade inte alls på bra humör. Hur kommer de sig? Ner från trapporna kommer Niall och Zayn.
- Goodmorning boys! Sa jag glatt..
- Good.. sa Niall men han hann inte säga något mer för då gäspade han.
- Aaaahh morning fortsatte Zayn.. Först så hade zayn gäspat sedan Niall… varför är dem så trötta för? Hissen plingade till och där kom en trött harry men en ganska pigg emma.
- Goodmorning sa Emma och log mot oss alla. Vilket underbart leende hon har! Det är verkligen så att hela hon lyser när hon ler. Emma får en alltid på bra humör, det räcker med att hon bara står bredvid en så mår man bra. Då är allting helt underbart. Jag vet att de låter lite konstigt men det bara är så helt enkelt.
- Goodmorning beautiful svarade eleanor tillbaka. Jag var för upptagen med att spana in vad alla andra gjorde, hur dem var. Harry slog sig ner bredvid Louis. Vad är det? Louis är verklig inte… samma roliga, glada.. louis längre.. något måste ha hänt. Harry log mot honom men fick en sur blick tillbaka. Jag såg på Harry att han inte fattade varför han fick en sur blick.
- What is it Lou?
- Couldn’t sleep…
- Oh..
- Thanks by you two! Och så gick han blick mellan Emma och Harry. Va?
- What? Sa emma och kollade förvånat på louis. Alla kollade förvånat på louis.
- If you guys are going to have sex in the same apartment as i am in…. TELL ME THAT NEXT TIME!! Det blev en liten jobbig situation mellan oss alla. Emma satt chockad, munnen var öppen och ögonen var upp spärrade. Harry som halv låg ner på soffan såg lite obekväm ut.. Niall och Zayn.. Dem tittade ner på marken och försökte hålla för sitt skratt.. Liam, han tyckte nog att detta var intressant.. han tittade på dem och log. Antagligen så är han van vid detta laget att Louis och Harry diskuterar alltid om sex och en massa sånt, det är nog ganska öppet. Eleanor tog upp sin mobil och började kolla på twitter.. jo jag… mina blickar gick fram och tillbaka från person till person.
- We didn’t do anything lou.. sa Harry.
- ’we didn’t do anything lou…’ DON’T LIE TO ME!!! I HEARD YOU! TOO WELL… Sa han och blicken gick mellan emma och harry. Emmas kinder var nu ganska röda.. hon blir lätt generad. Harry var nog också generad men inte lika mycket.
- Louis Tomlinsson… We didn’t.. Lousi avbröt honom.
- Oh COME ON! I heard it! ALL OF IT! IT WAS TERRIBLE! Oh belive me harry.. next time i will run into your room and throw bananas at you guys! And… Emma gick fram till honom och tog tag om hans kinder.
- Louis! Emma såg bestämd ut.
- I haven’t had sex with harry! Emma sa det lite högt för alla personer som var runt om stannade och tittade på dem.
- I still don’t belive you… Snyfftade han till.
- Louis, are you sure it wasn’t the person who lives the next door? You know.. you could have heard it throu the wall.. Sa Liam. Nu började Louis att tänka, det såg man på honom.
- But.. it’s niall who lives the next door….. sa han tyst. Niall reste sig sakta upp och försökte smyga därifrån. Ingen av killarna förutom Liam hade märkt honom. Nu föll det ner en femöring för Louis…
- NIALL! Skrek louis ut och Niall hade nu smält igen handikapps toaletten efter sig. Resten av oss började skratta.

Emmas Perspektiv
Efter diskutionen om att jag och harry hade haft sex eller inte, gick vi alla ut på en promenad. Louis hade gett Niall några bitch blickar då och då, resten av oss skrattade åt det. Vi var ute ett bra tag. Eleanor berättade att hon skulle åka hem om två dagar, det var kanske därför Louis var så nedstämd egentligen? Det var någon som tydligen skulle ha poolparty ikväll och killarna ville så gärna gå. Vi bestämde oss att gå dit, eftersom eleanor skulle snart åka hem så ville vi gå ut och ha roligt en sista gång. Jag, lexy och eleanor gick hem till lexys lilla hus för att göra oss iordning. Klockan var nu 15:45 och partyt skulle börja runt 18:00. Jag började med att tvätta håret, sedan lät jag de torka så att mina naturliga lockar skulle komma fram. Jag hade inte tänkt bada så jag drog på mig en röd klänning. Eleanor såg också naturligt vacker ut, hon hade på sig en svart klänning, jättesöt! Lexy drog på sig en snygg svart klänning! Hon lockade sitt hår och sminkade sig som vanligt..
( Outfitsen till festen Bild 1: Emma  Bild 2: Eleanor   Bild 3: Lexy)

Vi var nu klara inför festen. Ingen av oss hade tänkt att bada. Utanför huset väntade killarna, gud.. så snygga allihopa! Fast när jag fick syn på harry så hoppade mitt hjärta ett extra slag. Jag vet att ingen människa är perfek, men i mina ögon så är han ren perfektion. Hans lockar, dem sexiga gröna ögonen... åh. Han hade på sig en vit t-shirt, svarta byxor med ett brunt skärp till... helt vanligt klädd men det spelar ingen roll.. jag får lusten att hoppa på honom, kyssa honom, ta på honom... nästan våldta honom.. det är ungefär så. Louis och Liam gick fram till sina flickvänner medans Harry stod och lutade sig så där sexig mot staketet. Hans blick var fast mot mig. Niall och Zayns blickar var mot mig med. Jag gick fram till dem och bara gav dem ett leende. 
- Good looking girl! Sa niall och nickade. Zayn gick fram och gav mig en kram.
- I'm really lucky to have such a beautiful friend as you! Han log med sitt absolut underbara leende som kan få en att smälta inombords. Det stör mig.. alla ser grymt bra ut och alla har en underbar personlighet! Dem gick vidare till dem andra så nu var bara jag och Harry helt själva. Han stod kvar i samma position och kollade mig rakt in i ögonen. Ok, han är bara för sexig. Nu av alla tillfällen så beter jag mig så här...Harry ställde sig till rätta igen, blicken var fortfarande fast mot mig. Sakta kom han gåendes emot mig. Nu var vi bara några millimeter ifrån varandra, efter som Harry är 178 cm och jag är bara 166 så fick jag luta mitt huvud lite bakåt. Varför säger han inget för? Harry tog tag om mina händer och så flätade vi ihop dem. Han böjde sig ner och kysste mig mjukt. Det rusade behagliga stötar genom hela kroppen, kyssen var otrolig. Tyvärr så slutade den alldeles för tidigt. Det var så underbart så att jag skulle kunna kyssa hans läppar i all framtid. Våra pannor var mot varandra och jag kunde känna hans andetag. 
- Emma, please promise me.. If i fall, you'll catch me?
- I promise..
- Good, because I'm falling for you and... Han hann inte säga så mycket mer innan jag tryckte mina läppar mot hans. Denna killen bodrde prata mindre och kyssas mer. Fattar han inte att han inte kan säga sådant till mig, vad ska man svara? Han får mig att smälta inombords.. Detta är helt sjukt, att en kille kan få mig att känna på detta sättet.. det är bara helt sjukt. 

Bilen stannade utanför huset. Musiken hördes ända in till bilen, det var fullt med folk. Hela stan måste vara här för det ser ut som det i alla fall. Lexys kompis hade bjudit in henne men eftersom killarna följde med så blir vi VIP. Lexy hoppar ut ur bilen, efter henne kommer Liam, Zayn och Niall, Eleanor, Louis sedan jag och Harry. Harry lägger sin högra arm om min midja och så börjar vi att gå in till festen. Vi kommer in genom dörrarna och stannar upp. Vad är detta för fest? Några tjejer stod på ett par stora högtalare och dansade och när jag menar med dansade så menar jag som strippor. 90% av alla tjejer hade knäppt upp sina shorts och vikt ner dem så att man såg trosorna. Magtröjor eller så hade dem vikt upp sina linnen. Alla killar var i alla fall klädda som normala människor. Det var som en bastu här inne. Några gick förbi oss... det rann svett från dem. Jag såg att man kunde gå ut på baksidan. Jag fick skrika till dem.
- Hey! Lets go out.. out there!! och så pekade jag mot dem stora glas dörrarna. Dem nickade instämmande och så började vi röra oss dit. Jag och Harry gick längst bak, vi höll varandra i händerna ganska hårt för att inte tappa bort varandra. När vi väl kom ut så var det lika mycket människor där. Skillnaden var att det fanns en pool. Flera tjejer kollade in oss, om blickar kunde döda säger jag bara. En glad tjej kom springandes fram till oss.
- Lexy älskling! Tjejen kramade om henne utan att hon hängde med.
- Hej Helena, Länge sen! Liam la sin arm om hennes axlar och log mot Helena. Han sträckt artigt ut handen och sa
- Hey, Liam. Man såg hur hon spärrade upp ögonen och kollade in honom.
- Hey there.. och så log hon så där... som att hon var intresserad.
- I'm Lexys Boyfriend.
- She didn't tell me that she had a hot boyfriend.. Liam log mot marken och viste antagligen inte vad han skulle säga.
- well anyway guys, welcome to my party! I hope you'll have fun! Och så sprang hon glatt iväg. Lexy satte armarna i kors och bet ihop läpparna.
- What is it hun? Sa Liam och gav henne en puss på kinden.
- Did she really just flirted with you?! Alla började att skratta.
- Seriously... KEEP YOUR HANDS OF MY MAN GURL! Liam böjde sig fram och kysste henne.
- Calm down babe... Im only yours. Louis hade gått fram till poolen för att känna på vattnet. När han väll hade suttit sig på huk så sprang eleanor bakom honom och rätt så det var så hamnade han i vattnet. Folket omkring oss reagerade direkt, dem började skrika och hoppa in i poolen med kläderna på. En chockad Louis simmade för sitt liv och en gråtandes Eleanor. Zayn hade börjat att dansa med en tjej medans Niall... Jo han hade hade hittat till snaksen.. Någon drog bak mig, in i huset igen.. in till folkmassan... till bastun. Jag var mitt i klumpen av alla människor. När jag vände mig om så möttes jag av Harrys underbara läppar.
- why did you bring me here?
- Don't you wanna dance with me? Right here... han närmade sig mot mitt öra och viskade
- Right here, where it's so hot and full of people. We can pretty much do... what ever we want because.. there are to many people and they woulden't even notice. Han började att kyssa min hals, ner till mitt nyckelben och sedan upp igen tills våra läppar hittade varandra. Jag tog tag om harrys T-shirt och drog honom närmre intill mig. Jag kunde inte få nog utav honom, vill bara ha mer! Han log mot mina läppar och jag kunde inte rå för att skratta. Det slutade upp med att båda av oss skrattade åt varandra.
- Do you want something to drink? Jag nickade som ett svar, han smekte min kind och gav mig en lätt kyss.
- I'll be right back. Harry gick iväg, genom folkmassan. Jag sökte upp ett ställde där man kunde stå utan att folk rörde en. Jag ställde mig mot väggen och lutade mig mot en byrå. Gud va varmt det är här inne, tur att jag inte sminkade mig så mycket för annars så hade det runnit av. Några tjejer går förbi och tittar surt på mig, det jag gör är att le tillbaka mot dem. Är dem sura bara för att jag är med Harry? Jag märker att Sara står längre bort med en grupp tjejer. En kille med blont hår går mot henne.. vänta! är det? Nej det får inte vara... Herre gud det är han.. han som jag fastnade i hissen med. Sara pekar mot mig och han vänder sig om, ett perverst leende och dem onskefulla ögonen får jag mot mig. Han nickade mot mig och gav mig en släng kyss. 
- Here you go babe jag vände mig om och ser harry. Jag tar drinken och vänder mig mot sara och dem igen. Jag inser att killen har försvunnit och sara ger mig ett ondskefullt leende.. Jag tittar mig omkring men jag ser honom inte! Paniken stiger inom mig.. 
- Emma, Emma! Jag stannar upp och tittar på harry
- Is something wrong? Han tittar oroligt på mig... Ja det är klart att något är fel.. Tänk om han drar in mig på toaletten eller kysser mig när harry ser.. eller inte vet jag. Men min magkänsla säger mig att något dåligt kommer att hända..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kapitel 37! Nu fick ni ett långt kapitel! Förlåt mig men jag har inte haft någon insperation.. Men nu så är jag tillbaka, typ :D Vad tycker ni om kapitlet? Bra eller dåligt? 
(Eventuella stavfel skall ignoreras och med lite fantasi förstås) :) 
Skriv en kommentar and let me know!
Hoppas att ni gillar det! Puss & Kram! :D

Kommentarer
Postat av: felicia

woooaaaaaahhh, sååå bra!!! can't wait for the next chapter!!!!! herregud, jag får inte nog ut av det!!! hjääääääälp!!

2012-10-15 @ 18:43:08
URL: http://feliciapalms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0